Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz focvis #216818 üzenetére
Én meg check engine-nel barátkozom. Jöttem Zegre, téli gumi, eső, sötét, kulturált tempó.
Többször szidtam korábban a Sottozero 3-at milyen hangos, most vagy én kezdek süketülni, vagy vizes aszfalton elcsöndesedik, a lényeg, nem volt zavaró hangja. Pedig nem cseréltem meg a tengelyek közt a kerekeket a múlt tél óta, elől hagytam az erősebbeket (így van jól, punktum).Már az autópálya vége felé járok, épp kikormolós üzem 180 környéke, mintha egy pillanatra megtorpant volna, semmi para, a boxszal előfordult már máskor is. Lejövök az M7-ről 1 km és bedadog, WTF, kuplung kinyom szépen felpörög a motor, de aztán újra dadog, még 2x.. begurultam Szentgyörgyre, megállok cigi. Újraindul simán, de 100 méter múlva dadog, majd le is áll (WTFx10).
Lehúzódok, újraindul, a check engine azóta világít. De legalább megy az autó, eljutottam vele Zegre. Próbálgattam, simán forog 6000 fölé, vészüzemmódban lehet, valamivel gyengébb, nem vészesen.
Indításkor kiírja: "Hiba: start-stop" - ez nem túl informatív, sőt lázba se hoz.Tipp:
1. Kimosott valami trutyit a Vpower (87 K km van benne, sok trutyi nem lehet).
2. Koszos volt a Vpower.
3. Csak a puruttyát szereti.
4. Beázott a tuningbox egyik vezetéke.
5. Szaraxik a légtömegmérő.Ötlet szintjén hogy látjátok?
Otthon van a VCDS, vasárnap este tudom megnézni. Sajnos nem sikerült működésre bírnom az ELM327-et, holnap még próbálom kicsit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Orvosi kérdések
- Android szakmai topik
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest