-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Autóstali Január 4-én 13:00 Budaörs Auchan totemoszlop alatt:
(47.4530292, 18.9443333)
[kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcf[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz focvis #58675 üzenetére
Én is bejelentkezem elvonóra.
Kezdeti lépések:
- parkolóba állás után megtanulni nem visszafelé nézni rá többször, amíg elérek a bejáratig
- nem mosom minden alkalommal az alvázat úgy, mintha 5 kg só lenne rajta (nyáron sem)
- télen sóban közlekedve elengedni azt az érzést a kasztnival kapcsolatban, mintha engem mártogatnának kénsavba
- az első madárszar láttán nem rohanni vizes flakonért és törlőkendőértKezdetnek ennyi elég, utána jöhet a többi.
Alapos autómosás kívül nálam is 2 óra. Szerencsére a beltér nagytakarításokat már eléggé sikerült elengednem mióta lakásban élünk és nincs lehetőségem az udvaron porszívóval az utolsó nem oda illő atomot is kiszippantani a legeldugottabb helyekről. A szivargyújtós porszívót próbáltam, de egy vicc, a kutakon található 50 Ft-os érmével működő mamut méretű porszívó még nagyobb vicc. Néha kitörölgetem, pár havonta meg elviszem egy ~1.500 Ft-os belső takarításra. Jelenleg udvar nélkül jobbat nem tudok....
(külső mosás megoldott, mert viszek magammal a bedobós mosóhoz 15 liter vizet és 2 db vödröt, amelyekkel+a nagynyomásúval gyakorlatilag ugyanúgy le tudom mosni, mint otthon -> hajnalban kell menni, hogy ne tartsak fel senkit) -> autókozmetikákban való mosásban persze a buzériám miatt nem bízom, csak ha magam mosom le, akkor érzem elvégzettnek a munkát.De jó is volt, míg a kis Swift volt. Érzelemmentes voltam vele, nem nyaltam körbe 100x, csak mikor indokolt volt. Boldog és érzelmileg felszabadult voltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest