Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59351) Montesantos


Montesantos
senior tag

Egy új szerzemény bővebben egy kis hallgatózás után.

Gabi

(#59352) PuMbA válasza Polllen (#59323) üzenetére


PuMbA
titán

Kár, hogy ezzel valószínűleg vége a mókának :) Nincs több ingyen hangminőség javulás...

(#59353) Bodz válasza Xbean (#59027) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Na, lett WOW, hű meg há? :) Vagy szóhoz sem jutsz a sokktól? :D

[ Szerkesztve ]

(#59354) Xbean válasza Bodz (#59353) üzenetére


Xbean
tag

Bejáratás után akartam írni egy kifejtősebbet. :)
Kezdetben amúgy nem volt meg a WOW hű meg há hatás, igaz csalódnóm sem kellett, a hangtér már az elején a többszörösére nőt a headstreamerhez képest, de most tippre 60 óra bejáratás után akár filmnézés közben akár zenehallgatás alatt bizony megvan a WOW hatás. :K
Egy élmény hallgatni, szó szerint zene füleimnek minden egyes hang. Ennél jobban nem is tudnám megfogalmazni, headstreamerhez képest másik dimenzió.
Zenét sokkal többet hallgatok azóta, mint régebben, szerintem ez is sokat elárul. :))
Nagyon kellemes, szerethető hangja van, abszólut megérte az árát. Különösen ajánlott plecsnit megkapta tőlem az R2R 11! :)

[ Szerkesztve ]

(#59355) Polllen válasza PuMbA (#59352) üzenetére


Polllen
nagyúr

Ma összehallgattam daphile-lal és azért egy-két windows frissítés még jöhetne. :DDD

Bár ahhoz képest, hogy a win 10 egy komplett rendszer és jó pár éve telepítettem, egészen jó.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#59356) Bodz válasza Xbean (#59354) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Szuper. Örülök hogy tetszik. Végre nem vagyok egyedül... :D Azért jöhet majd később a kifejtős is. :)

[ Szerkesztve ]

(#59357) Xbean válasza Bodz (#59356) üzenetére


Xbean
tag

Okés, majd írok pár hét múlva egy részletesebbet.
Hátha másnak is megjön a kedve rendelni egyet. ;]

(#59358) korpicschess


korpicschess
veterán

Sziasztok!

OTG kábelre van ajánlás? Keresgélve rá annyira nem találtam. Kábelt szeretnék, mert nem akarom beletörni a csatlakozót.
Van nekem egy full kínai, de a Blitzwolf adaptert rákötve (microUSB -> type C ) a Dragonfly nem szól jól a mobilommal (LG G5). Nagy alapzaj, amit korábban nem tapasztaltam, és erőtlen is. Mondjuk az alapzajt hallani valamennyit gépen is (nagy hangerőn zene nélkül), de csak Shure E500-zal, nagy impedanciás és kisebb érzékenységű fejessel semmi.

Mondjuk majd próbálok keríteni egy márkás OTG-t, hogy azzal is ilyen-e.

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#59359) Bukk900 válasza korpicschess (#59358) üzenetére


Bukk900
őstag

Nálam a Vention bevált. [link]

(#59360) akkójóva


akkójóva
tag

Sziasztok!
Pár hete jártam itt szintén erősítőt és dacot keresve, azonban azóta megváltoztak a körülmények. Elsősorban az változott meg, hogy most olyan ”alaprendszert” keresek, ami több fejhallgatóból is kihozza a maximumot, itt leginkább arra gondolok, hogy jelenleg egy DT770pro80ohm-ot, de később például T90, HD600 kaliberű fejeseket is nyugodtan ráköthessek ( természetesen nem egyszerre :D ). Nem tudom, hogy ez megoldható-e vagy csak hiú ábránd. :DDD A keret is változott, 120-130.000 Ft-ot szánnék a kettőre. Beszerzést illetően szeretném ha el tudnám kerülni az aliexpresst és az ebayt.
Köszönöm! :R

(#59361) Bodz válasza akkójóva (#59360) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Szia!

R2R 11. Mi más? :DDD Nekem jelenleg ez a legjobb ár/érték arányú, legélvezetesebb hangú cucc ennyiért.
Direkt nem legjobbat írtam, mert pl. az NFB-11.28 objektíven nézve egy jobb dac, mint nemrég említettem már.
Jó lesz, vagy elemezgessünk, gondolkozzunk, keressünk mást? :)

[ Szerkesztve ]

(#59362) akkójóva válasza Bodz (#59361) üzenetére


akkójóva
tag

Köszi megint! :R
Jó lesz, csak annyi, hogy privátban kaptam egy ajánlatot, még nem tudom pontosan, hogy milyen típus, (majd ha megtudom leírom) te viszont lehet tudod, hogy minőségben hol helyezkedik el az általad említetthez képest, mert olcsóbb lenne, de én ezt az összeget most rászánom, úgyhogy ha azért messze elmarad, akkor maradnék annál, amit mondtál. :)

(#59363) Tin válasza Tin (#59350) üzenetére


Tin
veterán

na, összeraktam az smsl magic + myryad z40 kombót még kedden. a dacot egyelőre a saját usb kábele hajtja (supra lesz), a dac és az amp között meg egy alap kácsa rca van, ami évek óta porosodott a fiókban (már megrendeltem a qed performance graphite-ot).

sajnos a másik fejesem jack dugója kontaktos, így tegnap nekiálltam a cserének, de egy kínszenvedés volt, ezért ma rendeltem is hozzá egy gyári kábelt háromezerért. addig jó lesz így is.

szóval: elsőre dobozhang, nulla mély. csalódás volt, na. oké, a kis fiio mélykiemeléssel ment, és abban minden zene "statikus", ebben meg a halkak halkak, a hangos hangos, a tér sokkal nagyobb, pontosabb a ritmus, és sokkal "tisztább" a hang.

viszont - bár gondolom ez nem az erősítő - de javul a hangja. a dobozhang gyorsan eltűnt (1 óra se), és egyre jön meg a mély, óráról órára jobban szól. és nem, nem csak a fejemben, és nem csak megszokás. gondolom a kábel törik be. vagy az erősítő.

amúgy nekem nem hibás a z40, nem akad ki a mélyektől, és tök király, hogy távirányítható.

amikor így teljesen új a rendszer, mennyi idő alatt áll be a hangja, és mik törnek/járatódnak be ilyenkor?

[ Szerkesztve ]

(#59364) moti07


moti07
tag

Sziasztok! A NuPrime uDSD és az Audioengine D1 közül melyiket érdemesebb venni? Számítógépet szeretnék összekötni egy erősítővel. Ha esetleg ebben az árkategóriában van jobb azt is szívesen meghallgatom.

(#59365) Bodz válasza akkójóva (#59362) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Rendben, várom a pontos típust. :)

(#59364) moti07: uDSD. Vagy ez pl.

[ Szerkesztve ]

(#59366) Bodz válasza Tin (#59363) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Jó lesz az, meglásd! :) Valamennyi idő mindennek jót tesz. Egyrészt a bejáratás, másrészt meg a bekapcsolás utáni bemelegedés, amikor is a legjobb formáját hozzák a cuccok. Nem mindennél van így, de a Magic és a Z40 pont ebbe a táborba tartozik.

[ Szerkesztve ]

(#59367) bkercso válasza Tin (#59363) üzenetére


bkercso
nagyúr

gondolom a kábel törik be. vagy az erősítő.
Vagy a csatoló- és táppuffer kondik. :K Ennek ideje hőmérsékletfüggő is. Ezen kívül a hőmérséklettel a félvezetők (tranzisztorok) munkapontja is beáll (ugye a Z40 diszkrét felépítésű, nem IC-s).

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#59368) Tin válasza bkercso (#59367) üzenetére


Tin
veterán

keresgéltem, hogy az erősítőt kell-e bejáratni, de mindenki csak annyit írt a neten, hogy hangcuccoknál a kondik, illetve a cső (ha csöves), a hangkeltő eszközöknél a membrán, illetve amit mindenhol olvastam, azok a kábelek, ahol a szigetelésük töltése az, ami "beáll" (rendeződik?). ennyire nem értek hozzá, de hallani azért hallom a változást.

mivel ti viszont értetek hozzá, ha Bodz azt mondja, hogy ez jó, akkor tudom, mi a "standard", és ha elsőre nem is hallom, akkor is tudom, hogy ennek így kell szólnia. azért örülök ennek a cuccnak, mert végre nem az van, hogy milyen fejeserősítőt válasszak melyik fejeshez, hanem van egy cucc, ami "jól" szól, és innentől már "csak" a fejest kell majd kiválasztanom, ami ott és azt hozza, ahogy tetszik nekem. pont ezért cserélem a kábeleket is még most az elején, hogy ne az legyen, hogy megszokom valamit, aztán megint javítania kéne.

(#59369) bkercso válasza Tin (#59368) üzenetére


bkercso
nagyúr

A kábel egy érdekes kérdés számomra, mert ahhoz egyáltalán nem értek. :B De az is egy kondenzátor: két párhuzamos vezetőfelület, köztük szigetelővel.
Bár a kábelt továbbra is nüansznak tartom, még ha számít (legtöbbször számít, de ez is konstrukciófüggő, hogy mennyire).

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#59370) Tin válasza bkercso (#59369) üzenetére


Tin
veterán

ehhez nem tudok hozzászólni, de azt látom, hogy a neten vannak ezerdolláros, kifejezetten kábel-beégető készülékek, és írják, hogy "hagyományosan" többszáz óra szükséges ahhoz, hogy bejáratódjanak. nálam ugye most minden egyszerre volt cserélve, a fejest kivéve, a kábelek soha vagy nagyon rég használtak voltak, szóval tudja fene.

az biztos, hogy ha megjön a qed kábel, csere előtt "beállítom" a fülem a mostanira, és kíváncsi leszek, hogy a dobozból kivéve mennyire szól másképp a "szűz" kábel, és idővel mennyit javul.

tudom, ezek nüanszok. főleg ősszel, amikor egy megfázás sokkal többet rendez a fülön, mint egy jobb kábel, vagy bármi más. csak addig nem akarok konzekvenciát levonni, amíg nem "állt be" minden a helyére.

(ugyanez volt a fejessel. megjött, "miezaszar". 10 óra után már jobb. és 100 óra kellett a bejáratódáshoz, közben hol mélytúlsúlyos volt pár órán át, aztán mélyhiányos, ilyen kilengésekkel. idővel aztán szépen beállt középre. azóta hosszabb állás után mindig a rejuvenation disc az első, és vicces, mert baromira sokat segít, 20p alatt úgy "belövi" a fejest, hogy csak nézek)

(#59371) Ixion77 válasza Tin (#59368) üzenetére


Ixion77
őstag

Mindent be kell járatni. Személyes tippem az hogy a kötési pontok (pl. forrasztások) járódnak be, de tul.képpen teljesen mindegy mi történik. Járasd pár napig egyfolytában. Ártani nem árt, kis fogyasztású eszközökröl lévén szó pedig a környezeti hatás elenyésző.

A milyen erősitőt milyen fejeshez kérdés pedig jóval magasabb árkategóriában is fennáll. A szinergiahatás jelentős. Van néhány tapasztalati úton szerzett ökölszabály (pl. HD6XX-hez OTL, HD800-hoz csöves, HE-6-hoz tranzisztoros, stb.), de még azt is befolyásolja az egyéni preferencia és hallás.
Welcome to hi-fi, ahol bármi lehetséges és semmi sem biztos :)

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

(#59372) Tin válasza Ixion77 (#59371) üzenetére


Tin
veterán

:D na igen, már amikor leírtam, sejtettem, hogy nem lehet azt mondani, hogy "ez elég" :)

nincsenek akkora igényeim. bejön, ami most van, még a hd555-öt akarom "feljebbire" lecserélni, de követelmény az, hogy ennyire szellős legyen a fülkagyló, és nyitott, és több méllyel. de az még a jövő zenéje, még mindig várom az akg n60nc-t, idénre ennyi elég lesz :D

(#59373) bkercso válasza Tin (#59370) üzenetére


bkercso
nagyúr

CD-lemágnesezők meg -visszatekerők is kaphatóak. Szintén drágák, mert ugye rétegigényt szolgálnak ki.

Amúgy nem tudom, hogyan működnek. Ha ilyesmivel kísérlezetnél, akkor, ahogy mondják, a "nagy nyomás és a magas hőmérséklet sok mindent megold": hőlégfúvó és nagyobb feszültség. :) (De ne 230V-tal üsd át az RCA-kábelt!)

Ixion77: A forrasztásról már én is hallottam, anyagmérnökkként azonban nincs tippem ennek mechanizmusára. Inkább az alkatrészek forrasztáskori melegedésére tippelnék, hogy az számít.

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#59374) Tin válasza bkercso (#59373) üzenetére


Tin
veterán

én elhiszem neked:)

itt az egyik cikk, és itt a másik.

(#59375) bkercso válasza Tin (#59374) üzenetére


bkercso
nagyúr

hmm... Mit számíthat a nagy áram? :F

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#59376) Tin válasza bkercso (#59375) üzenetére


Tin
veterán

ez már az a kategória, ami tőlem távol áll, és nem valószínű, hogy valaha is szükségem lenne ilyesmire. csak azért linkeltem, mert a te látóköröd szélesítheti. külföldi fórumokon részletesebb leírások is voltak, de én inkább csak "átfutottam" és levontam belőle, hogy ez nekem nem kell:D

(#59377) Bodz válasza Tin (#59374) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Egész nyitott vagyok bármire, de ezektől most megfájdult a fejem.
A "később, 3-4 havonta ajánlatos egy rövidebb, 12 órás járatással újra gatyába rázni a kábeleinket" résznél meg majdnem kiköptem a teámat.

[ Szerkesztve ]

(#59378) Dave™ válasza Bodz (#59377) üzenetére


Dave™
nagyúr

Jó, akkor nem vagyok egyedül :D Igaz én ateista is vagyok, szóval a hit nem az én asztalom.

(#59379) Tin válasza Bodz (#59377) üzenetére


Tin
veterán

nézd, valamikor évekkel ezelőtt belefutottam ebbe. ez pont olyan, mint amikor elmész eyg vezetéstechnikai órára, és rájössz, hogy nem tudsz vezetni. szóval a kábelégetés témában nem akarok megszólalni :)

(#59380) zsocy válasza Tin (#59379) üzenetére


zsocy
őstag

Hát, én működő kábelégetésből még csak olyat láttam amit a tesók csináltak az alukábelekkel faluhelyen :)

Persze mindig azt mondják a guruk hogy ha nem hallod, biztos a te rendszered nem elég jó... ki tudja, sosem volt elég jó rendszerem...

[ Szerkesztve ]

(#59381) Ixion77 válasza Bodz (#59377) üzenetére


Ixion77
őstag

Büszke lehetsz a kitartásodra! Én csak a második mondatig jutottam mielőtt bezáródott a böngésző... :)

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

(#59382) bkercso válasza Tin (#59376) üzenetére


bkercso
nagyúr

Az már számomra így is túl széles :DDD , de köszi! :R

Vakteszt: Még ezzel a gumizenével is sikerült a 10/10, de amúgy 2 bajom is van ezzel a teszttel.

Az egyik, hogy ha egymás után hallgatod sokszor ugyan azt, akkor nehezebb arra figyelni, milyen élvezetet nyújt a zene, merthogy nem nyújt már élvezetet a sokadik után... (Bár nekem ez elsőre se. :B ) A másik, komolyabb probléma, hogy nem ezzel a vacak gumizenével kellene tesztelni. Adjanak be egy nagy terű hangszeres zenét, ahol többen játszanak egyszerre, vannak a héttérben halk részek stb. Ott már nem mindegy, hogy 48dB vagy 96dB a felbontás.

Dave™: A keményebb (elutasító) ateisták pedig szintén hisznek. :)

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#59383) Tin válasza bkercso (#59382) üzenetére


Tin
veterán

gratula, most már kíváncsivá tettél!

még mindig melózok, de majd meg fogom majd csinálni én is, ha nyugi lesz, végre van "normálisabb" cuccom, kíváncsi leszek, ezen már hallani-e a különbséget.

amúgy van egy második része, rockzenével. de gondolom ez az átlagos zenehallgatóknak szól, nekik tényleg overkill egy csúcsminőségű flac.

(#59384) bkercso válasza Tin (#59374) üzenetére


bkercso
nagyúr

"ha ezt az időt megszorozzuk az igénybevétellel, akkor kapunk egy 0,0002A x 200h = 0,04"

Ha egy feleségem van mondjuk 40 évig, akkor a szorzat 40 feleség*év, míg, ha 10 feleségem van 5-5 évig, akkor 50 a szorzat. Na és?

A sok marhaság helyett mérné ki egyszer valaki, hogy eg random kábel szigetelése mint dielektrikum milyen feszültségamplitúdóig lineáris, mindezt különböző frekvenciákon. Vagy bármi mást, aminek értelme van. Vagy már kimérte? Akkor miért nem hivatkoznak rá?

Én nem találok cikket... Csak nagyfesz. átütést vizsgálnak, meg nagyfrekis jelintegritást (csoportfutást).

Szerintem nem az áram számít, hanem - ha számít - a feszültség. A fém kristályszerkezetét ugyanis nem módosítják ezek a kis áramok - az be van fagyva -, max. az amorf dielektrikumot.
A mechanikai tulajdonságok szintén nem mászhatnak el annyira, hogy a mikrofóniázást befolyásolják szerintem. Önmikrofóniát (saját mágneses tér miatt) emlegetni jelkábeleknél pedig szerintem ostobaság, hiszen ennél a hangnyomás hatása nagyságrendekkel nagyobb kell legyen.

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#59385) bkercso válasza Tin (#59383) üzenetére


bkercso
nagyúr

Ennél én nem hallok különbséget. Ennek ugyanis még kisebb a dinamikatartománya, mint az előzőnek. Agyon van kompresszálva. Ha a "globális" dinamikatartomány nem éri el a felbontás határát, akkor mit kellene hallani? :)

A másik, hogy egy munkahelyen a kényelmes hallgatsi hangerő kb. annyi vagy kicsit több, mint a 8 bit felbontása, még fejessel is. Szóval egy nagyzenekari művet és/vagy egy nem kompresszált zenét hallgass hangosan!

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#59386) Tin válasza bkercso (#59384) üzenetére


Tin
veterán

ahogy látom, ebben a threadben is tudományos mérést kérnek

nehéz téma, de amikor keresgéltem, az szinte minden fórumon "evidenciaként" szerepelt, hogy bármilyen komponens változtatása esetén (bár többnyire kábelre vonatkozott) idő kell, amíg "beáll" arra, ahonnan már nem változik a hangja. hogy ez kábel esetén mit jelent, azt nem tudom, ezért is kérdeztem.

a többi komponensnél meg hallom. kezdetben tényleg nem az igazi, és változik a hangja, egyre jobb lesz. csak tudod, ezzel is az a baj, hogy az agy hall, nem a fül, innentől fogva pedig bármire bármit lehet mondani, az nem ér semmit "mérés" nélkül, ahogy írod is.

remélem nem értesz vagy értetek félre, nem akarok itt ezen lovagolni, érdeklődés szintjén vetettem csak fel. a fenti tesztet is pont annak igazolására dobtam be, hogy évekkel ezelőtt eljutottam odáig, hogy amit hallok, és jó, az jó, amit nem, ott meg inkább hagyatkozom azoknak a véleményére, akik sokat hallottak már, és magabiztosabban mozognak ezen a területen.

ezért vettem ezt a cuccot, és veszem hozzá az ajánlott kábeleket. de attól még a fülemnek fogok hinni :)

(#59385) bkercso: az tök más, amikor akusztikusat hallgatsz. amikor nem itthonról dolgozom, egy 662B-t hallgatok egy 4-5 éves thinkpad beépített hangkártyájáról, amin szerintem alap wines driverek vannak. ott annyi a lényeg, hogy ne halljam az irodai zajt. itthon az más. és ebben az új cuccban pont azt hallom meg, amit eddig nem, hogy egy csomó zenében végre van halk és hangos, van tér, elkülönülnek a hangforrások, és egészen más. sokkal élvezetesebb és jobban hallani a különbséget. de szerintem az agyam is tanul, mivel tisztább a hang, egész másra figyel, máshogy hallgatja a zenét, mint amikor szól a "duc-duc".

[ Szerkesztve ]

(#59387) Polllen válasza Tin (#59379) üzenetére


Polllen
nagyúr

Ez nem nagy kunszt...

Viccet félretéve, - de félve írom le - hogy egy dell 5450-n toltam a gyári hangszóróival...
;]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#59388) bkercso válasza Tin (#59386) üzenetére


bkercso
nagyúr

Teljesen jogos, sok jelenség létezik, a kondibejáratást vehetjük ténynek, mert erős jelenség; de én sem értem a kábelbejáratást! :R :B

Van jó tuctuc is amúgy. a dinamikatartomány a lényeg! :))

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#59389) bkercso válasza Polllen (#59387) üzenetére


bkercso
nagyúr

1% esélyed volt csak, és mégis! :P Na, azért most ne legyél szerencsejátkfüggő! ;]

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#59390) #71562240 válasza bkercso (#59388) üzenetére


#71562240
törölt tag

A kábelbejáratás ugyanolyan erős és logikus jelenség, mint a kondié.

(#59391) ribizly


ribizly
veterán

Sziasztok!
Bár a fejhallgatós topic-ban már kérdeztem, de mégis ide tartozik:
Van egy SMSL SAP8-am. Ezek közül mire elég biztosan:
Sennheiser HD600
Sennheiser HD650
Audio-technica ATH-R70X

Amelyikhez nem elég, ahhoz mit ajánlanátok?

:R

[ Szerkesztve ]

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#59392) bkercso válasza ribizly (#59391) üzenetére


bkercso
nagyúr

Olyan ez, mint a pénz, sosem ellég. :)

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#59393) Bodz válasza ribizly (#59391) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Szia!

Mire elég? Mit értesz ez alatt? Meghajtani meg tudja őket. Jobban szólhatnának valami mással? Persze, mindig van feljebb.

[ Szerkesztve ]

(#59394) ribizly válasza Bodz (#59393) üzenetére


ribizly
veterán

+@(#59392) bkercso
Oké. Mi az amivel már biztosan jobban is szólna? :U

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#59395) Bodz válasza ribizly (#59394) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Melyik, mennyiből?

(#59396) ribizly válasza Bodz (#59395) üzenetére


ribizly
veterán

A DAC-ot tudom, hogy mi lesz majd (ugye a Korg). Most fejhallgató erősítőből lenne ugye ez kérdés.
Igazából nem ár kérdése, hanem, hogy melyik ami már tényleg jobb.

Fejhallgatóból a Meze 99 Classic meg valamelyik nyitott (HD600/650/R70x) a cél és utána bevégeztem. :D

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#59397) ferzoli válasza ribizly (#59396) üzenetére


ferzoli
Ármester

Nálam ugyanez a helyzet/kérdés, a keret 80-100e, indokolt esetben kicsit több is lehet. Használt is játszik.

(#59398) Bodz válasza ribizly (#59396) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Természetesen Marquis, mi más?

Eltérő erősítőt igényelne a Meze és a HD650, de mondjuk arany középútnak ott a CompositeAmp. Kipróbálható, szóval 0 kockázat.

(#59397) ferzoli: Neked is ufo Korg lesz, meg HD650, 600, R70X, 99 Classics? Nem semmi egybeesés. :D

[ Szerkesztve ]

(#59399) ribizly válasza Bodz (#59398) üzenetére


ribizly
veterán

;]
És ezt a CompositeAmp-ot hol lehet beszerezni?

Egyébként kétlem, hogy annyit és olyan zenét hallgatnék majd aminél ezeknek az eszközöknek a hangzásbeli különbözőségeire tudnék odafigyelni, de szerintem révbe érek ezekkel a cuccokkal és még bőven túllövöm az eredeti igényeimet (Hyperx cloud). :DDD

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#59400) Boom válasza ribizly (#59399) üzenetére


Boom
kezdő

Bkercso-től

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.