- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spacey
csendes tag
válasz Shadowbull #15354 üzenetére
Gomba,sajt,karaj,
nem bírtam ellenállniDe mentségemre,nemsokára megyek cangázni
[ Szerkesztve ]
-
spacey
csendes tag
válasz God Vazzeg #15291 üzenetére
Remélem diéta után így nézünk ki
[link]2020-ban koxal
-
spacey
csendes tag
Kreatin mellé jó lenne ez a C-vitamin ?
[link]Mert egyik gyúrós haverom mondta nagyon fontos a C-vitamin a kreatin mellé
-
spacey
csendes tag
Láb volt szétszakadok azóta is ülök a gép előtt
-
spacey
csendes tag
válasz Motion_Blur #15055 üzenetére
Begörcsöltem a röhögéstől
Good: Vagy a kreatintól
-
spacey
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #14926 üzenetére
Hát igen én is így vagyok vele mondjuk nekem elég lassú diéta volt majdnem 5-hónap kellett.De erőben viszont nem estem vissza,de részben ebben a kreatin sokat segített ebben biztos vagyok.
BCAA nagyon jó cucc ha elérem a várt eredményt semmit nem fogok szedni csak fehérjét (gasparis+BCAA)
Viszont lenne egy kérdésem mert látóm te sem ma kezdted,kreatin szedésnél 95kg-nál napi 10g megengedett szinten tartásnál?itt arra gondolok edzés előtt illetve edzés után.Pihenő napokon felkelés után...mennyire jó ötlet ez?
-
spacey
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #14923 üzenetére
Szerintem az alkat és genetika kérdése is,edző társammal azonos súlyal kezdtünk el diétázni ő is 11Kg-tól szabadult meg de sokkal több izmot veszített mint én.Ezek méretben meg is mutatkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
spacey
csendes tag
válasz Muscl3Pharm #14913 üzenetére
Ma lemértem edzés után egy órával és 138/80-mértem,de azért hétfőn elmegyek orvoshoz nem játszom az egészségemmel
Szétrobban a hátam,holnap pihi
-
spacey
csendes tag
Élek még! láb/bico adta Nagy a kísértés marhapöri az ebéd,na ha az edzésbe nem haláloztam el akkor majd a marhapöri tesz róla
[ Szerkesztve ]
-
spacey
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #14851 üzenetére
Még egy kérdés edzés előtt,milyen adagokban alkalmaztad a kreatint? itt gondolok a feltöltő időszakra és szinten tartó időszakra egyaránt.
Aydan:Megígérem nektek elmegyek orvoshoz hétfőn,természetesen ha a kreatin miatt van akkor nem fogom alkalmazni de az edzést nem hagyom abba
Mondjuk ha a kreatin miatt van akkor sem leszek szomorú nekem már tömeg nem igazán kel,enélkül is elérem a célom csak több idő alatt de ez egy ilyen sportágwertigo1984: Megígérem még boldogítok itt mindenkit
Ez lesz a befejezés...
[ Szerkesztve ]
-
spacey
csendes tag
Megyek edzem egyet láb+bicepsz ha nem írok be akkor Szívinfarktusban elhaláloztam
-
spacey
csendes tag
válasz gaborh #14849 üzenetére
Hát én nem értek hozzá sajnos mennyi a magas illetve normál.ezek szerint magas akkor valamit vissza kel vegyek az adagokból.most feltöltő időszak volt.
De hétfőn elmegyek az orvoshoz kivizsgáltatom magam teljesen.BÁ Nutrition: nem zsibbad még semmim,csak a bal oldalam szívem felől szúr általában,de most 2-napja körülbelül mióta komolyabban bírom az edzéseket a kreatin miatt.Sokkal magasabb ismétlés szám és nagyobb súlyokkal.
God Vazzeg Nem kávézom nem cigizem semmi egyéb
[ Szerkesztve ]
-
spacey
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #14845 üzenetére
Orvosnál voltam még az év elején egészséges életmódot élek aránylag.Nem iszom semmiféle cukros szutyok üdítőitalokat,nem eszem össze vissza.Nem dohányzom nem kávézom,most mondjuk az is közre játszhat hogy 106kg-ról lementem 95kg-ra aránylag gyorsan a diétának köszönhetően.Vitamint szedek mellé vitabolic napi
1-db tabletta+amino 3200+fehérje.Tamoo:Edzés után körülbelül 1-óra múlva volt ennyi a vérnyomásom.
(#14848) Tamoo : Remélem nincs komolyabb bajom,nem szeretném az edzést abbahagyni semmiféleképpen sem.
[ Szerkesztve ]
-
spacey
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #14841 üzenetére
Mellékhatása lehet mellkasi fájdalom,szúró érzés stb..?
Tegnap kicsit túledzettem magam és nagyon fájt a mellkasom és a vállam.
Vérnyomás általában 148/99 cukor is rendben van,valami ötlet mitől lehet ez az érzés -
spacey
csendes tag
válasz God Vazzeg #14726 üzenetére
Most én is diétáztam és kis mértékben vesztettem izomzatot.Mondjuk ehhez tényleg nagyon oda kellett figyeljek mit zabálok,és minden egyes edzésen oda kellett tenni magamat.De megérte azért télen nem egszerű fogyni 11kg-t.Nyáron 87kg körül lemegyek ha minden jól megy Ja és még ráérek így 25 fele
[ Szerkesztve ]
-
spacey
csendes tag
válasz God Vazzeg #14722 üzenetére
Csak vicceltem egyébként,nekem elég lenne ez bőven minél kevesebb testzsír százalékkal.
Bár ha így haladok jövő nyárra meglesz amit szeretnék,ugye bár nem a Mr. Olympia a célBár küzdő sportot is űzök így nem előnyös a nagy spajszer
-
spacey
csendes tag
válasz God Vazzeg #14717 üzenetére
Próbálkozom more
(45 bico) 62-ig meg sem állok -
spacey
csendes tag
Megyek edzeni srácok Hát/mell edzés
-
spacey
csendes tag
Személyes tapasztalatom eddig a kreatin nagyon pozitív hatással van rám.
Sokkal jobban mennek az edzések,10-15% nagyobb súlyokkal és ismétlés számmal tudok edzeni.
Nem fáradok el edzés után,simán megy még egy kis cangázás.
Egész nap úgy érzem durrant" állapotban vagyok,és az étvágyam is normális.Eddig ez segített legtöbbet a diétában.
Folyadék igénye hatalmas napi 4-liter minimum...
[ Szerkesztve ]
-
spacey
csendes tag
válasz Shadowbull #14675 üzenetére
Ezek után úgy mérem,mondjuk szerintem alkat függő is ki mennyire hízékony kinek mennyire gyors az anyagcseréje. Gyúros barátaim között van aki ettől több rizst visz be mindennap és vékonyabb mint én.
1-hónapos a 96kg jelzésű fotó majd lövök frissebbet
[link] minőségért sorry...
[ Szerkesztve ]
-
spacey
csendes tag
11kg-t fogytam 5hónap alatt és elég kevés izmot vesztettem magamhoz képest.Most ezt durván írtam azért szerintem is kevesebb,és van amikkor már nem megy le ennyi rizs.
Nem mindennapi kajám ez de edzésnapokon így kajálok.Bibbyem magába ettem de van aki megtudja enni a rizst minden nehézség nélkül,és van aki irtózik a rizstől.
[ Szerkesztve ]
-
spacey
csendes tag
Hali mindenki!
Elmélkedtem beírjak-e vagy sem,mert vissza olvasva az újoncoknak hamar elmegy a kedve a topiktól mindenkit szétosztotok"
Én vettem a bátorságot
Először is leírok pár dolgot tudjatok segíteni jó tanácsokkal ellátni.
176cm magas vagyok jelenleg 95Kg (106-ról indultam) forma kezdéshez képest elég jó és az erőmmel is megvagyok elégedve 125kg-al szériázom fekve.Amikkor elkezdtem 106kg-al edzeni egyszer nem tudtam kinyomni a 125kg-t,most 6x8 megy belőle.
Tavaly nyáron kezdtem ismét komolyabban foglalkozni a testépítéssel,semmit extra cuccokhoz nem nyúltam.
Fehérje,vitamin,aminosavak,rendes étrend.
Most úgy éreztem kel valami extra így belevágtam egy kreatin kúrába.
Amiről eddig jó véleménnyel vagyok,sokkal könnyebben mennek az súlyzós edzések.
Részben utána olvastam hogyan is alkalmazzam.,viszont fő kérdésem az lenne meddig is szedjem a kreatint normális étrend heti 4 alkalom súlyzós edzés + hétvégén futás/bicaj.
Célom 87kg minél kevesebb izomvesztéssel.Ha valakit érdekel fotó is mehet
Jelenlegi étrend:
ébredés után: 4db Mega Amino 3200+10g kreatinpór+1l víz+30gfehérje+30g szénhidrát+vitabolic 1db
Ebédidő:csirkemell 40dkg+30dkg fehér rizs+5gkreatinpór+1l víz
edzés előtt: (16:00" körülbelül)5gkreatin+1l víz
edzés után:5g kreatin+40g fehérje turmix+1db vitabolic+csirkemell30dkg+20dkg rizs
este 20:00 óra körül: 5g kreatin+30g fehérje turmix+4db amino 3200
Általában 23:00-ig fent vagyok addig elfogy 2l víz.
(kreatin feltöltő szakaszban volt ennyi most a napi adagom 10-grammra csökkent,és mindennap a 4-5l víz lemegy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- Path of Exile 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest