- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
ujabb érv a kamera mellett: ma 2 sávos uton haladok 90el, és kiugrott elém egy dacia dodgy, de a balfasz az út közepére kanyarodott fel (kb mint a pesti hidas sztory), szóval menekülni se lehetett, szerencsére nemrég volt fékcsere és hát jól teljesitett, a fékcsik majdnem a gatyában is ott volt nem csak az aszfalton. Követtem az inast egy ideig, gondoltam elmegyek mellette jól ledudálom, de cikázot jobbra-ballra, átment a szembe sávba, leszoritott 3 másik autóst. Ekkor eldurrant bennem valami, megálltam a kuton ami rögtön ott volt, és tárcsáztam a 112-őt, adtam leirást a kocsirol, rendszámrol, már csak abban bizom, hogy a sofőrt sikerült megtalániuk mert 4 es kereszteződés volt, és ott már nem láttam merre megy. Ittas vezetést tippeltem a rendőröknek telefonban, remélem sikerült megtalálniuk, és remélem be is fujt, mert ha nem, akkor szimplán közveszélyes balfaszként kamerafelvétel nélkül kap bocsánat a zavarásért-ot a rendőröktöl és folytatja tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest