Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KisBundi blogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: AMD Radeon Pro V540 avagy RX5700XT HBM2 rammal...kétszer (első rész)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Egyed egy B6 Passat, inkább ideírok mint a saját topikjába, mivel a probléma "univerzális".
Tükörfütés problémák. Jött a hideg, szerettem volna használni, de nem mindig kapcsolt be. Elsőnek a két tükör lapra gyanakodtam, de volt mikor elindult, így ezt ki is zártam. Aztán nem indult el csak a jobb oldali. Tükörkapcsolót is kicseréltem, hátha az a probléma. Nem segített rajta és elvittem egy autovillamosságihoz. Azt mondta a két tükörlap lesz a probléma, mivel a fűtés bekapcsol, addig meg ameddig kell, majd kikapcsol. Bal oldal szinte hideg volt, a jobb oldalinál pedig egy ponton volt a meleg. Vettem gyorsan két lapot, ma reggel ki is cseréltem, első indításnál háááát langyosak voltak a tükrök. Rá 1órára elmentem a boltba, be is kapcsoltam hogy működik -e, de nem. Jég hidegek voltak a tükrök. Kábelszakadás lenne? Neha amúgy megy, 10-ből 1x ha bekapcsol, akkor sem melegíti fel annyira tükröt mint kellene (szerintem).
Ki mire tippel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hoppá: elindult a One UI 8 béta program!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- PR-Telecom
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest