Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Woodslave #48444 üzenetére
mikor anno domine a mult evezredben elkezdtem terembe jarni, volt ott egy akkor kb. 30 eves csavo, mindig bo melegitoalsoban edzett, es trikoban. Felsotesten latszott hogy edz (en akkor izmosnak lattam, nem tudom most mit mondanek) de egyszer lattam amikor atoltozott: cernavekonysagu edzetlen vadlija, combja volt, nagyon rohejesen nezett ki. Soha nem labazott, csak felsotest, a kontraszt pedig nagyon eles volt.
Vegul is bo gatyaban nem volt feltuno, strandra meg gondolom nem jart
-
Woodslave
félisten
válasz
korcsillio #48441 üzenetére
mennyire jellemző ez mi? Komolyan mindig felmegy bennem a pumpa amikor ilyen fax képet látok. Az oké hogy valaki nem edz lábra (cigányedzés és nagy hordóhas meg 50-es pacalkar mellé van piszkafa láb) de egy ilyen felsőtest alatt soha nem láthatsz ilyen lábat
-
kolosanyi
veterán
válasz
korcsillio #48441 üzenetére
bandus látod ezt?
-
margithid
veterán
Továbbra is várok fehérje ajánlatokat. A scietec és a biotech nem jó ár érték ajánlatú ugye, egy olvtárs linkelt egy másikat aminek ugyan jó az ize de tömegnöveléshez ajánlák főleg, nálam pedig a fogyás lenne az elsőszámú cél.
-
gergo5991
őstag
sziasztok, hasizmom van, a zsír réteg mögött ki is tapogatható, csak az a baj nem látszik, csinálok itthon hasgyakorlatokat, telefonos progint letöltöttem, ott mutatja mikor mennyit miből kell csinálni, de szerintem ez kevés lenne, ledolgozni a hájt meg mindent a hasamrol. Arra gondoltam, itthon a 12 emeletes panellakásban a lépcsőfutás, fel a 12.-re meg le, ezt napi 3-4x. Mit gondoltok, ez jó lenne zsírégetésre?(tudom nincs helyi zsírégetés, fő cél most ledolgozni a hasamon lévőt)
-
venge
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #48428 üzenetére
Igen. Volt már jópár erősember versenyen, tavaly szervezett is egyet nálunk.
-
venge
aktív tag
Lehet, hogy egyeseknek ez most unalmas lesz, de én dicsekedjek egy kicsit, ők meg majd tovább görgetnek!
Hát igen, a termünk - igaz, nem egy modern gépekkel felszerelt terem - de brutál jó, családias a hangulat és termeli a bajnokokat.
Ez rólunk szól.
Ő Joe barátom (Ákos mellett), aki 2012-ben arany fokozatot, tavaly gyémánt fokozatot kapott a Brutalon. Ezen kívül nagyon sok erőemelő versenyen indult, számos érmet bezsebelve.
Itt az egyik edzővel látható, a Brutalon.
Ő, Otlokán Sándor, tavaly indult a szegedi testépítő versenyen, sajnos nem lett dobogós.
Ő Otlokán Misi, termünk vezetője, edző, aki szintén jó pár arany, ezüst éremmel gazdagította a Herkules sportegyesületet.
Ő Vincze Zsolti, aki negyven év feletti korával tavaly indult először testépítő versenyen és aki követi a bajnokságokat, idén még fog egy párszor hallani róla!
És van Mucsi Roli, akiről már korábban szó esett itt a fórumon is.
És ott van még Szenti Feri, aki a mostani csárdaszállási erőemelő versenyen két negyedik helyet szerzett.
És itt vagyok én. Jó. Én tényleg itt vagyok. -
venge
aktív tag
Közben kitudtam: Vajk 85,6 kilóval mérlegelt.
19 éves, 210 kilóval guggolt, 135 kilóval nyomott fekve, 220 kilót húzott föl! -
kolosanyi
veterán
válasz
Champipi #48395 üzenetére
A függőmérlegre gondolsz? Mert az nem vészes, azok a gyakorlatok jelentenek problémát, amikor előrehajtott törzzsel fejtesz ki erőt. Guggolás, felhúzás, döntött törzsű evezés, lábemelés, felülés stb. Az egyenes törzzsel végrehajtott gyakorlatok igazából sokat segítenek a törzs stabilitásának fejlesztésében, a függőmérleg meg az egyik legkomolyabb törzs gyakorlat. Sőt, igazából egész testes, nincs olyan izom, ami ne kapna valamilyen terhelést.
-
Ijk
nagyúr
válasz
mocsanisi #48416 üzenetére
Gépen csinálok szűknyomást, eddig azzal jobban éreztem. Sajnos a keményebb gyakorlatoknál azonnal kapcsolódik be a mell, izolációsak meg nem adnak megfelelő terhelést. Ráadásul a könyököm mindig is szar volt, ez sem segít éppen..
Persze nem rossz a tricepszem, de azért egy 45-ös kart szeretnék egyszer. -
Yeffy
veterán
atomstabil, pedig még csak bejáratós. és nem csak guggolásnál, hanem pl. kitörésnél is pont azt a minimális plusz támaszt adja meg, ami "kell". nekem legalább is. bemelegítésnél is érzem, hogy stabilabban állok.
úgyhogy én csak ajánlani tudom, főleg, hogy nem is olyan drága, mint vártam, vagy mint mondjuk az Adidas verzió, amit eredetileg akartam...
-
Recon666
Közösségépítő
-
stickrs
senior tag
válasz
Recon666 #48396 üzenetére
pózoláson lenne mit javítani
ne hajlítsd ennyire be a karod,meg jobban forgasd be a csuklód. lapockáidat is nagyon összehúztad,így keskenyebbnek látszik a hátad.így úgy tűnik mintha el lenne maradva a kar-válltól. előbb-utóbb belassul a fejlődés..így van ez sajnos. mióta edzel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA® driverek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Chrome
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest