Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20016) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Pápa, 1:45:28 vagy ilyesmi chip szerint. [link] [link] Sajna az órát jó 500m-el később indítottam az elején, úgyhogy a végén kénytelen voltam belekocogni 1k-t, hogy meglegyen a félmaratoni táv, és végre frissüljön az Endomondo a tavalyi 2:10-es időről.

Nagyjából bejött, amit terveztem, az első két 7km-es körön szépen tudtam hozni az 5:00-5:15 közötti ezreket 165-ös pulzus kontrollal. Úgy tűnik használt valamit az egy-másfél hónap 140-es pulzus kontrollos kocogás, bár mostanában már kezdtem elveszteni a hitem benne. Nagyjából 10-el lehet kevesebb most a pulzusom, mint régebben lenni szokott. Tökéletes idő volt, néhol tűzött egy kicsit a nap, de víz mellett, parkban, ilyen helyeken futottunk, úgyhogy ahol kellett jó hűs volt. A terep is tökéletes volt, egy kis aszfalt, egy kis föld, egy kis murva, meg azért elég sík volt az eddigiekhez képest, csak 40m volt a szint. Az utolsó 7km-es kör elejénél kb. 6k-val a cél előtt ritmust váltottam és 4:40 körüli ezrekkel mentem végig, ugyanúgy, ahogy pénteken próbálgattam. A pulzusom is rendesen elszállt, átlag 180-185 körül lehetett ezen a szakaszon, illetve a max pulzus a hajrában pont 200 volt, szóval rendesen odatettem magam. Az utolsó 3k-n egy srác folyamatosan próbált visszaelőzni, aztán a végén hiába hajráztam, jobb volt, mint én, és sikerült lenyomnia az utolsó 150m-en, amikor ráfordultunk a célra. Jól tolta ő is. :-)

Szvsz, még talán az 1:40 bennem van az idei szezonban, ha frissítők helyett viszek kulacsban italt. Most 5 frissítőm volt, összesen kb. 5 percet vesztettem velük. Valószínűleg a Panoráma futásra viszek majd kulacsot Zebegénybe, mert mondta egyik ismerősöm, hogy tavaly kevés volt ott a frissítőpont, és sokan fejreálltak a nagy melegben. Kíváncsi vagyok, hogy időben számít e majd valamit.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.