Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

Pfú halljátok, az M3-as kész katasztrófa. Vásárosnaményból 13:45-kor indultunk el, és 2 kb. 5 perces pisiszünettel együtt 18:30-kor értünk haza a 16.kerbe :W
    Viszont elmondhatatlanul felháborít ez az autós kultúra. Főleg a sok osztrák par.szt. Dugóban szinte akármelyik autóba néztem, mindenki a telefont nyomkodja. Az említett osztrákok a leállósáv felét is elfoglalják, mert azzal biztosan sokra megy, hogy ő nézelődik, bújik. Náluk ez a normális? De ami nálam kiverte a biztosítékot, egy mögöttem jövő magyar Skodás, szintén a dugóban, egyszer csak azt látom, hogy az ölébe veszi a kb. 4 éves forma gyerekét, meg egy kicsit nagyobb kislány is az anyósülésre mászik. És ha ez nem volna elég, a leállósávban jönnek ugyebár a gyökerek, akik 2km múlva lemennek a pályáról (vagy bevágódnak a sorba, nem tudom); de ez is megszokott jelenség sajnos. És mit csinál a gyökér Skodás ölében a kisgyerekke... Ráhúzza a kormányt bmeg a tuskó előzőre, hogy mit képzel, nehogy má' elmenjen, majd én móresre tanítom :Y Komolyan, megáll az ész. Kár, hogy nincs hátul is kamerám, mert küldeném is el a felvételt.

Új hozzászólás Aktív témák