Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58629) friday13 válasza Per Degaton (#58527) üzenetére


friday13
csendes tag

Na, megérkezett a AR-UA1. Köszönöm az ajánlást, tényleg jobb mint az E10K :D

Nem vagyok olyan profi hogy a hangjáról érdemben tudjak nyilatkozni, meg aztán a AD500X is vadi új, de ami rögtön feltűnt, hogy sokkal tisztábban és több részlettel szólalnak meg a magasak és mélyek is határozottabbak, kicsit több is lett belőlük az E10K-hoz képest. Talán ha egy szóval kéne leírni akkor azt mondanám hogy kifinomultabb lett a hangzás, viszont a különbség nem olyan nagy mint vártam. Szerencsére Linux-al is megy rendesen a szerkezet

Úgy tűnik, számomra rendben lesz ez a AD500X/AR-UA1 párosítás, legalább is amíg meg nem hallgatok valami jobbat. Mélyekből lehetne egy kicsit több, de nem vészes, viszont azt hozzáteszem, hogy én főleg jazz-t/smooth jazz-t/blues-t és akusztikus hangszeres zenéket hallgatok, és csak néha pop-ot, rock-ot. Metált és elektronikus zenét egyáltalán nem.

Per Degaton: Köszi, hogy kitapostad nekem az utat. Nálam már minden flottul ment. Kicsit megijedtem amikor item location: Ireland után azt írta az Ebay hogy free china post shipping. Rögtön írtam is nekik, hogy nem erről volt szó. Azt írták minden ok lesz. Fizetéstől számítva egy héten belül megérkezett, EU Courier-el küldték Manchester-ig, onnan DHL Express hozta egy nap alatt, így vám áfa nem volt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.