Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#139846) Reggie0 válasza #89309696 (#139845) üzenetére


Reggie0
félisten

Nem kell folyamatos 8 orat adniuk. Igy szol a torveny: "naponta összesen minimum 8 óra, nyári időszámítás idején összesen minimum 7 óra időtartamra köteles a villamosenergia-ellátást biztosítani, amelyből munkanapokon legalább 5 és legfeljebb 6 óra, nyári időszámítás idején legalább 4 és legfeljebb 5 óra eshet völgyidőszakba. A csúcsidőszakba eső villamosenergia-ellátás alkalmankénti időtartama nem lehet rövidebb 30 percnél."

Szoval ejjel 5 vagy 6 oranal tobb sosem lehet, evszaktol fuggoen.

Ez csak hocserelokre van kitalalva, veletlenszeruen nappal is bekapcsolhat, elvegre a hotarolok idoallandoja baromi nagy. Ejszaka is megszakadhat rovidebb idore, az 5/6 orat nem kell egyben kitolteni. A volgyidoszak ugye az ejjeli 8 ora.

Ez nyilvan nem valo autora, mar csak azert sem, mert nappal egyaltalan nem biztos, hogy lesz benne aram(nyaron csak 3 orat kotelezo a 16-bol legfeljebb fel oras darabokra felbontva akar elszortan biztositani), es hat egy autotoltot azert szukseg szerint is kell hasznalni. Erre jo az ejszakai aramos A2, aminel mindig van aram, csak ejszaka olcsobb, nappal dragabb.

Ha valaki rendszeresen tolti ejjelente az autot, akkor a nappali dragabb dijszabas egy atlagos csaladihazzal elhanyagolhato dragulast eredmenyez az ejszakai nyereseghez kepest.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.