Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57518) Bazsee71 válasza Parci (#57511) üzenetére


Bazsee71
őstag

Na azé'! :DDD

Már most hiányolom a régi késsel összeszedett rutint. Ott nagyot nem tudtam hibázni a lefolyással, másodjára már mindig megvolt hova tekerjem, finom pozicionálás is könnyen ment. Most meg két kézzel kapaszkodok a tárcsába, hogy csak egy leheletnyit tekerjek rajta, aztán imádkozom, hogy jó legyen. Adok neki időt, hogy kiderüljön, hogy ez szokható-e.
Arra viszont emlékszem, hogy a Major azzal lopta be magát a szívembe, hogy hamar ráéreztem az állításra, egy kezes bárány volt. Annak meg örülök, hogy a Mazzer kés előtt próbáltam a gyárival is a frekvenciaváltót, mert nagyon adta.
Szóval adp, nyúzzad csak a gyári késsel az SM97-est, jó lesz az. :) Majd ha összefutunk viszek neked kopott gyári kést, csak hogy legyen viszonyítása alap, illetve vagy a 151F vagy a 151A (ez pont bejáratva) típust oda tudom adni tesztelni, csak még nem tudom megmondani addigra melyik lesz a gépben.

Pörkölés:
Ma úgy toltam, hogy 170 fokon 6:30-7:00 perc, aztán 200 fokon 6:30-7:00 perc, utána feltekertem 230 fokra, és az első reccs közepe felé visszavettem 220-ra. Így olyan 17-18 perces körök voltak, már sokkal jobban néz ki, mint a múltkori. Most inkább kicsit sötétebbre hagytam, mint hogy megint alulpörkölt legyen. A Brando Honduras szépen recsegett, illetve a Guatemalánál is észre lehetett venni. Ma elfogytak a Brando gyakorló kávék (szüleim automatájába amúgy perfekt, napok óta őrölt kávéval etetik a masinát, megvárták míg pörkölök nekik :U ), a következő hetekben nekifekszek a Rohkaffee csomagoknak, illetve Paljoc mester is adott egy mintát a Tanzániából, na arra nagyon kíváncsi leszek (annál azért izgulni fogok :DDD ).

Deer76: én nem kotyogózok, évente kb. 1x, így tanácsot nem adnék, de ahogy látom a fórumtársak már a tettek mezejére léptek . :)

Szerk.: egyik barátom is sokat küzd a savakkal, és anno a salvus víz bevált neki (csak hát nem valami finom cucc...). Egyébként keményen étrendet váltott, sportol, fogyott, azóta nem hallottam panaszkodni. Vagy csak régen boroztunk egy jót. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.