- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
vans? #165223 üzenetére
Bemész a helyi Zulassungsstellébe az autód papírjaival, meg egy biztosítási szerződésszámmal (azt előre meg kell kötni), és gyakorlatilag ők mindent intéznek. Szemrevételezik az autót (szériaszámok), leveszik a rendszámot, elkérik a forgalmit, adnak róla egy igazolást, kapsz helyette egy ugyanolyat német verzióban, meg egy papírt, amivel helyben, 15 perc alatt legyártathatod az új rendszámodat. Azt még vissza kell vinned, tesznek rá hitelesítő matricát, és kész is. Német lakcím, és bankszámlaszám kell hozzá. Gépjárműadót valamiért a vámhivatal vonja évente egyszer, ezt a károsanyag-kibocsátás alapján határozzák meg. Kelleni fog még egy Grüne Plakett a szélvédőre, hogy a városokba is behajthass (Umweltzone), ez 5 eur, és gyakorlatilag bármelyik szerviz megcsinálja a forgalmi alapján. Én valamiért még otthon bementem az okmányirodába, és kivonattam a forgalomból, de már nem tudom, ezt miért kellett. A hologramos matricát mondták, hogy kaparjam majd én le...
Ennek már 8 éve, de lényeg ugyanez maradt. Valaki legyen veled, aki valamennyire beszél németül, ha te nem.p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Videószerkesztés
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest