Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #48613632 #123349 üzenetére
maradjunk annyiban, h nem az avatart...
bármi mást. mindegy lenne nekem, de legyen mondjuk majd a köv godzilla. de jöhetne a pacific rim is - feltéve, ha del toro rendezné még mindig
én még ilyen begyepesedett usa-fan vagyok, hang meg technika téren is. aztán lehet, h már a retkes kína elhúzott ezen a területen is mellettük és kínálnak ultragigantikus mozikat. de részemről bele is fulladhatnak..hányok tőlük. az összes ázsiai szeméttől
japánról már nem is beszélveBITBOYS hát igen... ilyen kéne nekem
az imax annyira más, mint a többi mozi. amikor ott vagyok és vége a filmnek, kifele jövet mindig megállok azért néhány másodpercre és csodálva nézek fel a hátsó sarokban terpeszkedő hangreflektorra, igen, ő az, aki felelős volt az elmúlt két óra üvöltéseiért számomra az igazi mozi, az mindig az imax marad
természetesen nem a 3D miatt -
BITBOYS
addikt
válasz Tibiajax #123354 üzenetére
Speckót nézted?
Specification
• Dual 4K 2D/3D laser projectors
• Immersive IMAX® curved screen and movable frame
• Proprietary IMAX® sound system
• Quality equalizer and power amplifier
• HD multi-media content server and player
• (supporting HD television, Blu-ray™, DVD, CD, gaming and karaoke)
• Touch-screen control pad with dedicated control system
• Number of seats x3 pairs of professional 3D glasses
*Space Requirement: 80-150 m² (860 - 1938 sq. ft)To ensure your complete ongoing satisfaction, IMAX Private Theatre Platinum™ benefits from
24/7 remote system problem diagnoses.Fura, hogy már 80m² elég a setuphoz.
-
Mik76
senior tag
Jumanji: Welcome to the Jungle
Tegnap bepotoltam. Nem igazan volt betervezve, de mivel a heten kezdtem el melozni a folytatas effektjein, ugy voltam vele hogy nem art tudni mi volt az elozo reszben. Egesz szorakoztato volt. Jobb mint amire szamitottam az mar biztos. Idonkent sok, de ezek a pillanatok hala istennek ritkak voltak. A vfx ehhez a szinthez szerintem teljesen jo volt, ahol hulyen jott ki az egyertelmu rendezesi vagy forgatokonyv hiba volt. Zene oke. Szineszek...
A nagy nevek hoztak a kotelezot, a fiatalok meg ugyan nem voltak kiugroak de benak sem.
7/10Upgrade
Lattam hogy itt sokan megneztetek, de nem olvasgttam el a spoilereket ugyhogy fogalmam se volt rola mi ez. Nekem tetszett. Jo volt a tortenet es a rendezes se ment at nyal tengerbe az erzelmesebb reszeknel. Azt hittem az eleje utan hogy mar tudom a veget, de nem. Sikerult meglepni. Amugy amit meg megemlitenek az a remek design. Az egy dolog hogy szepen volt leforgatva, de ahogy ezt a kisse futurisztikus es baromi gazdag reszeket otvoztek helyenkent, le a kalappal. Sokkal nagyobb koltsegvetesu filmeket utasit maga moge.
A vege (utolso kb 2 perc) meg szamomra a tokely. Ezt a foszereplot en meg nem hiszem hogy lattam, de valoban amolyan Tom Hardy hasonmas. Tuti tobbszor nezos.
Ez egy egesz estes Black Mirror epizod.
9/10#értékelés
[ Módosította: vond ]
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Tibiajax #123339 üzenetére
Eh majd meglátjuk. A csávó rém tehetséges, de ha pénzszag van, bármilyen szart megrendez és ráfogja a nyuszira. A horrorok meg eleve komolya hátrányból indulnak nekem; milyen érdekességet lehet kihozni a műfajból? "Még két tonna csontvázat a jobbikból, köszönöm!"
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz RetepNyaraB #123360 üzenetére
del Toro az utolsó reménysugarak egyike, a horror-műfajban
-
Pearce
aktív tag
válasz Tibiajax #123339 üzenetére
Nem Del Toro rendezi /hanem kb. egy ismeretlen csávó/, ő csak az egyik író a 3-4 közül, csak nyilván vele adják el, mert ő a nagy név. Ez ugyanaz, mint decemberben a Mortal Enginesnél, hogy Peter Jackson így meg úgy, azán ő csak a producer volt. Itt annyival jobb a helyzet, hogy Del Toro legalább az írásba besegített.
-
BITBOYS
addikt
Wonder Woman 1984 (2020)
Alakul ez is -
emiki6
veterán
válasz Tibiajax #123354 üzenetére
Én csak a mangától meg animétől hányok.
(De akkor miért ez az avatarom? Azért, mert nem, az ATLA nem anime, normális rajzstílusa van, azt szeressük.)
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
hoffman_
nagyúr
-
Mik76
senior tag
válasz hoffman_ #123375 üzenetére
Koszi! Kivancsi vagyok.
Miota van hbo-m igyekszem behozni a lemaradasomat sorozatok teren. Eredetileg a Chernobyl miatt regeltem, de van sokminden mas is. Es az elso honap itt is ingyen van mint a Netflixen, szoval remek.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
törölt tag
Nem volt rossz a Sötét Főnix de annyira átlagos képregény film lett összességében hogy nem tudok okot mondani ami miatt érdemes lenne megnézni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
brownus
veterán
válasz LendvaiFeri1 #123378 üzenetére
nem minek, hanem kinek/kiknek
pl. nekem is
két jó színésszel, gadot és pine jó páros, hogy a többieket ne is említsem..
-
emiki6
veterán
válasz BITBOYS #123372 üzenetére
Vajon sikerült végre kipattintani Gadot kisasszonyt vagy továbbra sem lesz az erejének semmilyen fizikai megnyilvánulása?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Tibiajax
nagyúr
-
törölt tag
válasz brownus #123379 üzenetére
Nem tudom, azért a Marvel tett már le az asztalra drámaibb darabokat. Még úgy is, hogy ott folyton vicceskednek, itt meg egy idő után semmi humor nem volt (a nem viccesnek szánt, nevetséges pillanatokat leszámítva). Ráadásul a témája miatt is lehetett volna mélyebb a történet, egy jobb rendező mint ez az első filmes Simon Kinberg (nem is értem hogy kaphat ekkora projektet ilyen tapasztalatlan csávó) többet ki tudott volna hozni belőle.
Arra minden esetre jó volt, hogy meghozza a kedvem a képregényhez, utána is nézek meg lehet-e venni valahol
Ha meg látványos pusztítást nézne az ember, akkor a Godzilla 2 szerintem jobb szórakozás.
Éljen a király! [ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
ahogy látom, nem sokan pörögtek még rá a dóra mozira
...benicio del toro adja a hangot swiper-nek, boots hangja pedig danny trejo lesz 2 hónap a bemutatóig (elsőre úgy tippelem, hogy 1 hónap után imdb 4.0)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
brownus
veterán
[link] :d
-
oriic
HÁZIGAZDA
X-Men: Sötét Főnix
Ma megnéztem én is. Alapjában szeretem az X-Men filmeket, de ez most olyan semmilyen volt. Pedig vártam nagyon. Egyedül
meg az azutáni jelenetek tetszettek nagyon. Mind a 10 perc...a vonatos rész #értékelés
[ Módosította: vond ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz radi8tor #123333 üzenetére
Ezt remélem te se gondoltad komolyan.
Az első részt a látvány és a újdonság varázsa vitte ennyire fel. Lássuk be, történetileg egy irgalmatlan nagy fs az egész. A második résznél már azért gyanítom több eszük lesz az embereknek.
Persze lehet jönni, hogy a marvel filmek is kaptak egy kisebb marketinget (ami igaz is), de az Endgame előtt van egy cca 20 filmes felvezetés.
-
törölt tag
válasz #75376384 #123393 üzenetére
A véleményem az, hogy az első rész, történetileg, nem egy fasság volt, hanem egy klasszikus újragondolása. Ettől persze még nem biztos, hogy az jó is lett (ezt mindenki döntse el maga) de sikeresen megalapozott egy univerzumot.
Az Avatar bőven hagyott teret, és lehetőséget, a következő epizódoknak. Én úgy gondolom, hogy egy kiaknázatlan gyémántbánya, amihez helyesen hozzányúlva, akár egy franchise és épülhet még köré, ami meghatározó lehet a 20-as évek filmiparára.
Meg el is lehet b.szni az egészet. Nemsokára kiderül. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz #75376384 #123393 üzenetére
Hidd el tarolni fog. Ha nem tarolna akkor Disney sem áldozna erre ennyit (Disneyland-ben Avatar világ), és szerintem a marketing a lényeg. Avengers Endgame-nek is jó volt a marketingje, annak ellenére hogy nem nagy szám. Szóval mégis miért számítana bármit is az, hogy milyen a film ha hónapokkal előre megveszik rá a jegyeket?
⭐ Stella
-
atike
nagyúr
....hogy mik vannak....
Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles trailer... Animációs, nem is rossz...
-
BITBOYS
addikt
válasz radi8tor #123395 üzenetére
Emlékszem pl. a John Carter-t mennyire elbaszta a Disney marketing ügyben. 250 millió dollárt ölt a filmbe ami szerintem egész jó lett, de akkorát bukott rajta, hogy azóta sem fogták fel mi történt.
Egyszercsak jött egy reklám, hogy a mozikban és ennyi..nulla marketing volt mögötte.mod: Ha valakit érdekelne, a Kínai Filmfesztiválra van ingyenes meghívóm. Urániában lesz, június 14-16. Mehet kiscsalád is egyben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest