Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [bitpork:] 2024 Phautós tali zaba táblázat
- [Re:] [PSti:] A fizetős víruskeresőknek leáldozott?
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/happy.gif)
mutyi
őstag
Köszi, próbálkozom!
Nagyon köszönöm a sok segítséget a fórumozóktól, nélkületek még gépem sem lenne vagyis lenne, csak egy automata fos.
Van egy ismerősöm,akinél szoktam inni "jó" kis kávét,mert automata gépük van és tökre ízlett a mi szarvasi gépünkhöz képest. Múlt héten voltam náluk és ittam egy kávét, hááááát, amire eddig azt mondtam hogy finom, arra most magamban azt gondoltam,hogy mi ez a sz.....
Köze nem volt az espressohoz.
Szóval alakulok, bár még mindig nincs fogalmam hogy hogyan kell készíteni és milyen állagúnak és hőfokúnak kell lennie a cappuccinóhoz szükséges és a lattehoz szükséges tejhabnak?
Össze vissza csinálom,semmi tudatosság sincs benne, pontosabban tudatosság van, de szakértelem kevésbé
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.