Hirdetés
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Good Luck, Have Fun, Don't Die
Lehetett ez volna jobb, trailer alapján azt hittem sokkal jobban behúz a film. A vége felé kezdtem elveszteni minden érdeklődésem. Ettől függetlenül nem bántam, hogy lenyomtam. A színészek kivetel nélkül mindent megtettek azért, hogy a film nagyot üssön, a forgatókönyvíró(k) kevésbé.Ez tipikusan az a film, amit szerintem nem kell piedesztálra emelni vagy nagyon komolyan venni. Ez a "hülyére ettem magam, elnyúlok a kanapén ez meg hagy menjen miközben csuklok meg böfögök". Nem rajongok a popcorn filmekért, de ha jól sülnek el akkor én is elégedett vagyyok. Ez egy közepestől erősebb, de semmiképp sem jó popcorn film. Utóbbi évek legjobb popcorn filmje még mindig a 2022-es Bullet Train.
10/7, nagyon halvány 7, de csak a színészi gárda miatt. Nem újranézős (Bullet Train az!). -
válasz
ripla
üzenetére
+1
Szánalomisztán. PTA filmje nézhetetlen számomra, de cserébe ultrawoke, ezért jár a sok díj. A true detective 4. évad emmy esőt juttatja eszembe. A Sinners és a Weapons tényleg OK filmek, csak normál körülmények között ez a genre ritkán kerül Oscar zsűri elé...de hát ilyen időket élünk. De ha már ilyen (majdnem) popcorn mozik oda kerültek, akkor a legutóbbi Frankenstein is tarolhatott volna ennyi erővel. Mindegy, elengedem a témát
Oscar és Emmy se ér lószart se. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát nem győzött meg, olyan szaga van mint a legutóbbi Crowe-Malek főszereplős filmnek, aminek a címére se emlékszem és még motivációm se, hogy ráguglizzak. Virágboltból elég lesz ez nekem.
-
The Bride! - It Sucks!
Erre számítottam, le a kalappal holivad!
Christian Bale ide vagy oda, kihagyós. -
100 éves lenne!
"Hagy csinálja!"
-
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
H akarsz még 2000-es évek eleje szórakoztató vígjátékot, akkor engedd meg hogy tikos-nem titkos kedvencemet ajánljam:
Big Trouble (Totál Káosz), 2002
Legutóbb pont tavaly Decemberben néztem újra jutubról eredeti nyelven, de ennek még a szinkronos változata is üt. Hátradőlős, szórakoztató, idióta, térdcsapkodós.
Pontoszán/EdZachary az amire szüksége lenne a mai filmiparnak még akkor is ha csak straight to DVD, de én spec nagyon hiányolom ezeket a filmeket. -
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Huh, az kemény. Nálam egyszernézős 10/8, és bár tudom népszerű színész meg minden de nekem Rami Malek az aki úgy érzem nem A-játékot hozott ide. De ezt olvasni, hogy 3,5/10...

Szerk.
Más: -
válasz
Peterhappy
üzenetére
Túl leszek adagolva Frankenstein-el így
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Atyaég, ez Torrente?
Sose láttam a 2015-öst szóval az infót köszönöm. Igen, a legárnyaltabb karakter az maga a lény, ami sokat elmond a filmről. Felnőtt mese lett ez, nem misztikus dráma de ennek ellenére natúr élveztem.Most kerestem rá az idei bőrlehúzásra. Ha nem Christian Bale játszaná a lényt valszeg nem jutnék túl Jeremy Jahns és Drinker videóin, de így tuti megnézem magamnak.
-
2 seggel ültem végig, mert Karácsonykor néztem és mindig volt mit csinálni (enni..höh höhö), de tény hogy lehetett volna picit rövidebb és még steampunk-osabb.
Látvány eszméletlen, de a szinészi alakítások mögött csak 2. lehet. Mindig is bírtam Oscar Isaac-et, és ez a film csak megerősített benne. Kiváncsi lennék továbbá, hányan ismerték fel gugli nélkül Nikolaj Lie Kaas-t, bár elszörnyedtem azon hogy milyen micro szerepe van, még a kamera se mutatja rendesen. Amikor csak a hangja hallatszott először toltam egy DiCaprio-t a képernyőre mutatva, csak sör+cigi helyett zserbó+zérókóla kombóval.
Voltak jó filmek 2025-ben, de nagyon kevés. Szerencsére ez felfele húzza a tavalyi év nívóját. Valószínűleg ha újrázom a 94-est pár hónapon belül, akkor majd megkövetem magam, de egyelőre:
10/8Tetszött.

-
válasz
lezso6
üzenetére
Nekem egy nagy kedvencem tőle, a kevesebbek által ismert: Flipped
Nagyon aranyos film, tipik 90-es évekbe való csak amikor kijött 2010-ben akkor már mások voltak az igények, ezért nem lett hú de nevezetes. Ha 15 évvel hamarabb jön ki tuti mindenki ismerné, mint a My girl-t, vagy a Forrest Gump-ot, vagy a Reszkessetek betörőket.Nyugodjon békében!
-
válasz
stellaz
üzenetére
Nálam megért egy erős 7-est. Sokan azért csalódnak, mert úgy ülnek le filmet nézni hogy "na nézzünk akciót", nem rád értem de az átlagra akik a legelső Sicario elé is úgy ültek le.
Nekem bejött a The Covenant és a mai napig szinte nincs olyan hónap, hogy a zenéket ne hallgatnám belőle. Az utolsó nagy shootout volt ami kevésbé tetszett, lehetett volna kevésbé monoton és Guy Ritchie-sebb.
-
Boldog 76-ot! 🍺
-
Végre egy újabb trailer, ami után egyből moziba mennék megnézni legszívesebben. Januárban jön.
-
Fél-OFF, elvégre ismert filmrendező:
Crash And Burn - The Taika Waititi Story -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
"kiégett véleményvezér"
spot on!Biztos megfogom nézni a filmet, meg jó látni hogy másnak (neked) ennyire betalált.
Nem az első alkalom lenne, hogy teljesen lehord egy élvezhető filmet. Tudom a topikban sok sarat kapott a Thunderbolts, de számomra kellemes csalódás volt a hibái ellenére. Azt a filmet is elmondta mindennek, és szerintem teljesen jogtalanul. -
és én meg reménykedtem...
-
Ma pótolok még egy korábbi mozis élményt. Citrix nélkül ugyanis nehéz ügyfél környezetbe belépni.
A trailert biztos sokan láttátok.
Rendben volt a film, élveztem bár inkább akció fanoknak ajánlom. A trailer nagyon Guy Ritchie-sre volt véve és ez szerintem kicsit átverős, a film stílusa nem ilyen, de a világ és a karakterek eléggé olyanok, mintha GR kreálta volna.
A jelenetek nem, senki se várjon 1-2 pillanatot leszámítva (igen, rád nézek Matt Smith) Blöff vagy Ravasz az agy és a 2 füstölgő puskacső szintű visszatérő komikus jeleneteket/párbeszédeket. Azt írták sok helyen 'dark comedy' hát rohadtul nem. Inkább egy fiatalos hangulatúnak induló akciófilm ami szomorkásba fut ki és keserédesbe. Egy kicsit csalódtam, mert tulságosan hittem a trailer-nek. Ettől függetlenül ez egy élvezhető és jó film.
Sőt, ha már a Blöfföt említettem. Abban volt ugye amikor Mickey anyjára rágyujtották a lakókocsit és tudtad, hogy most durvul el a film. Itt is van egy ilyen pillanat, és lemerem írni hogy sokkal fájóbb volt és nagyobbat ütött nálam, mint az előbb említett jelenet. Néha leül, néha pörög nekem a balansz tetszett. Vincent D'Onofrio és Liev Schreiber pedig...
te jó ég!10/7 Korrekt B+ akciószerű-film a megszokottól erősebb sztori narratívával. Újra nem nézném, de simán rávetném magam egy új Aronofsky filmre gondolkodás nélkül.
-
The Last Viking (Den sidste viking)
Aki látta a Zöld Henteseket, azoknak nem újdonság egy Mikkelsen - Lie Klaas páros a képernyőn. A filmben testvéreket játszanak, Mikkelsen karaktere sérült gyerekkora óta, Lie Klaas a menő bátyó, aki miután kiszabadult a börtönből próbálja mindenhogy rávenni a testvérét hogy mutassa meg hova ásta el a rá bízott pénzzel teli sporttáskát.Kellően könnyelmű "gyogyi" film, ami utána többször is emlékezteti a nézőt arra, hogy márpedig ez egy gyorsan eldurvuló kemény skandináv film. Számomra nem egyszernézős. Jó élmény volt a moziban, de itt a fórumban csak azoknak ajánlom kipróbálásra akik ismerik és nyitottak a tipikus skandináv filmekre.
10/8 -
Boldog 77-et
SirJeremy Irons! \o/
-
Superman 2025
A 3. percben járok. Szóval hörög, nem kap levegőt emberünk, majd elereszt egy istentelen fütyülést, majd...hörög és szaggatva lélegzik tovább.Biztos élvezni fogom ezt a műremeket, alig várom a többit. 110% hogy nekem készült.
-
Akit érdekel bruttó 7 percnyi cinikus móka:
Critical Drinker: War Of The Worlds - The Greatest Thing Ever Made
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
A 300 és a leghosszabb verziójú Watchmen nálam felső polc, anno ezek miatt bíztam benne. De amúgy tényleg ennyi.
-
-
The naked Gun (Csupasz Pisztoly) 2025
Objektívan, fanboykodás nélkül: 10/7
...de 2025-ben elgondolkodva az elmúlt évek mozifilmjein: 10/8,5
Mindenféle spoiler nélkül:
Nagyon tetszett a film! Sajnos a legelső pár jelenetnél (10-15 perc) kicsit sok volt a vágás és a helyszínváltás, mintha Family Guy-osan megírtak volna gag-eket a karakter és világ építéshez és azt át kellett volna ütni a nézőn. Paul Walter Hauser drámában kimagasló, komédiában szintén!!! még többet belőle! Sajnos a film utolsó harmadát leszámítva az ő karakterét nem használták ki eléggé, remélem a folytatásban több képernyő időt kap, akárcsak anno George Kennedy.Liam Neeson körül a fanyalgást nem értem, számomra jó döntés volt. Annyi hogy nincs meg a Leslie Nielsen-es vicces grimasz, ő tényleg komoly szereplő aki elszenvedi a körülötte lévő káoszt (amit ő okozott
) Nálam teljesen működik Frank Drebin Jr.Pamela Anderson: Na kérem, ha van akiről nem gondoltam hogy csillagos 5-ösre vizsgázik a filmben az ő, és mégis megcsinálta. Csak pislogtunk haverral a moziban mennyire hiteles és soha nem esik át a ló másik oldalára. Le a kalappal, tökéletesen hozta amit anno Priscilla Presley is!
Összességében: Vannak újonnan behozott visszatérő running gagek , megmaradtak a belső monológok amit Liam Neeson narrál nyilván. Nagyon sok a megmosolyogtató poén, és volt 2-3 olyan amin tényleg lehetett visítani, az egyik ha eszembe jut most is elröhögöm magam. Ez egy nagyon jó első lépés volt a Schaffer-McFarlen duótól, remélem nem elbízzák magukat, hanem tovább finomhangolják a dolgot.
Örülök, hogy moziban láttam. Csak így tovább! \o/ -
válasz
Drizzt
üzenetére
Megértelek. Ezt fogjuk tenni mi is. Felirat nekem csak nagyon jogászkodós meg kórházi sorozatoknál kell, többivel megvagyok.
Kivéve ha valami nagyon brit, Mobland c. sorozatot angol felirattal néztem, párszor zavarba hozott, de szövegkörnyezetből összeraktam csak vissza kellett tekerni
-
Dikk
Csupasz Pisztoly: Corvin moziban csak szinkronos, Allee-ban van eredeti nyelven is de felirat nélkül...wtf ilyet legutoljára hogy feliratosan nincs 2016-ban a Deadpool-nál tapasztaltam és akkor se értettem.
-
Critical Drinker: The Naked Gun - Are We Allowed To Laugh Again?
Már nagyon várom^^ Jeremy Jahns pozitív véleménye után már tudtam hogy jó lesz, de Drinker még jobban ráerősített^^Mindenki akit érdekel és teheti nézze moziban, szavazzunk a pénzünkkel, hogy elég a "safe" meg pc dolgokból. Jó kis film lesz \o/
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Olyat teszek, amit sose tettem Marvel filmmel, pláne nem 12-es karikással...
MEGVÉDEM!Bejött a Thunderbolts, magam se hiszem el, de bejött. Abban egyértek hogy Julia Louis-Dreyfus és a karaktere egydimenzós nulla, ami csak a filmet húztam le. A többiek nekem szimpik voltak, talán kivéve a flegmafejű Ghostwalker csajt. Igen, magam se akartam elhinni de egy marvel film, ami nem arról szól milyen 'eci tökéletes kockahasú mindenki és ontja magából az idézhető egy mondatos soundbyte-okat, amit mémesíteni lehet, hanem vannak benne meglepően szomorú beszélgetések és a trauma bondig nagy szerepet kapott. Engem a
eléggé mellkason rúgott, nem láttam jönni."Daddy, Im so alone" Kár az utolsó 5 percért, belesziszegtem de a film még ígyis tetszett. Lewis Pullman pedig remélem kap majd méltó szerepeket valami kemény drámában, mert ott van benne az X, nem örülnék ha azt látnám hogy popcorn moviek és romantikus komédiák felé megy. Túl tehetséges ahhoz.
"We're all losers! And we lost..." :')
-
OFF
Viszont akár Ricky Gervais, Bill Burr stb, az ilyen értékelések itt szoktak lenni, ha új előadásuk felkerül valamelyik streaming platformra.
Szóval: 2025. Július 17. Budapest Eifel Műhely...Dave Chappelle 🥲
Jegyek a Livenation-ön lesznek, regisztráltaknak mától, nem regisztráltaknak holnaptól^^OFF vége
-
Csupasz pisztoly (2025) – magyar előzetes #1
Új jelenet van a végén, nem az amit az eredeti nyelves változatban láttunk!
Felröhögtem magamtól, tiszta szívből. Még a végén lehet nem lesz katasztrófa
-
-
Péntek^^
kis trailer:
Bill Burr: Drop Dead Years | Official Trailer | Hulu -
válasz
lezso6
üzenetére
A kommentben szereplő képed megvezetett, és pláne azután a film legelső jelenete; azt hittem az ilyen "entitled" feminácik meg bétacuck woke pasik többet lesznek pofozva, sajnos ez volt az egyetlen ilyen jelenet, inkább az új társadalmi normák voltak (szintén jogosan).
Ettől függetlenül a filmet nagyon élveztem és örülök, hogy egyáltalán ilyen film elkészülhetett.
10/8 Ajánlott mű (szigorúan eredeti nyelven)
#sértéskeltés
-
Műértőknek:
Március14-én jön Bill Burr: Drop dead years címmel az új 'speciálja' tehát full standup előadása a HULU-ra. (nekem virágbót)
Túl messze van még
2023-ban ott voltam Szept 8-án a Budapesti estjén, óriási élmény volt azt a dühöngő kopasz fejét élőben látni. Remélem az Alzheimer-es rokonok családon belüli kezelése bekerül a végső vágásba, mert élőben az volt a pillanat amikor tényleg azt hittem bepisilek a röhögéstől. -
egy supergirl filmbe.....semmi másra nem vágytam jobban életemben, mint egy PG13 Lobo-ra
-
válasz
Pitterix
üzenetére
Én is, de egy dolog a mai napig nem hagy nyugodni. Qrvarégi film, nem akarom spoiler alá rakni, de inkább megtesztem mert a hópelyhek könnyen olvadnak:
szóval...amikor mutatják a lebombázott/lézerezett városokat...izé...a bogarak full primitívek, még hajójuk sincs elvileg nemhogy planétákon átívelő fegyverük
szóval akkor ki volt? vagy én néztem be valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Izzítom is! Köszi! + neked is devil-k!
Oscar és Emmy se ér lószart se.
Christian Bale ide vagy oda, kihagyós.
amúgy ha a 40-es korosztály szóba jöhet erre a szerepre akkor nálam Emily Blunt lenne a befutó, vagy a kevésbé hires de szintén eyecandy Annabelle Wallis.