Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
rbalint88 #124026 üzenetére
En a teremgarazs parkoloba tervezek light okossagot
Mas: az esetleges autótöltés miatt 4-es kábellel kertem kiepiteni a konnektort, a sajat meroorabol jon a vezetek, igy aztan senki se pofazhat semmiert. Atlag user az almerot se erti meg, jobb. Ha nem a kozos villanyorara csatlakozik a konnektor. Normalis foldelt konnektorral ofc. Amit meg lezarok. Ugy tervezem, hogy par evig eleg lesz, mert 1x32A lesz es max ejszakai toltes lenne (ha lesz pici EV). Ha kell boviteni, az megoldhato, akar 3x32-re is (bar felesleges, akkunak a lassu toltes jo, egy ejszaka meg sok mindenre eleg, 10+++M-ert meg ugysem veszek EV-t)
Amig nincs ev, addig meg minden masra is jo a konnketor
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest