- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kegyelem fajtái: mestermű.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Inkább a régebbi amerikai filmjeihez hasonlítják, a Homárhoz meg a Szent szarvas meggyilkolásához.
-
törölt tag
A zen érintése: örülök hogy wuxiát láthattam moziban de eh... 100 percben okés lenne de 180-ban?!
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem csak könnyedebb lesz a hangulata egy kis humorral. Csalódnék ha telibe vígjáték lenne. Bár nem olvastam a könyvet.
-
törölt tag
Ez a Rebel Ridge gáz volt. Unalmas és atom woke. Tipikus Netflix szint.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem értem miért néztek ilyeneket.
-
törölt tag
Alkonyattól pirkadatig celluloidról hatalmas élmény volt. Több karc volt a vásznon mint kép. Zseni. Közönség kár hogy nem volt úgy szétcsúszva mint a Bemes vetítéseken szokott.
-
törölt tag
-
törölt tag
Jó lett a Speak no evil remake.
-
-
törölt tag
válasz
gbors
üzenetére
Készült belőle egy brit adaptáció 90 percben, szerintem annyi pont elég a történet elmeséléséhez. Kurosawa elég terjengős rendezőnek tűnik, most hogy így sorra nézem a filmjeit. Ikirut mondjuk nagyon rég láttam, tervezem újranézni, de az maradt meg leginkább hogy nagyon hosszúnak éreztem.
-
törölt tag
Mi a legjobb amerikai remake amit láttatok? Tehát olyan film, aminek az eredetije Észak-Amerikán kívüli.
-
törölt tag
Fú ez a Most vagy soha! Üres, semmilyen, nem történik semmi. Lehet a sulis műsorok miatt, de bárhol bekapcsolódhattam volna, nem éreztem volna hogy bármiről is lemaradtam. Farkasch egy rossz vicc, vergődik a háttérben de sosem jelent valós veszélyt. A színészek bénák, sok jelenet sitcomba illően gagyi. Látszik rajta a költségvetés azért, de inább Hallmark dráma mint blockbuster kalandfilm. Zenéje egy idő után már idegesített.
-
törölt tag
válasz
dokee78
üzenetére
Netflix film? Akkor ilyen közepes környéke lehet. Nem érdekel már a Netflix, nagyon ritkán raknak össze értékelhető filmet. Majd amit kiemelnek több helyen azt megnézem, de hogy rárepüljek minden újdonságukra, na arról már nagyon régen leszoktam.
Mondjuk a rendező ígéretes.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Maga módján vicces volt azért, meg szerintem lett volna potenciál benne, csak szarul csinálták meg. Olyan volt mint egy szuperhős paródia
-
törölt tag
Még mindig sajnálom hogy a Dominion nem arról szólt, hogy elszabadult dinókat fognak be Chris Pratték a világ minden táján.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem vagyok oda érte de egyszer beülnék rá a Bemben
-
törölt tag
Egész jó lett a The Killer remake.
-
törölt tag
Lepörgött a Rebel Moon DC második része. Ha láttatok már felesleges filmet... 3 órára nyújtott finálé, aminek az első fele abból áll hogy ARATNAK. Lassítva vágják a rühes búzát. Eszem megáll. És ez a csávó rendezte a 300-at meg a Holtak hajnala remake-et.
De az a legszebb, hogy az előző rész azzal ér véget,
.hogy kinyírják azt a parancsnok csávót, és ugye felélesztik. Azért, hogy itt MEGINT MEGÖLJÉK -
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Venom 3 trailere szórakoztató hülyeségnek tűnik.
-
törölt tag
válasz
proci985
üzenetére
Mondjuk a Terrorbolygó is lassan 20 éves. Lecsúszott sajnos pedig ebben a stílusban jobb annál hogy így eltűnjön.
Eli Roth-t szerintem nem nehéz megítélni, szar rendező de maximum középszerű. Volt amúgy Roth-nak egy véres Borderlands vágása állítólag. Hátha streamingre azt is kiteszik mint a Megannál.
-
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elvileg még nem volt a magyar forgalmazó részéről hivatalos közlemény, megint csak az IGN spekulál.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem rettenetes lesz. Hanyadszor írják már át a szkriptet? Ez a Maharadzsa Ali meg rohadtul nem illik Pengének. Keressenek inkább valami fekete harcművészt és küldjék meg vele, jó véresen minimális CGI-jal.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Lehet jót tett volna neki ha nem ilyen kutyafuttában készül el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
Állásajánlatok