- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
Nos, a film nem éppen csúcs, de, azért végig lehet nézni. Szép tájak, hegyek, mászás,
elmeroggyant vadász-kannibál-gyilkos, aztán mezítlábisfelmászokmindenhovasimán. -
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt már kérdezte más is. S, én simán linket másolok, amit az imdb megnyit nekem. Nem állítok, keresek, változtatok semmit.
Ha más linkjére kattintok, nekem ugyanígy hozza be az oldalt. -
Pitterix
őstag
Jóféle keleti adok-kapok ügynökös Észak- és Dél-Koreából , s szeretettel Oroszországból.
A verekedős jelenetek sokkal jobban koreografáltak, mint egy Statham moziban.Amit sajnálok, hogy az északi ügynök meghalt. Jó páros lett volna egy 2. részben.
Nekem tetszett. -
Pitterix
őstag
Jason Statham , lövöldözés, autós üldözés, közelharcok, 1000sebdetovábbmegyek, tehát a szokásos szórakoztató akcióorgia.
Semmivel sem több. -
Pitterix
őstag
Nem tudtam, miről fog szólni, lesz e értelmes története, mondanivalója, bármi. Tehát úgy ültem neki, hogy talán jó kis lövölde lesz. No, ezt megkaptam, nálam a célnak tökéletesen megfelelt. Azaz, csak néztem, s izgultam, vajon hányan maradnak életben, stb.
Ahogy szokták volt mondani, egy agykikapcsolós péntek esti filmnek lefekvés előtt több, mint tökéletes.
-
Pitterix
őstag
Nem akartam megnézni, mert nem érdekelt. De, mekkora marha lettem volna, ha kihagyom.
Ez a kis Picur eszembe juttatta Godzilla picinyét. Már azt is bírtam, ezt akkor miért ne?!
A harcok tényleg jók, Dek karakterfejlődése meg talán várható volt.
Nem voltak elvárásaim, de ha lettek volna, tuti felülmúlja őket.
Erre azt mondom, ha elmegyek, simán megéri a jegy árát. -
Pitterix
őstag
Igazi lövöldés, kábszeres alkotás, ami nos, nem veszi komolyan magát. Mondjuk, nem is tudná ilyen történettel.
Egynek, péntek délutánra tök jó. -
Pitterix
őstag
Egyszer nagy nehezen meg lehet nézni, de nem ajánlott.
-
Pitterix
őstag
Bérgyilkososok világa, szabályok,azok áthágása, tiltott be nem vallott szerelem, idegesítő karakterek.
-
Pitterix
őstag
Kedves romantikus film, amiben semmi meglepő ne történik. A megszokott sablon történet: megismerkednek, minden happy, aztán összekapnak, majd minden happy.
-
Pitterix
őstag
Masterpiece.
-
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
No ja, nem kevés a csúnya beszéd. Aztán az az üldözős jelenet....
De, jól szórakoztam.
Szerintem, nekem pont ilyen filmre volt szükségem. Lehet, egy hónappal ezelőtt nem bírtam volna végignézni. -
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Esetleg ez?
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ugye, minden ember más, s másban hisz, s mást tapasztal meg.....
Amúgy ezt a verziót találtam meg, lehet máshol úgy van fenn, hogy írják ki beszél. -
Pitterix
őstag
Dokumentum, vagy ismeretterjesztő film. Kinek, mi tetszik.
Érdekes alkotás az agyunk teremtő erejéről, melyben vagy hisz valaki, vagy nem. Vannak, akik kinevetik, akik megpróbálják, aztán belebuknak, s akik hisznek benne, s elkezdik, hittel akarattal, kitartással, s tapasztalják, hogy működik.
Nagyon megosztó ez a téma, s valóban nem mindenkinek való.
Érdekes dolog, hogy az érzelmeinktől annyira függővé tudunk válni, mint ( a filmben is említik) a herointól.
Szerintem érdemes megnézni annak, aki nem zárkózik el az emberi elme csodáitól.
S képes hinni a nem látható dolgokban.Met: a szőrös jelen esetben nem jó válasz, ugye?!
-
Pitterix
őstag
Vérbeli akciófilm Bautista és Momoa nagyszerű alakításával.
Ez éppen pont az, ami. Verekedős, lövöldés, bosszúállós, tesztoszteronos, meglepően jó poénokkal tarkított alkotás.
Az egyetlen negatívum számomra, ami nem tetszett, a helikopteres-autós üldözés. Na, ez rettenetesen gagyi. -
Pitterix
őstag
Rendőrös kalamajka megtörtént események alapján.
Nincs benne szuperhősködés, mindenkit leölök egy tárral és simán leverek egy fél hadsereget.
Kicsit olyan nyommozós-kiderítős-féle alkotás.Szinte az egész film egy házikóban játszódik, ahol apránként adagolják a feszültséget. Picit lehet agyalni, vajon ki, vagy kik a rossz fiúk-lányok, vajon kire milyen hatással van a pénz.
Vártam már, s nem csalódtam, szerintem kellőképpen akciós, ennél több nem is kell bele.
Azért, aki klisékre vadászik, vagy valami eszement nagy orbitális történetet vár tőle, az ne nézze meg.
Nekünk tetszett. -
Pitterix
őstag
Karácsonyi filmnek titulált romantikus film, ami bír néminemű komoly mondanivalóval is.
A történet mondhatni szokásos, sablonos.
A férj bejelenti, hogy költözzenek külön, de a feleség már foglalt helyet afrikai 2. nászútra.
Naná, hogy elutazik egyedül, ahol megismeri önmagát, megtalálja az életcélját és persze a jóképű férfit is.
S, mindezt az elefántok védelme köré szőtték.
Szerintem rendkívül szerethető, néhol megható alkotás. -
Pitterix
őstag
A Svarcis verziót szeretem, gyerekkorom óta. S, ma is meg tudnám nézni.
Ez a verzió totál más, s a mássága ellenére úgy voltam vele, bakker, ez egész jó. Aztán jöttek a vígjátékba illő elemek, egyre több. Na, ott besokalltam. Nálam eléggé levitte a színvonalat.
Kár érte, így egy közepes alá. -
Pitterix
őstag
A maga bugyuta módján rendkívül szerethető romantikus karácsonyi film.
Egyedülálló anyuka mindent megtesz a lányáért. Persze van neki nemakarokráemlékezni múltja.
Találkozik a jóképű pasival, aki ráadásul mocskosú gazdag is.
Munkát keres, s mit ad Isten, pont ott lesz egy lehetőség, ahol a pasas az örökös.
S, innentől már be indul a kalamajka.
Természetesen csakis heppiend lehet a vége.
Hisz a karácsony a szeretet, öröm, boldogság, s vágyak teljesülésének ünnepe.
Nem teszem spoilerbe, mivel egy ilyen film teljesen kiszámítható.
De, ettől is aranyos.
-
Pitterix
őstag
Kissé romantikus, kissé bugyuta, kissé vicces, kissé klisés és
természetesen heppiend a vége.
Az igazi karácsonyi hangulatot max a töméntelen mennyiségű karácsonyfa hozza meg.
A rossznál kissé jobb.
-
Pitterix
őstag
válasz
arcitec
üzenetére
Nem is tudom.
Szerintem se nem jó, se nem rossz. Az elsőnél gyengébb, sokkal, a másodiknál jobb egy hajszállal.
Az első fél óra nekem szenvedés volt. No, meg amilyen karakterré avanzsálták BB-t, nekem inkább hátralépés, mint előre.
Ami igazán tetszett, a helyszín. Szép helyen van a templom.
Moziban bántam volna a jegy árát. -
Pitterix
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
Khm, hazudnék, ha azt mondanám, hogy kevesebb, mint 10-szer fordult meg a fejemben, hogy vagy kikapcsolom, vagy belepörgetek. S, mindez az első kb max 20 percben.
Van mondanivalója, de rettentő gagyi módon tálalja.
A lényege: csak egy ember van, aki szívét lelkét beleteszi az ünnepi készülődésbe, főzésbe, sütésbe és minden másba, ami a tökéletes karácsonyhoz kell. S, ezért nem vár mást, csak egy kis hálát, esetleg segítséget.Amit, ugye nem kap meg.
Ez persze valahol az ő hibája is, hiszen ehhez szoktatta a családot. S, igen, ők a megszokásban élnek.
Ebből nehéz szabadulni.
Én ebben-ilyenben nőttem fel. Nehéz volt édesanyámat kihozni belőle.
Szóval a rendkívüli gagyisága ellenére van hasznos mondanivalója.
Ajánlani nem merem.
-
Pitterix
őstag
Lassú, mocskosul lassú és hosszú film.
Egy zene jó benn, mikor a azt ennyi.rendőrös üldözés van, -
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Riggs te barom!
-
Pitterix
őstag
A sorozat leggyengébb darabja.
Nagyon sikítós, nagyon tini, nagyon véres, nagyon unalmas. -
Pitterix
őstag
Borzasztó.
-
Pitterix
őstag
Kellemes, klisés, szokásos, semmi extrával nem fűszerezett, némi mondanivalóval töltött romantikus vígjáték.
Ráhangolódásnak pojjó az elkövetkezendő időkre tervezett karácsonyi filmekhez.
-
Pitterix
őstag
Az az igazság, hogy nem tudom hova tenni ezt a filmet.
Azt sem tudom eldönteni, hogy tetszett, vagy sem.
Nálam nagyon hullámzott. Néha, hú, ez tök jó, aztán meg, jaj, nemá.
Az biztos, hogy hosszú volt.
-
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A félelem utcája 3. rész: 1666
Tessék, megvolt.
Az eredettörténet jó volt, tetszett, annak ellenére, hogy nem ért meglepetésként, hogySolomon lesz a hunyó.
Az 2. fele, azért már gyengébbre sikerült.
Tényleg a 2. rész a legjobb.
Összességében mind3 epizódon jól szórakoztam. Nem éreztem azt, hogy egy a sok közül, talán mert nem azok a buta sikítozós tinik voltak benn. Vagy, ki tudja......
-
Pitterix
őstag
A félelem utcája 2. rész: 1978
No, ez a régi történet jobban tetszett, mint az első rész.
Ugyanúgy vér, beszarás, gyilok, sikoly, stb.
Mi kell még?!
-
Pitterix
őstag
A félelem utcája 1. rész: 1994
Vér, rohanás, sikítozás, tiniik, idegesítő jelenetek, gyilkosok, s mégis jól szórakoztam.
Jöhet a 2. rész.
-
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem tűnt fel.
Szerintem akkor már nagyon szenvedtem. -
Pitterix
őstag
Nesze semmi, fogd meg jól.
Legolas elbújhat e vörös démon mellett. -
Pitterix
őstag
Juj.
-
Pitterix
őstag
válasz
Narxis
üzenetére
The Fantastic Four: First Steps
Az előző verziókhoz képest eléggé érdekes, majdnemhogy csak fura.
De, tetszett.
Főleg ez a fajta Föld verzió.
A másik két említett filmnél 1000-szer jobb, az tuti.
-
Pitterix
őstag
válasz
Narxis
üzenetére
Nem tudom, próbálok mélyre ásni önnön magamban, hogy mi lehet a probléma oka.
Igen, inkább jó volt, mint rossz, mert lehetett volna rosszabb is, de ugyanakkor lehetett volna jobb is. Ha pontosan akarnám meghatározni, hogy jó, vagy rossz, nos se nem jó, se nem rossz.
Lassan jön a Fantasztikus 4S. Abban bízok, hogy megüti a jelenlegi élvezeti ingerencia küszöbömet.
-
Pitterix
őstag
Nem kellett volna.
Van pár jó pillanata, de az első részhez képest elenyésző.
Ez tényleg a húzzunk le róla még egy bőrt. Csak eléggé gyatra bőrt húzkodtak le róla.
Sharon S. valahogy nekem nem adta a főganét. -
Pitterix
őstag
Nem tetszett.
Voltak jó részei, de kb egyszer nevettem fel.
A régieket szerettem, rengetegszer láttam őket. De, nem akartam hozzájuk hasonlítani.
Ez olyan elkezdtem nézni film, de legyen már vége, de nem pörgetem, már kitartok.
Legalábbis számomra. -
Pitterix
őstag
Olyan kis langyos film, se nem jó, se nem rossz. Az egynek elmegy kategóriánál talán picit jobb. Nincs benn semmi extra történet, vagy hihetetlen akciók. Nem is akar többnek látszani, mint ami. Egy sima, mezei katonás, akciós, árulásos, megbosszulós alkotás.
A boss fight sem lett túlspilázva, tök egyszerűen letudták, s mégsem volt kevés.
Én jól szórakoztam rajta. -
Pitterix
őstag
A gyenge CGI ellenére egy egész tűrhető Jackie Chan film.
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Vannak benne érdekes dolgok, de az egész koncepció érdekes.
Az, ahogy a gyerekek áttörnek ajtón, ablakon, s kutya bajuk.
De legalább úgy futnak, mint Son Goku gyerekként.
-
Pitterix
őstag
válasz
Elemental
üzenetére
Ez így van, de ha van egy színész, akitől mondjuk úgy, hogy színvonalasabb filmeket szoktam meg, s csinál egy ilyen, nevénnemtudomneveznialkotást. Akkor előjön belőlem a gúnyos érzés. Igen, tudom, nem szép dolog.
Amúgy szoktam ingyen is dolgozni, szívességből, segítő szándékkal. -
Pitterix
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nekem az eleje hosszúnak, vontatottnak tűnt. Aztán, ahogy fokozatosan mutatták be a karaktereket, már egész tűrhető lett.
Számomra a középszernél kicsit jobb, nem nem egy hú, meg há alkotás.Cs1csó:
Erre a B kategória kicsit majdnem felér egy Oscar átadással---szerintem.
A harcok, buszos üldözés, az idő érdekesen való múlása, a lövöldözés, mind
Liam papaának nagyon kellhet a pízmag, hogy elvállalta.... -
Pitterix
őstag
Egy hihetetlenül csodálatosan, ámulatba ejtően izgalmas, totál klisé és baromságmentes lebilincselő, képernyőhöz szögelő-szegező, teljesen hihető, év akciófilmje.
Bátran ajánlom mindenkinek, akinek van haja, nem ősz a haja, éppen leszokóban van a piáról, stb.....
-
Pitterix
őstag
Tökéletlen, s képtelen baromság, ami néha szórakoztató is.
-
Pitterix
őstag
válasz
arcitec
üzenetére
S lesz belőle 11 is.
Az elsőket még szerettem, kivéve a 2. részt. Most már csak azért nézem meg, hogy mi lesz a famíliával.
Amúgy a tömeg nem nézi a klisét, a színészi játékot, a logikátlanságot, stb, csak beül rá, leül elé és kikapcsol mindent. S élvezi, vagy nem.
.
Én is ilyen voltam, aztán bekerültem ide. De, erről már értekeztem egyszer. Réges régen..... -
Pitterix
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi. Akkor már megérte!
Atomgeszi:
Nos, nálam nem szokott gondot okozni, hogy hosszú egy film, ha leköt, érdekes. Régebben sok indiai alkotást néztem. No, azok hosszúak, s énekes-zenés produkciók.
Rengeteg keleti alkotást is néztem, azok közül kevés, ami 2 óránál rövidebb.
Viszont az utóbbi időben mintha csak olyan filmekbe szaladnék bele, ami hosszú is és gyengusz is.
Vagy, én lettem icipicit idősebb..... -
Pitterix
őstag
Mission: Impossible - The Final Reckoning
Hosszú,. nagyon hosszú.
Az a repülős jelenet, érdekes volt.
Az egyetlen dolog, ami nekem igazán tetszett,a végén Luther üzenete. -
Pitterix
őstag
válasz
Narxis
üzenetére
Szerintem az legalább egy jó jelenet volt.
De, mikor Lois azt mondja, csak egy állat, na nálam ott volt az elmészteajó.........
Mi az, hogy csak egy állat??!!
Kell, hogy legyen egy filmben melegség, mindenféle rassz és miegymás. De, egy állatra lehet azt mondani, hogy csak egy állat, minek mented meg?!
Igenis meg kellett menteni azt a mókust és Krypto kutyust. -
Pitterix
őstag
Kiöregedtünk volna egy DC filmből?
-
Pitterix
őstag
-
Pitterix
őstag
5+1 film, amiktől ninja voltál a suliban
No, ki meri bevallani?
-
Pitterix
őstag
-
Pitterix
őstag
Riggs hol vagy má megin te barom???!!!
-
Pitterix
őstag
Tényleg jobb, mint az első.---szerintem.
Ami vicces, de még nem gagyi:
-az asszony kocsijának le- és feljavulása. Hol vannak rajt lámpák, hol nincsenek, hol van lökhárító, hol nincs, stb.-a bossfight, ahogy az idősebb ürge lerúgja Riggset, JCVD nem tud így pörögni
Összességében még megállja a helyét ma is.
Jöhet a 3. rész. -
Pitterix
őstag
Pár napja már kacérkodtam a gondolattal, hogy újrázni kéne. Tegnap este kapóra jött, hogy nem találtam semmi értelmes alkotást.
Szép emlékekkel vágtam neki, hisz itt lehet mondani, hogy ezennőttemfel (amúgy egy a sok kincs közül
)
A szinkron még mindig szuper--szerintem.
A mi még jó a filmben, a poénok, a szöveg, s talán itt vége is.
Eléggé megkopott a fénye.
A történet harmatgyenge, az akciók viccesek. S mindezek közül a bossfight ami a leggyengébb. Hozzáteszem, mai szemmel. Hisz gyerekként ez valami ultramegafenomenális volt.
Amúgy a főgonosz, mintha nem is lenne benn. Totál súlytalan, gyenge, vézna, béna, stb.
Nosztalgiázni jó volt. Van olyan régi alkotás, amit az ember csodált annak idején, s jobb meghagyni csak emléknek és nem elrontani egy újrázással.
De meg fogom nézni a többit is. -
Pitterix
őstag
Ne nézd meg! NE!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest