Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Speeedfire #104449 üzenetére
semmi full liberális vagyok.
[link] ez qrva jó.
-
Woodslave
félisten
válasz
Speeedfire #104447 üzenetére
hát az a beállítottságodtól függ.
-
celf
őstag
amúgy ma voltam én is, kicsit most káosz van, hát jött volna a sorban, de a sok kihagyás meg egyéb szar miatt vádli és has is lemaradt, ezeket általában lábnapon szoktam.
de akartam hát miatt (is) power clean gyakorlatot kipróbálni. végül az egész edzés egy totális vegyesfelvágott lett.
a power clean előtt guggolással melegítettem, illetve face pull és hashoz húzás volt vállra csigán. aztán a power clean. hát érdekes gyakorlat. először két 10-est raktam fel, aztán végül 17.5 /oldalnál megálltam. próbltam tanulni a mozgásmintát. szerencsére nincsenek mobilitás gondjaim, tehát könyök, csukló, boka nem akadályozott. egy tuti, szokni kell ezt a fajta robbanékony kivitelezést. de nem volt rossz buli. érezni nem éreztem nagyon. talán majd holnap. vagy talán majd nagyobb súllyal.ezután csináltam egy kis kettlebell swinget. ezt is először csináltam életemben, de a power clean után adta magát. kicsit a csuklyásra éreztem ezt. ami nem olyan jó, mert vasárnap volt mell+bic+csuklya.
aztán hasaztam és vádliztam a végén.
nem volt rossz edzés összességében
ja, és lemaradt, volt döntött törzsű evezés rúddal és nyakból nyomás szuperszettben. meg oldalemelés.
mondom, hogy vegyesfelvágott -
bigmasterg
addikt
A kreatintól olyan leszel, mint a teve?
Jobban bírod töltés után a sivatagban víz nélkül, mint amúgy? -
nitro16
senior tag
válasz
Woodslave #104440 üzenetére
Csoki biztos nem lesz, mert még van vagy 3kg Impact whey majd eliszogatom valahogy
Ha jól tudom, tavaly cserélt fehérje beszállított a biotech team Német helyett Francia lett, és elvileg akkor többen írták akik már évek óta használja a fehérjéjüket, hogy romlott az oldódása. De semmi ilyet nem tapasztaltam tök simán 2 rázás és már oké is volt. Íznél akkor mindenkinek más jön be, ahogy látom -
nitro16
senior tag
Tervezek venni fehérjét Impact whey nem jött be, gondoltam veszek scitec 100% whey protein profot de nem nagyon jönnek be az ízek próbáltam (kókusz csoki,vanilia-erdei-gyümölcs,meg eper-fehércsoki). Közben találtam itthon egy múltkori rendelés során kapott ajándék iso whey zero-t(kókuszos ízű ami baromira ízlett). És látom még akciós a fél kilós, gondoltam rendelek 10-et belőle, milyen íz amit ajánlotok ebből még??
Illetve nem tudjátok véletlen, hogy ez csak szezonális leértékelés, vagy közeli lejáratúak a zsákok és azért akciós?? köszi
-
GoTReX
őstag
válasz
Woodslave #104435 üzenetére
Igen ez így logikus lehet,de van hogy bereked az ember ,és friss inger valóban lehet pozitív. Nalám már volt olyan hogy váltáskor jobb izomérzet és erős izomláz lett,pedig ugyanaz volt az edzett testrész,csak más edzéstervben. Rich meg ha csak a seggét törölné is nőne annyi növitől.
Mi arc az már?
-
Woodslave
félisten
válasz
GoTReX #104434 üzenetére
sokan meg a legnagyobb baromságnak tartják amit csak csinálhatsz. Mert a legfontosabb a progresszív túlterhelés ezt meg nem tudod követni ha össze vissza változtatod. De ebben a programban is változik mindig valami.
(szett és súly)
de ha Rich Pianára hallgatunk akkor keep the body guessing babe
-
Woodslave
félisten
válasz
GoTReX #104427 üzenetére
jelenlegi edzésprogramom úgy néz ki, hogy először nő a volumen, aztán nő az intenzitás és megint nő a volumen.
első három hetes blokk 3x10, 4x10, 5x10 1RM 70%-val
aztán 3x8, 4x8, 5x8 75%
3x5, 4x5, 5x5 80%
3x3 85%
3x1 90%
deload ezt most kihagytam.Ez a 4 alapgyakira van így kiszámolva, az evezés, húzódzkodásnál simán próbálom progresszálni. pl a következő ciklusban 5kg-val többel csinálom az evezést, a húzódzkodást meg 2.5kg-val...
csinálok még egy 1rm 50%-os szettet a végén, de most ezt megosztom, azaz kedden a fekvenyomás, pénteken a militaryból. Illetve az utolsó szett mindenből AMRAP (azaz amennyi megy) ez mondjuk az 5-ös héten múltkor akár 12-15 is volt most pl a militaryt örültem hogy megcsináltam
meg csinálok némi kieget durranásos jelleggel, oldalemelés, bicepsz stb
-
Woodslave
félisten
vótam atta. Új ciklus, 10-es hét hát ez nekem halál lesz. Mondjuk a múltkorihoz képest talán túl nagyot álmodtam, a 1-es csúcshét maxából kalkuláltam a mostani ciklust meghaltam...
hogy lesz ebből 5x10 azt egyelőre nem merem elképzelni
a lábnaptól meg egyenesen rettegek.
-
Shingen
addikt
Ma mell-bic volt, de a váll problémám miatt nem atta az edzés.
Azt javasolták szedjek Scitec Arthroxon az majd helyre állítja.
-
dipeti
senior tag
Abonettről mi a véleményetek? Napközbeni éhséget csillapítani megfelelhet?
-
Cassidey
senior tag
válasz
Speeedfire #104402 üzenetére
Templefit tipikusan meleg terem, csak azért mondom, mert tudom, hogy vannak férfiak akiket ez frusztrál.
-
FIREBLADE78
addikt
Ma volt kar. Tehát akko mit ke csinálni?
Szar csuklóm miatt maradt egyenes rúd állva. Aztán kézivel döntött padon ülve aztán scott kézivel. -
celf
őstag
válasz
Woodslave #104410 üzenetére
ami bicepsnél érdekes volt még számorma gyakorlat nem olyan rég, az a biceps overhead cable curl. ugye ez a belső szakasza mozgáspályának. Stoppani itt azt mondja, hogy sok, egyébként kevésbé használt izomrost is bevonódik a munkába. nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de próbáltam ezt a gyakorlatot és tényleg nagyon bitch.
mivel a váll flexóban van (könyök elől, felül), inszuifficiens a biceps. le van lazulva rohadtul, és még az izomrostok is össze vannak csúszva, mivel a pályaszakasz belső részén dolgoztat a gyakorlat. szóval érdekes teória, én ezt a gyakorlatot is max akkor csinálom, ha nagyritkán időm jut kar napot, neadj'isten biceps napot tartani. -
gergo5991
őstag
Igaz nem gyúrok, de sulyokat emelgetek a melón és az lenne a problémám hogy ha tul szélesre nyitom a kezem átfogni egy szélesebb dobozt vagy valami, a vállam mintha görcsbe rándulna, mintha ugrana ki vagy valami ehhez hasonlót érzek. Valaki súlyemelés közben tapasztalt ilyet?
-
norbi2010
őstag
Lábazni terveztem menni, persze nem ma, viszont guggolás kilőve, mert azt azért nem akarom megkockáztatni, hogy gyakorlat alatt nyilaljon bele, szenvedek anélkül is eleget közben.
Hát igen, jobb félni, mint megijedni, így azért nyugodtabb is vagyok, hogy nem lett semmi komoly, szóval annak a ~3 órának a kórházban legalább ennyi haszna volt. -
celf
őstag
válasz
norbi2010 #104408 üzenetére
szerintem mindenképp nyomasd, ne állj le, olyan mozgástarományban használd a vállad, ahol nem fáj. ha nincs bedagadva, tökjó. bringázz, lábazz, hasazz, húzó gyakorlatok felsőtestre, válladat nyugalmi helyzet környékén dolgoztathatod, illetve szeirintem minden mehet ahol nem fáj.
és jól tetted, hogy elmentél dokihoz, és volt ultrahang!
lelet negatív, nehogy elvigye a kedved egy kis baleset
-
celf
őstag
válasz
Woodslave #104356 üzenetére
papírforma szerint, ha jól tudom:
tenyér plafon felé: biceps és brachialis
hüvelykujj plafon felé vagy kalapács: első sorbanbrachioradialis, kis biceps és brachialis
tenyér föld felé vagy reverse biceps curl: brachialis és kicsit brachioradialis biceps nélküligazából a reverse grip kizárja (inszufficienssé teszi) a bicepset, tehát áttevődik a teher a brachialisra és a brachioradialisra, de leginkább a brachialisra.
szerintem egy bizonyos szint alatt nincs értelme brachialisra edzeni, se brachioradialisra. azt el tudom képzelni, hogyha valaki versenyre készül, látszódni fog, ha elhanyagolta ezeket a szinergista izmokat, de amúgy
itt tök jól látszanak egyébként külön is meg egymás mellett is: 1, 2, 3.
az elsőn látszik, mennyire egy kicsi, mély és eldugott izom a brachialis, a brachioradialis meg alkar izom ugye...
funkcióban persze fontosak, de itt megint arról van szó, hogy mikor. erőemelésnél meg nemtom, 20kg-os dumbbell biceps curlnél nem árt, ha segítenek stabilizálni a könyök ízületet...amúgy nekem reverse gripnél, amikor szükőévente kedvet kapok hozzá, nem is az izom sérül, hanem a csuklómat húzza iszonyat szét mindíg. hiába a francia rúd. és olyankor elfelejtem megint jó hosszú időre.
-
norbi2010
őstag
Hát amikor olyan szögben van fáj valamennyire, meg belenyilal ha úgy áll a karom, na ez azért elég szarul tud esni. Amúgy pedig szerencsére egyáltalán nincs megdagadva, kívülről nem látszik semmi elváltozás, csak mint írtam nem történt még ilyen velem, aztán meg ha véletlen elszakadt benne valami és én meg csak ráhagyom, hogy majd jó lesz valamikor és nem úgy gyógyul be ahogy kell, akkor az elég negatívan hathatott volna a további gyúrós karrieremre. Köszi a tanácsot, ezen a héten pihentetni fogom aztán majd meglátjuk mi lesz.
Szálkásítással mi legyen szerinted? Ameddig nem tudok edzeni menjek vissza szinten tartó kalóriára vagy folytassam tovább? Tegnap kezdtem el csak.
-
celf
őstag
válasz
norbi2010 #104406 üzenetére
életmód tanácsadásban ne hallgass a dokikra, amelyik nem égett ki az egyetemen vagy nem lett alkoholista diplomaosztóig az gyárilag pszichopata és nem való emberek közé, tisztelet a kivételnek.
de tényleg nagyon kevés ért közülük a sporthoz.
én sem a tutit akarom megmondani, mert ki vagyok én ahhoz, de a helyedben, ha tényleg nagyon fáj és nem tudod teljes ROM-on mozgatni, sztem pihentesd 1, max 2 hétig, aztán ha még mindíg érzed, és óvatoskodni akarsz, akkor fájdalomhatáron dolgozz vele kis súllyal, vagy legjobb lenne zöld vagy gyengébb gumiszalaggal. amúgy annyira fájt és megdagadt, hogy úgy érezted dokihoz kell menni? -
norbi2010
őstag
válasz
negyedes #104404 üzenetére
Lassan 4 éve edzek, ez csak a saját faszságomból volt, mivel nem melegítettem be eléggé. (legalábbis eddig még nem történt ilyen velem)
Amúgy megjártam a kórházat, sebészetre mentem onnan elküldtek ultrahangra (10 percig minimum néztek, mondta a doktornő, hogy sajnálja hogy eddig tart, de túl izmosnak tetszik lenni
), mert rotátorköpeny szakadásra volt esély, de aztán kiderült hogy minden fasza. Mondta a doki hogy 2-3 hétig ne eddzek, aztán meg csak picsa súllyal...
Bár mondjuk alapból azt mondta, hogy edzenem sem szabadna, ha sokáig akarok élni, mondja ő a 160+kg-jával(ezenkívül mondjuk szimpatikus csávó volt
)
Pont szar időben lett ez, mert tegnap kezdtem egy mini szálkásítást, szóval nem tudom azzal mi legyen. Szerintem azért egy hét múlva már igencsak jónak kellene lennie a vállamnak, addig folytassam a szálkásítást vagy szüneteltessem?
-
gergo5991
őstag
Szeretnék érdeklődni valaki találkozott-e olyan kutatásról szóló eredménnyel, ami a gyakori vérvételel és a sejt regeneráció / izomfejlődést közti kapcsolatot kutatta volna. Az utóbbi időben heti 1-2 alkalommal vettek kisebb /nagyobb mennyiségü vért tőlem, és úgy vettem észre ezalatt az idő alatt az izomzatom fejlődött, szálkásabban és vastagabnak érzem magam. Emelett észre vettem hogy a külső sérülések a bőrfelöletemen gyorsabban gyógyultak, a hegek is gyorsabban tüntek el. Érdekelne ez testépítés szempontjából mennyire lenne hatásos ha gyakrabban csapolnák meg az embert, esetleg hogy más is találkozott volna ilyen egybeeséssel.
(#104401) kiszi07 én a térdemre Glucomed-et szedtem vényköteles, bár nem tudom magyarországon mennyire van forgalomban, 1 havi adag 4500 ba került átszámolva, annak ellenére hogy a térdemnek nem volt semmi baja, éreztem hogy a térdem mintha jobb lenne. (meniszkusz szakadásom van amúgy, csak azt hitték valami porckopás vagy ilyesmi)
-
Speeedfire
félisten
Nem jár valaki a gilda max hermina tower-be vagy a templefit 2-be?
Edző partnert keresnék a 7. kerületben. -
kiszi07
senior tag
Heyy, mivel ugye brutál szar a térdem valaki ajánlott porcerősítőt. Milyet vegyek próbaként Scitec-Biotech esetleg, amit az orvos ajánlott Béres vagy DONA ? Sportorvos azt mondta, hogy ne terheljem semmiképpen, sőt inkább ne is focizzak, kézizzek, kondizzak stb, amiben kell intenzíven a térd. Csak úszás és bicikli :/ Nekem ez baromi rosszul esett
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest