Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
Nem vagyok én köcsög ne izguljatok csak rosszul esett látni,hogy fikázzák meg stb.. Olyat amiről fogalmuk sincs. Elnézést ha valakit megsértettem !!!! A mai automaták nem olyanok mint mondjuk 20 éve -egy Pl: ZF 4HP-24 ( E32 750 ) azok még lassabbak voltak sokat fogyasztottak.Eljutottunk ma már odáig,hogy igen is jó a 8HP és kell 100 Km/h-nál 1400-1500-at forog a motor mondanom se kell ez nem rossz !! relatív magas nyomatékot bír ki 700Nm-persze van 1000 N-es változata iszonyat gyorsan reagál és vált vissza ha kell.A váltásokat észre se veszed keveset fogyaszt vele a kocsi az alacsony fordulatszám miatt nem hezitál a váltó mikor váltogatni kell. gyorsulásnál a rövidebb fokozatokban jobban húz nincs az,hogy hosszú fokozatokban kell tartani a motort mindig tud váltogatni a fokozatok közül mindig alacsony marad a fordulatszám ez mind a kényelem és a fogyasztás szempontjából nagyon jó.A váltó mérete is igen jók. start/stop funkciók váltóba építhető hybrid technológiát nem is mondtam ott nincsen önindító ráadásul az elektromos motor+ teljesítményt nyújt ahogy beindul az autó nagyon csendes nincsen meg a jellegzetes önindító hang.
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Vesztor87
senior tag
válasz joshua7 #4346 üzenetére
Szerintem attól is függ hogy ki hogyan járatta be... De főnököm is arra panaszkodott hogy pesten 10 körül evett neki, de nem is csodálom. A mostani 1,0-ás Swifttel is úgy megy, hogy nem sokan gyorsabbak nála. Szerintem annyival megy azzal a kocsival amennyire az csak tud, legalábbis sokszor. Pályán is tolta neki rendesen, azért eszik az úgy. Az Ignis akkor eszik sokat ha valaki tolja neki ész nélkül.
-
kisza25
félisten
válasz joshua7 #4579 üzenetére
nekem van egy ismerősöm(nő) akit szoktunk ugratni, milyen jó kis üveghangja van a tigrisnek, ő meg néz értetlenül, egyesben tiltásig nyomja, majd kettőt is, borzalom(mondjuk az egy skoda fabia 1,2 12V) és észre sem veszi
h1n1_900: én még vectra-val jártam egyszer úgy, hogy egy kanyarodósávban elengedtem egy gyalogost(csak lassítottam) és azt hittem 2ben van és besoroláshoz fel akartam gyorsítani, ráléptem a gázra és pillanat alatt 55km/h tiltás volt, addig nem is tudtam, hogy van benne[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
-
!Overdose!
őstag
válasz joshua7 #5751 üzenetére
Apósomnak (első tulaj) kevesebb, mint 50.000km alatt:
- eltört mindkét oldali első ajtóhatároló,
- a kesztyűtartó nem csukódik normálisan,
- a tűzfalról levált a szigetelés (eltűntek a patentok),
- elpattant a jobb hátsó lámpa sarka (valószínűleg a rossz illesztés miatt),
- gyakran kiégnek az izzók
- van némi olajfogyasztása is (1.4 16V szívó).A Swiftet nem ismerem. Annyi biztos, hogyha a T-Jet is így szét van szervózva, mint a szívó, akkor nem alkalmas élményautózásra.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
-
aphra2
senior tag
válasz joshua7 #14381 üzenetére
Ez punto evo, és nem grande p evo sztem , de ez mellékes, mostanában sokat hoznak be belgiumból, de azokon nem kis húzások voltak , akár jó is lehet , képról nehéz ezt megmondani.
A nagyobb törést elárulja a csavaros lámpakeretnél a csavarhelye, hogy volt-e elmozdulás , ill a sárvédő csavaroknál , mert ritkán sikerül ugyanoda visszarakni, (arra meg kevés fényező figyel , hogy kicsiszolja az alátét helyét)
Kis húzásnál meg nem sztokták leszedni a sárvédőt, hozzáértő meg már a fényezésen is látja.
Mellékesként: a grande , és az evo karosszéria illesztések eléggé összevissza vannak gyárilag is , szóval az hogy 2 oldal nem egyforma az nem jelent semmit , simán lehet még gyári is , de lehet volt törve is .Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
válasz joshua7 #15888 üzenetére
Én egy időben egy Suzuki szalon felett dolgoztam. Láttam olyan swiftet amiről azt hittem hogy 100 feletti karambolon esett át. Aztán cigizés közben a szerelők mondták h a swift parkolt és egy ifa rátolatott...teljesen eltűnt a hátsó üléssor meg a csomagtartó.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
eTrade
tag
válasz joshua7 #15888 üzenetére
Bocsánatot kérek hogy ezzel a kijelentéssel megsértettem egy Suzuki fan-t... csakhogy én így majdnem 2 méteresen nem szívesen ülök be egy olyan pici autóba ami egy esetleges frontális ütközésben szétcseszi a térdemet/lábaimat.
De mint fent kihangsúlyoztam hogy én nem értek a lovakhoz és itt tanácsot kértem.
-
TaaT
nagyúr
válasz joshua7 #55198 üzenetére
Én a helyedben nézegetném az audi, mercedes gyári kerekeket is, azokból nagy a választék, pl ha ez elfér (kicsit széles) akkor remek választás [link]
Mágus2: ez négyesgolfra való
-secret-: az a 16-os is BBS, sajnos ennek a márkának az egekben vannak az áraik pl.: [link] 1-2 kivételtől eltekintve.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
zolynet
veterán
válasz joshua7 #61037 üzenetére
csak a fék van alul méretezve, amúgy hungaroringen van kint mindig egy ts, szépen szedi a lábát
apropo ma a hungaroringen autós nyílt nap volt/van ... kint is voltam csak épp rohadt mód esett, így nem bolygattuk a dolgot, majd legközelebb rápróbálunk (okt. 4.)
Life is too short to stay stock!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest