Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Több hétig tartó CLA-szedés kb. 40 %-os zsírvesztést eredményez.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
válasz Peddy789 #44464 üzenetére
Nem atomfizika ez, elég egyszerű a képlet: Ha több az energia felhasználás, mint a bevitel -> fogyás.
Ezt el lehet érni szinte változatlan étrend mellett rengeteg mozgással (lásd deicide fórumtárs, talán a futós topicba linkelt képet, hihetetlen mennyiségű mozgással rengeteget fogyott), vagy minimális energiabevitellel kevesebb mozgás mellett (0ch, egyéb diéták).
Igazából szerintem a visszahízásos témák is azért jönnek elő, mert a diétát idényjelleggel szokták tartani, és ha utána visszaáll pozitív mérlegre, persze hogy visszahízik - ellenben a sportot ha valaki elkezdi, nem fogja 3-4 hónap után teljesen abbahagyni.
Ja, tudom, nemvagyokizmos, nemgyúrok (azaz nem járok terembe), nemiszokfehérjét, viszlát
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
-
Alg
veterán
nem ide[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz kolosanyi #38590 üzenetére
Mióta elkezdtem túrázni rájöttem hogy sokkal jobb cuccokat lehet találni a túraruházat között mint a szokásosk pláza/divatcikk boltokban.
Egyrészt azokat alapból sportosabb fazonra veszik, nem a "könnyebb átugrani mint megkerülni" sörhasra (nekem is folyton bő, de a hossza miatt kell), és azonos/alacsonyabb áron sokkal-sokkal többet tud vízállóság/hőzsigetelés/kényelem terén.
Nyilván az alkalmi/irodai ruházatra ez sem megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Meleg -> hajszálrerk kitágulnak
Hideg -> hajszálerek összehúzódnakRegenerációs céllal váltófürdő ajánlott, azaz hideg-meleg váltakozva (szauna kb ugyanez)
Bocsi hogy belevau, csak néha ha unatkozom melóban beolvasok ide is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest