Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Egyed egy B6 Passat, inkább ideírok mint a saját topikjába, mivel a probléma "univerzális".
Tükörfütés problémák. Jött a hideg, szerettem volna használni, de nem mindig kapcsolt be. Elsőnek a két tükör lapra gyanakodtam, de volt mikor elindult, így ezt ki is zártam. Aztán nem indult el csak a jobb oldali. Tükörkapcsolót is kicseréltem, hátha az a probléma. Nem segített rajta és elvittem egy autovillamosságihoz. Azt mondta a két tükörlap lesz a probléma, mivel a fűtés bekapcsol, addig meg ameddig kell, majd kikapcsol. Bal oldal szinte hideg volt, a jobb oldalinál pedig egy ponton volt a meleg. Vettem gyorsan két lapot, ma reggel ki is cseréltem, első indításnál háááát langyosak voltak a tükrök. Rá 1órára elmentem a boltba, be is kapcsoltam hogy működik -e, de nem. Jég hidegek voltak a tükrök. Kábelszakadás lenne? Neha amúgy megy, 10-ből 1x ha bekapcsol, akkor sem melegíti fel annyira tükröt mint kellene (szerintem).
Ki mire tippel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux haladóknak
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest