Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz Pearce #157201 üzenetére
Kétkedve nyitottam meg a cikket, sok mindenre számítottam, aztán elkerekedett szemmel kicsusszant egy atyaúristen a számon, mikor megláttam... The Authority.
Na ha AZT a képregényt képesek lesznek R besorolással, értelmes, felnőtt emberek módjára vászonra álmodni akkor inasba fog rakni a DC mindent, amit az X-Men óta láttunk a zsánerben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bagyulajuve
addikt
nagyon gáz film ez a Blonde
Resistencia eterna
-
perempe
addikt
-
Bad Pritt
félisten
válasz VágniValó #157210 üzenetére
Ha szoktál képregényt olvasni akkor lehet érdemes a Stormwatch-csal kezdeni, abból fejlődött ki az Authority miután felvásárolta az eredeti stúdiót a DC. Bár előbbi eléggé 90-es évek feeling, az Authority szerintem kortalan.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
válasz Bad Pritt #157211 üzenetére
OFF: Régen nagyon sokat toltam. Watchmen, Deadpool, Lobo (mekkora egy beteg állat b+, a DC universe Boncz Gézája :Đ ) és egy kevés X-Men meg Terminátor. Sajnos az elmúlt laza 10 évben semmit, anno a Deadpool 2 előtt az If looks could kill szériát újra kiolvastam, de végül köze nem volt hozzá sztoriban a filmnek.
Viszont megnéztem, virágbótban egyik általad említett képregény sincs szóval felírtam és majd megnézem tudok-e rendelni. A héten jött meg 2 könyv amit korábban rendeltem az egyik 1000+ oldal, szóval ha nyár elején eszembe jutnak, rendelem a The Authority-t.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
addikt
-
k-adi
nagyúr
30 perc vagy annyi se
30 Minutes or Less (2011)Anno ez is kimaradt, aztán a youtube-on láttam egy részletet és kedvet kaptam megnézni... és egész jól szórakoztam. Kicsit kezdetleges, kicsit esetlen itt-ott, néha gyengék a poénok de valahogy mégis szerethető. Sokat segített a főszereplőt segítő haver karaktere akit Aziz Ansari alakított, a legtöbb poén forrás ő volt és nélkül sokkal laposabb lett volna a film. Nem kell sokat várni a filmtől, úgy élvezhető
-
eeXaa
addikt
válasz bagyulajuve #157206 üzenetére
Hát nem egy popcorn film ha arra vártál.
-
gyuromoj
veterán
Kiderült, hogy mikor jön a Robert Pattinson-féle Batman folytatása
James Gunn felfedte a lapjait: ezekkel a filmekkel és sorozatokkal indul a megreformált DC filmes univerzum
Hivatalos: készül a Bad Boys 4PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mephi666
nagyúr
válasz gyuromoj #157218 üzenetére
"Boys"
Will Smith 54, Martin Lawrance 57 éves... idén 28 éves az 1. rész, nagyon durva... akkor még rájuk lehetett fogni, hogy "boys" ...emlékszem még bravo újságban olvastam előzetest és rohadtul vártam... aztán a 2. rész sem lett rossz, azt is megnéztük párszor... és már az is 20(!!!) éves
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ispy
veterán
Annyira izzadságszagúak ezek a 20 év utáni folytatások, szarok is lesznek, persze megy majd a hájpahájpa, de ennyire semmi ötlet? A halálos fegyverből is minek 5? Tuti csak elbasszák, pedig ott én mind a 4 részt szeretem.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
mephi666
nagyúr
...Danny Glover nyugdíjba megy végre? 35 éve jött ki az 1. rész és már akkor is a nyugdíjazásán poénkodtak folyamatosan
...azért sem értem a folytatást, mert azóta volt a Clayne Crawford-os újragondolás, ami szerintem hozta a szintet én neki keresnék egy jó pszichológust és vele forgatnék... de nem 5. részt, hanem reboot-ot
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ispy
veterán
válasz mephi666 #157221 üzenetére
Csak azt nem értem mi lesz a sztori? Két trotty újra leveri a gonoszokat?
Feláldozhatóknál működik, mert nosztalgia faktor, TC agyonplasztikázta magát, igaz már ő is uncsi, á, nem értem mire jó ez, leégetik csak magukat.
De legyünk optimisták, az mindig bejön.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
eeXaa
addikt
válasz bagyulajuve #157226 üzenetére
Könyv alapján készült. Igazából senki sem tudja pontosan mi hogy történt... szerintem ezerszer jobb ez így, mint egy sablonhalmaz tipikus iparosmunka...
..ebbe legalább mindenki beleadott apait-anyait.
...végig kell nézni figyelmesen, max aludni rá pár napot.erahurka: nem csinált még semmit a művészkedős kasszarobbantó giccsein kívűl.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spiky03
veterán
Kíváncsian várom a BB4-et.
Az első rész az nagy kedvenc, még annó unokatesóm vitt el rá moziba Gyöngyösön.
Azóta meg láttam már vagy 15x.
A második sem volt rossz, hosszabb, látványosabb. Van benne pár emlékezetes jelenet, amit felemlegetünk. Gondolom mindenki ismeri a a " Ki a f@szom az a Reggie?"A harmadik az valóban nem volt olyan jó már azt nem is vettem meg BD-n csak biztonsági másolatban írtam ki.
Nekem ebből hiányoztak a tipikus Bay kamerakezelés.Megnézem majd a negyediket is, de azt is már csak itthon, mint a harmadikat.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
paatrick
őstag
válasz gyuromoj #157230 üzenetére
Szerintem ezzel csak azokat tudják megakadályozni amik voltak vicces történetek, hogy az ex "Settings" néven tovább használta a csaj fiókját
Bár lehet egy idő után megunja a tulaj a barátok miatti 2 naponta történő hitelesítést.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
radi8tor
MODERÁTOR
Wakanda 4ever
Tetszett.
⭐ Stella
-
proci985
MODERÁTOR
Black Panther - Wakanda Forever (2022)
Jo effektek, jo bar hullamzo operatori munka (neha szuper, neha oke), elfogadhato script, oke szineszek, jo hangulat. Hosszu es annak is erzodik, par teljesen felesleges korrel
(az USA szal kb a film feletol). Kb vegig olyan erzesem volt, mintha egy kozepesen visszafogott shounen animet neztem volna: verseny a hatalomert es eroert, a szereplok pedig par ponton egy teenager donteshozoi bolcsesseget (
) hozzak:vagy annak hianyat . A kulonbseg az, hogy egy atlag anime sorozat ennyire sem veszi magat komolyan es ugy nekem is konnyebb lerakni az agyam,kirobbantani a totalis haborut egyetlen mellekszereplo miatt oke, majd emlitett mellekszereplot aki tul sokat tud elengedni szinten mert veletlenul se korozi a CIA es elfogadni, hogy senki nem kepes egy pont utan onreflexiora. Latvanyosnak latvanyos, bar az Avatar abban jobb, meg annak a sztorija is ket fokkal koherensebb.
Bar meglepoen hasonlo. 5/10 Osszessegeben szorakoztato, rajongoknak meg a sztori es a "big picture" miatt amugyis nezos.
#értékelés
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
gabe_
őstag
#Black Panther Wakanda Forever
Kövezzetek meg, de nekem tetszett.
Kicsit olyan érzés volt, hogy mindent láttam már korábban, de összességében szerintem egy jól összerakott Marvel iparosmunka. Ellentétben a korábbi Thor filmmel, amiben Waititi eléggé túltolta. (És hát ugye sose nyomd fullba a kretént...)
Namor születése ala Penge a fénybenjáró, a víz alatti szuperfejlett társadalom jó fricska az Aquaman filmnek. A zseni kiscsaj is erősen Tony Starkra emlékeztetett, a páncéljával együtt. Sovány szakácsban sose bízz!
-
mephi666
nagyúr
elkezdtem ez a Babylon-t: Brad Pitt egy állat
szerintetek hány embert ért meglepetés az első 10 percben, amikor erre beült a moziba? lényegében 10 perc alatt nyakonfosott pár embert egy elefánt, dagadt pucér fószert vizelt le pár soron egy nő, mutattak mindenféle testrészből eleget, tánctéren töcskölést, pezsgős üveget dugtak egy fószer s*ggébe és meghalt a vizelős nő drogtúladagolásban... mindez 10perc alatt zseniális "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ispy
veterán
válasz gabe_ #157239 üzenetére
Igen, határozottan egy iparos munka, semmi kiemelkedő, de arra a
kettőakarom mondani három órára elmegy. Nekem is feltűnt, hogy olyan, mintha össze lett volna lopkodva az egész mindenhonnan, de mint megtudtam a múltkor, ez a képregény bizniszben elég gyakori. Volt itt még avatar 2 is, btw."Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok. Most láttam az Avatar 2 filmet.
Nagyon tetszett , de több logikai bukfencet találtam , vagy én voltam figyelmetlen.Spoiler!
1: Hogy a kerültek a "bálna" vadászok a bolygóra? 2: Sigourney Weaver "lánya" hogy lett? Hiszen az anyját első részben ugye Eywa "benyelte" Most meg benne volt ebbe az "inkubátorba" 3: Gekko milyen okból kifolyólag mentette meg a Q ezredest ?? Ki se derült hogy pontosan ki ő neki , ráadásul végig nézte monitoron amint brutális módon lemészárolja a "bálnákat" többek között ... Több szál pedig ki sem lett fejtve .... Elég sok hiány érzetem maradt a vége után.
-
3L1T3
addikt
válasz WhiteWalker #157244 üzenetére
Azzal kezdodik a film hogy hany ev telik el es azota is h megjottek az emberek. Ewa es Geece avatarjanak a gyereke. Grace tudata pedig ewa azaz a kozos tudat resze lett. Az ezredes az apja. “I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
WhiteWalker
nagyúr
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #157246 üzenetére
Szerintem első perctől kezdve egyértelmű volt hogy
az ő fia. -
devil-k
nagyúr
Kopogás a kunyhóban
5/10
Knock at the CabinM. Night Shyamalan-t az egyik legtehetségesebb rendezőnek tartom abban, hogy lehet a szuper jó ötletet jól elb@szni. Ehhez neki tehetsége van, pont úgy, mint az Idő c. filmjében (is). Egyszerűen nem képes azt az áttörést elhozni, amit ő maga szeretne, hogy mindenki érezzen és hogy rátelepedjen a nézőre. Azt hittem, ebben a filmben máshogy lesz, már-már az áttörést lehetett érezni egy pillanatra, aztán jól ledobta a filmet a mélybe, betemette, ugrált rajta párat és magára hagyta.
A kopogás a kunyhóban c. filmjének a legnagyobb hátránya az, hogy idegesítő módon kiszámítható, borzasztó módon közhelyes és hatásvadász. De az utóbbi nagyon nagyon. Minden adott volt, amit manapság a "hálivúdi" szakma elvár: melegek, színes bőrűek, örökbe fogadott ázsiai gyerek bla-bla. A túlzott és "elvárt" (?) polkorrektség miatt a fókusz teljesen eltolódik a lényeges dolgokról.
Dave Bautista komolyabb szerepekben? Miért ne? Piszkos mód jól állt neki az, amit ebben a filmben képviselt és becsülendő, hogy van igénye kitörni az ilyen "agytalan" Szikla jellegű mozikból. Nem azt mondom, hogy Oscart dobnék neki a legelső ilyen alakítás után, de marha jó az irány amerre megindul.
Rupert Grint, Harry Potter srác is komolyabb szerepekben? Yes! Neki is jól állt ez a komoly stílus és hogy tudott szakítani a róla eddig berögzült eszmékkel és gondolatokkal. Na jó, ő mindig Ron marad... na de na.
Mindenki más a filmben felejthető, meg úgy az egész rendező mostani munkássága is egyre kínosabbá kezd válni.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
mephi666
nagyúr
válasz devil-k #157248 üzenetére
...Bautista-ról egyik nap olvastam, hogy szomorú, mert romkomra felkérést még nem kapott
-
Pitterix
őstag
Black Panther: Wakanda Forever
Erősen közepes, de látványos, indokolatlanul hosszú alkotás.
Az első nyomába sem ér."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest