- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Durrogtass
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Autóstali lefújva Január 4-én Budaörs Auchan totemoszlop alatt[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz focvis #209981 üzenetére
Vácnál M2-re felhajtáskor nulláz, onnan lábbal tartva végig 90-100 között M2-M0-Campona. Azért ennyi, mert a kamionokat nem akartam feltartani, illetve ha ki kellett őket kerülni, akkor nincs plattnerezés, gyorsít, előz, vissza. Ez direkt olyan menet volt, hogy ne legyen kamion mögött, és ment a klíma. Motor kb 2000-et forog ilyenkor. 80-nal, kamionmentes nyári hétvégén, alföldi síkon, klíma nélkül, kisebb súllyal (2 felnőtt, 10 kg gyerek, kismotor, 3/4 tank) van benne szerintem még 2-3 deci, illetve kamion mögött nem tudom mennyi, de szerintem akár közel 1 liter. BC nem tudom mennyit csalt, teli tanknál néha jól mér, néha csal 5-6 decit, minél több a rövid út, annál többet. Ha valakit érdekel, akkor bő 1200 km és 15 óra alatt kideríthető.
Tropicarium nem nagy szám, gyereknek tetszett, M0 visszafelé fos volt, gyáli lehajtótól dugó, utána kiégettem az olajból a benzint, 6,0.
Többi állatkert ötletet köszönöm, nyíregyiben voltunk, nagyon jó, veresiben voltunk, nem nagy cucc, többit felírtam. A győri állatkertbe jártam 4 évet, akkor még egyetemnek hívták.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest