Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fitzgerald
veterán
válasz #42308056 #123194 üzenetére
Az lehet hogy jobb Batman volt mint Bale, de a két Affleck-es film kb. zsák fingot nem ért, ahogy te is írod.
És bár a Nolan-féle trilógia végére is elfogyott a puskapor kicsit, azért a léc irgalmatlanul magasan van.
Bele lehet vágni a dologba, csak hát az ilyesmibe szinte mindenki belebukik. -
madgie
titán
válasz Fitzgerald #123202 üzenetére
Kicsit? A harmadik Nolan-es Batmannél kinéztem többször oldalra, hogy ugye ez csak kandi kamera?
-
Ispy
veterán
válasz lezso6 #123200 üzenetére
Úristen
Legközelebb mielőtt ilyen hülyeségre adnád a fejed inkább gondolkodj el egy 10 órás Captain Jack hallgatáson, annak is több érteleme van.
De ha csöcsökre és seggekre vágysz, akkor van 1 órás klipp változat is. Ejj, régi szép idők...
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Tudod, van az a mondás, hogy a ronda nőt is meg kell @&%#-ni, ő legalább hálás.
Na, de viccet félretéve, engem néha tök jól kikapcsol, amikor ilyeneket nézek. Legalábbis végigröhögöm, mert annyira szar, hogy már szánalmas.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
Ispy
veterán
válasz lezso6 #123205 üzenetére
Amikor az utolsó rész első 5 perce úgy ért véget, hogy
, akkor azért elgondolkodtam erősen, hogy biztos moziban kéne ezt nézni. Egyáltalán meg kell-e ezt néznem. Aztán JS jött, látott és megmentette a filmet, a végére azért még odabaszott egyet a tengeralattjáros rész.Mr. Tshalád lukvercben lenyomja a másik nyomit Pont azon agyaltam, hogy egyszer ha lesz 1-2-3 szabad napom egymagamba, akkor tartok egy marvel marathont, csak mert még sosem tartottam egy marathont sem.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
-
Mik76
senior tag
válasz #42308056 #123207 üzenetére
Hat nem vagyunk egyformak.
Az elsonek tetszett az ujszeru hangvetele de nekem egyszernezos. A masodikat is kb ketszer lattam de Joker karaktere viszi a hatan az egeszet. A harmadikban semmi pozitivumot nem talaltam, rohejes dolgokbol viszont annal tobbet. Igazabol inkabb azt mondanam tul sokat.
Nekem ha Nolan akkor az azt jelenti hogy The Prestige es Inception meg Dunkirk. Esetleg az Interstellar, de az velemenyes.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Ispy
veterán
válasz Mik76 #123210 üzenetére
Tudom ezzel most egyedül leszek itt, de engem kifejezetten íritál Joker a kettőben, de az is lehet, hogy alapból ez a Joker figura taszít, nem tudom.
Szóval tényeg mások vagyunk. A dunkirk itt is inkább több embernek nem tetszett, mint igen, de nekem bejött, igaz ez nagyban a hanghatásoknat tudható be.
[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
Részemről teljesen jól hozta Bataffleck a szerepet, sajnáltam is hogy a DCU nem tudta összeszedni magát.
Ha már itt járunk, a Dark Knight Rises vége most hivatalosan mi? Ugye arra hajaz Bat Bale túlélte, de több felől olvastam még anno, hogy az vége csak Alfred "látomása" vagy álma, hogy ők tényleg ott ülnek. Viszont az elhangzik világosan, hogy az autopilot meg lett javítva már régen, ugyanakkor Bat azt mondja Catnek, hogy nem múkszik. Ott kamuzott volna?
Mindenesetre az első két - a képregényt a realitás talajára helyező - rész után ez a misztik "kibillenapörgettyű" Nolan-oskodás nem jött be részemről a 3 végére. -
Mik76
senior tag
A vadaszbombazok hangja... Jo is volt. Az a baj hogy otthon meg kertes hazban sem tekeri fel az ember a hangot annyira ahogy ez moziban szolt. Szoval ez valoban mozit igenyelt.
Apropo, a kis srac aki
most eppen a Chernobyl-bena hajon meghal mert beveri a fejet .az allatokat oli http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
emiki6
veterán
válasz maajsz #123212 üzenetére
Egyértelmű volt, hogy működött a robotpilóta, tehat batman nem ment el meghalni, tehát túlélte (és kamuzott a robotpilótáról). De régen láttam már.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
TeeJay
félisten
szerintetek mennyire lesz elszabva a sötét főnix?
olvastam hogy jó sok részt újraforgattak, gondolom az már sok jót nem jelent
X-men az elsők az nekem nagyon tetszett
X-men az eljövendő múlt napjai volt a legjobb rész
X-men apokalipszis már csak elmegy kategória, kicsit kifulladt
vajon a sötét főnix nézhető lesz?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
-
Fitzgerald
veterán
válasz maajsz #123212 üzenetére
Túlélte sunyiban, és ez lehet egyfajta analógia is a Nolan-tesók karrierjére vonatkozóan. Vannak akik szerint Nolanéknek elegük lett Batmanből, és egy ilyen lezárással akarták tudatni a világgal, hogy ők most kicsekkolnak, elmondtak mindent ami elmondható, mással akarnak foglalkozni. Van egy olyan érzésem, hogy ők nem is akarták folytatni a TDK-ot.
-
OPiiPO
veterán
Ezzel egyetértek, a Nolan trilógia után nehéz hasonló színvonalon hozzányúlni Batman-hez - nem is sikerült. Affleck pedig színészileg sem egy liga Bale-el, úgyhogy kb. egyszer nézhetősek a Batman filmjei, nemcsak miatta azért a gyenge rendezés/sztori is sokat hozzátett. Plusz ott van a zseniális Joker alakítással Heath Ledger is.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
törölt tag
válasz #42308056 #123219 üzenetére
Nem mondtam, hogy feliratos. Azt mondtam, eredeti nyelvű.
Amúgy, errefelé a felirat is max angol. Halláskárosultaknak van ilyen előadás. De azt hiszem, akkor meg nem IMAX, csak sima 2D
IMAX 2D viszont van, de felirat nélkül.Ha jössz, állom a jegyed (meg a nachost ), de az utazást Te állod Szállás nem para, sör van a hűtőbe, kajára meg nem lesz gond. Hozunk el nachost meg popcornt zsebbe.
Itt a hétfői lista. A G a gallery, azt ST a subtitles (angol), a többi nyilvánvaló
Amúgy, nekem bejön a 3D, csak TV-n volt szar. Projin is épp pár napja néztük a Ralph Breaks the Internet-et, nekünk átjött. Jó a 3D, csak töltse ki a látóteret.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #48613632 #123217 üzenetére
nagyon fasza volt
viszont itt sajnos szinkronnal adják csak. ez van, túltettem magam rajta. nem az ember-körítésre voltam úgyse kiváncsi, hanem hogy hogyan kelnek életre a mosztrák és hogy száll szembe velük majd a Király
jó volt ez a mondat, amikor nézték a Godzilla-tfelturbózott
"..még jó, hogy velünk van...... " -.-
"most még...."3D-re reagálva: egy vicc. itt se kellett volna. jó volt persze így is, de az, amikor mutatják az elején imax 3d-logot és önkénytelenül is elvigyorodsz hogy ez az, ez nagyon fasza, a karikák tényleg jönnek eléd gyönyörűen,
aztán meg elkezdődik a film és kb ennyit láttál utoljára komoly 3d-effektet, legközelebb csak akkor látsz ilyet, ha felirat van a képernyőn, az tényleg kijön a térbe. minden másnak van épppen csak egy halovány mélysége, aztán csá.
nevetségespacific rim-et is szeressük jah. az első-t persze. azt is imax-ben néztem annak idején, ezeket ott kell. fergeteges volt
-
törölt tag
válasz Tibiajax #123227 üzenetére
Nem mondod, hogy sz.r a 3D ... Mármint, most nem világos, hogy a G 3D-je sz.r, vagy csak Neked van herótod a 3D-től, úgy ánblokk. Avengersé bejött mondjuk? (mert azt IMAX 3D-ben néztük, és nekem tetszett)
k-adi
Ki kell költözni UK-ba Egyszerűbb egyénileg kieszközölni a változást, mint 10M ember mozinézési szokásait megváltoztatni.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #42308056 #123228 üzenetére
igen, ezt tudjuk, ha van két sáv, nyilván az angol dts-t választjuk. de 1.az imax-ben sajnos nincs lehetőséged angol verziót választani 2. mocskos keményen szól a hangsáv így is. hangos, kegyetlen erős, jó mélyekkel.. rendben volt nagyon. így, h nincs viszonyítási alapunk, így én azt mondom, hogy rendben volt.
fülem és tapasztalatom van hozzá, hidd elde idefigyelj, ha most ezt megnézed az imax-ben és úgy fogsz kijönni hogy ez szarul szólt, most megígérem, hogy kifizetem neked a jegyedet.
#123229 k-adi ez azért fájt. nincs nálam nagyobb mai szinkron-gyűlölő, elhiszed ezt nekem??
nincs. hányinger, h mindig ugyanazok a szaros mai hangok vannak mindehol, a filmben, a history channelen, a kutya nem kíváncsi rájuk. ha más filmről lenne szó, nem nézem szinkronnal. 3d-be meg aztán főleg nem
de ezt muszáj a 12méteres vásznon, az imax hangrendszerével néznem, itt nincs kibúvó.
- számomra. ez van, lenyeltem a békát most. de csak most[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TeeJay #123216 üzenetére
A listáddal teljesen egyetértek. Az új részből nekem elég annyi, hogy tudom ki a főszereplő és máris nem érdekel. Egyszerűen a víz lever szegény lánytól.
Bár nekem Brie Larson is szimpatikus, szóval lehet én vagyok rosszul összerakva.Picit off. Mivel jellemzően csak itt látok “spoiler” taget. Miért nem működik ha telefonon rányomok? A “spoiler” felirat mögötti szövegeket nem akarja megjeleníteni.
-
törölt tag
Na megyek Goddzira Atmos vetítésre, remélem hogy nem lesz gáz a szinkron. És hogy odaérek időben
-
k-adi
nagyúr
válasz #48613632 #123230 üzenetére
Egyszerűbb egyénileg kieszközölni a változást, mint 10M ember mozinézési szokásait megváltoztatni.
Nem akarok nagyon offolni, mert már többször ki lett tárgyalva ez a téma, de e mondat mellett nem tudok elmenni és csak egy apró megjegyzés:
1. az a 10M bőven van kb. csak 3M és ez már nagyon max..,
2. a másik meg, hogy a nyelvtanulási motivációt is növelné - ami amúgyis jól jönne, főleg hogy sereghajtó Mo. az EUban, nemsoká B2 kell felvihez, és satöbbi....
3. az, hogy lenne 1 dedikált feliratos/OV terem még pár moziban még nem lenne a világ vége..Ha meg a dedikált terem költsége gazdaságilag bukó lenne (ami meg ugye a nép 0 angoltudása miatt lenne max.) akkor a kormány támogathatná ezeket a termeket pl. olcsóbb jegyárak által... talán többen érne, mint a diákok 2-2 hetes, nyelvi területen eltöltött "kirándulás" ideje még azt a necces elképzelést is bevállalnám, hogy a film előtt lemenjen 1 rövid támogatói-
propagandareklám, de legalább lenne dedikált sub/OV filmes terem -
emiki6
veterán
válasz k-adi #123240 üzenetére
A szinkron ízlés és igényesség kérdése. Az emberek nagyrészében fel sem merül a nem szinkronizált filmnézés, nem is opció. Igénytelenség? Az. De mindenki igénytelen, csak az élet más-más területein.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Born on the Fourth of July (1989) (Született július 4-én)
Oliver Stone a Platoon (1986) (Szakasz) filmjével megcsinálta a szvsz kb legjobb háborúról szóló filmet, ami nálam 9/10. Aztán 3 évvel később a másik oldalról próbálja megmutatni, de akármennyire is jó lenne a téma, ez film rohadtul közepes. Ahogy Tom Cruise színészi teljesítménye is, bár utóbbit már rég megszoktuk. Az viszont hihetetlen, hogy a rohadék hollywood mindkét filmért oda adta Oliver Stone-nak a rendezői Oscar-díjat. WTF?! 5/10
#értékelés
[ Módosította: vond ]
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
Beni97
őstag
Aki látta már a Godzillát és végig is ülte, tőlük megkérdezhetném, hogy volt stáblista utáni jelenet és ha igen mivolt benne? Nem rég jöttem haza róla és csak most jutott eszembe hogy a King kong-nál volt, most meg nem maradtam bent.
Viszont egy nagyon pici véleményem róla:
A szörnyek királyak, Godzilla badass, Mothra igazán gyönyörű és szép lett, a harcok remekek, de amikor a színészek voltak a képben az elég unalmas volt. Viszont mivel én úgy mentem el rá, hogy szörnyek szörnyek szörnyek szörnyek, rombolás harc és még szörnyek, bőven elégedetten jöttem ki. -
k-adi
nagyúr
válasz WayneGace #123241 üzenetére
fordítva.
Most felmentem cc oldalára, rámentem totál random filmre,
pl. aladdin szinkronnal
NORMAL 1 850.00 FT 60.00 FT
DIAK 1 410.00 FT 60.00 FT
JUNIOR 1 410.00 FT 60.00 FT
(a 60ft a "kényelmi díj")A junior jelen esetben nem tudom mit jelent CC nél, de pl. elképzelésem szerint a kormány által támogatott OV/sub teremben lévő jegyárak kb így kellene hogy alakulnának:
kb.
NORMAL 1 450 ft
DIAK 990 ft
JUNIOR 990 ftTovábbá bevezetném, hogy lenne családi jegy, illetve hétköznap 9.00-15.00 között féláras
- a kaja, azaz pl. a popcorn+kóla
- és a jegy, tehát pl. ha ügyes a tini akkor még pont odaér az olcsóbbra suli utánItt inkább a "diák jegyen" (12-25 korosztály) lenne a hangsúly főleg, hisz
1) nekik kéne nyomtatni jobban az angolt
2) a felnőttnek a jegyár nem olyan sok, azaz aki kifizeti a felnőttes 1850-es árat, annak már mindegy, hogy 1850 vagy ~1450 ft....A jegy, illetve kaja miatt kiesett pénzt pedig a kormánynak kéne visszapótolnia a CCnek pl. "oktatási keretből" / EUs pénzből, így ők nem veszteségesek, a népnek meg van lehetősége OV/sub-ra menni
-
törölt tag
válasz k-adi #123240 üzenetére
Nem a mozikon múlik hogy nincs feliratos vetítés hanem a forgalmazókon, illetve a stúdiókon, akik mégegyszer elkérik a kópia árat ha feliratos is kell. Ezen kéne változtatni, ha legalább megfeleznék biztos több feliratos vetítés lenne. És annyit talán vissza is hozhatnának a filmek azokon, akik nem hajlandóak szinkronnal mozizni.
-
TeeJay
félisten
válasz #75376384 #123233 üzenetére
Kíváncsi leszek hogy az eredeti X-men 3. Része vagy az új széria 4. része lesz e jobb.
Ez a főnix téma nagyon kell nekik ahogy látom pedig az első trilógia 3. Része sem volt hú de nagy valami már.
Nálam az eljövendő múlt napjai viszi a pálmátMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
válasz Tibiajax #123247 üzenetére
Roaaaaaaar!!!!
Kiégtem rajta, nagyon fun B film volt. Mikor az ázsiai csávó betolta hogy
, hangosan felröhögtem. Néhány jelenet meg Zack Snyderi epikusságot idézett, azok zseniálisak voltak!hamis király Sikerülhetett volna azért picit jobban, de én nem vettem észre túl sok ostobaságot. Várom a folytatást, kár hogy azzal le is lesz rendezve a franchise mert ez már tényleg bukni fog
Nem értem amúgy a kritikusokat, annyival nem gyengébb egy Marvel filmnél hogy Rottenen közel 50% különbség legyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest