- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothg86
tag
Nagy érdeklődéssel olvasom az írásaid! Szuper, hogy leírod! Nekem tök értékes, ha valaki "fejébe" belepillanthatok! Szóval köszi!
Sok mindent jól látsz, szerintem jó úton haladsz. Mint nyilván tudod, a fejünk állandóan tolja a gondolatokat. A saját tisztánlátásodért és cselekedeteid következményeiért te vagy a felelős.
Én is szoktam másra hárítani a saját életem és belső küzdéseim felelősségét. De nem a másé a felelősség. Nem ő okozza a gondjaim. Én döntök, maradok-e vele, vagy megyek.
Jártam már úgy, hogy idealizáltam egy új kapcsolatot, de nem hozott semmit(az újdonság varázsán kívül), hiszen az alap minta az enyém.
Nem tudsz mindig jól járni, az élet fura.
Írj tovább, told az önismeretet, jól csinálod! -
PSti
tag
Egy biztos: Ha nem döntöd el, hogy mit akarsz, akkor tuti nem lesz semmi. Ha eldöntöd, akkor lehet, hogy rosszul döntesz, de akkor kipróbáltad az egyiket. Jobb lesz, mint a másik? Egyáltalán nem biztos, de lehet. Viszont annál biztos jobb lesz, hogy még 30 órát agyalsz rajta. De természetesem továbbra is a döntés a te kezedben van, nem az enyémben. Ha még akarsz rajta 30 órát agyalni, csak csináld.
-
TheLázs
tag
Sajnos töketlen vagyok.
Nem bírom a konfrontációt, nem akarom viselni a vele járó rizikót. Az egyik lehetséges megoldás a terápia+kivárás, ha az ADHD sztenderd érzelmi kilengések számlájára írható a dolog. A másik lehetőség borítani a kapcsolatot. Órák hosszú sétákat teszek és próbálok a gondolatok között rendet tenni, de mindig oda lyukadok ki, hogy kb. ugyanannyi szól ellene, mint mellette.
Úgy látom hogy van bennem egy fék ami miatt nem húzom meg a ravaszt egyik irányban sem. -
PSti
tag
A cikkből úgy látszik te is tudod, hogy mit kellene csinálni, vagy arra vársz mondjuk meg neked?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest