- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
ó tényleg, Secret Wars, ezt felejtettem el... Gambit azért csak megcsinálta, úgy látom

nem tudom, hogy mit terveznek cast szintjén a Secret Wars-szal, de ha a Doomsday-re összeszedték a krémjét, akkor ott még többen lehetne? amolyan Marvel all stars
(persze, ha nem nyírják ki a banda felét a Doomsday-ben)azért az durva, hogy jövőre mozikban a film, és csak most kezdik az érdemi munkát... csóri WETA/ILM izzadni fog a következő hónapokban, de rohadtul
-
pohár
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
nem is ők, hanem a testük nem mondja-e egyszer, hogy na szevasztok, én léptem innen
(aka infarktus, agyvérzés, egyéb időskori finomságok) a Doomsday az új "Endgame" lesz, nem? lesz valami másik Avengers felvezetése, aminek a nevére nem emlékszem, vagy azt már kukázták? (vagy pont fordítva?)
-
pohár
félisten
válasz
HUTCHDB
üzenetére
mert az egy építészeti stílus

-
pohár
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
pedig minden moziban van feliratos vetítés belőle
-
pohár
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
majd pénteken meló után, Allee, feliratos verzió ofc

-
pohár
félisten
válasz
Phobion
üzenetére
én reménykedek még egy IMAX feliraton verzión, hátha meglépi az InterCom... náluk lehet kopogtatni

amúgy ha jól tudom, ugyanannyi jogdíjat kell fizessenek egy feliratos kópiáért jogdíjként, mint egy szinkronos verzióként, és ugye tudjuk, hogy melyik fog jobban menni... ugyanez igaz valószínűleg az IMAX-es kópiákra is
-
pohár
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
hát ha hátra dőlök, elindul a seggem előre, ezt nehéz rosszul használni azért

de én abban a fényjátékos teremben voltam, lehet a többiben más székek vannak
-
pohár
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
miért, kiket szeretnél? kb a játék legikonikusabb karakterjeiről van szó (Psycho bár nem tudom milyen lesz, mindenképp fura
már ha tényleg ő lesz az)rajtuk kívül még mondjuk Mr. Torgue érdemelne egy szerepet
(na jó, meg Jack, de azt nehéz volna átültetni szerintem élőszereplősbe)azt lehet tudni, hogy a játékhoz képest a film milyen időben játszódik? vagy teljesen független tőle? ha már Tannis ilyen öreg, akkor rég a BL2 után...
(de akkor meg Roland nincs már) -
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
nézd csak megfele, jó film

-
pohár
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
utóbbi
most tényleg nincs amúgy olyan "nagy" filmáradat, aminél érdemes lenne egész nap maratonozni, de én szerintem a Szeánsz Velencébenre beülök, ennyit még megér, és IMDB-n kb úgy áll, mint a többi része, szóval annyira vészes nem lehet...
-
pohár
félisten
október 26-29. közt CC filmünnep, 1300Ft minden jegy, és a közepes popcorn menü is ennyibe fog kerülni
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
Kergeboci
üzenetére
én a végén, mikor lement az utolsó képkocka, mondom, hogy ENNYI? aztán ránéztem a telefonra, és a bő 2 óra, HUSS, úgy elment

nem gondoltam (vagy csak nem tudtam) volna, hogy ez egy trilógia lesz, és ez a középső része, azt hittem, hogy lesz rendes lezárása a történetnek, de annyira élveztem, hogy úgy vagyok vele, mint te: jöhet a következő, minél hamarabb!

a szokásos Pókemberes másikra mutogatós meme kegyetlen volt

ó, most látom, hogy a Sony is felrakta a csatornájukra ezt a kis szösszenetet
uh, most olvasom, hogy ezt a chase scene-t 4 évig tartott összehozni

-
pohár
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
PuMbA
üzenetére
170 perces ráadásul... phú, jó hosszú lett genyó!

és most látom, ennél sem lesz feliratos kópia... HOGY?! az előző 3-nál bezzeg meg tudták oldani
mentem volna nézni egy Shazamet, de hogy csak szinkron, vagy felirat nélküli OV, meh... az 1. rész szerintem volt felirattal is

-
pohár
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
az a húzóformátum, biztos vetítik úgy is, csak nem tették még ki a műsort a teremhez

-
pohár
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
igen, a M:I blokk kb a negyedét tuti elvitte, ha nem többet, maga a reklám nem volt sok, max az IMAX-hez, vagy a filmhez köthetőek voltak ha jól emlékszem
a HFR először furcsa volt, de elég könnyen hozzá lehet szokni, főleg úgy, hogy nem fárad bele az agyad (?), mert váltogatták az FPS-t 24 és 48 közt, de mikor jöttek a 20th Century Fox logója, naaa mondom gec, ez HFR, teljesen el is felejtkeztem róla, rendesen fostam, hogy nehogy szappanoperás legyen a bő 3 órás játékidő
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
én pénteken mentem megnézni a csütörtökre megvett jegyemmel... duplán fizettem értr, hát olyat anyáztam a jegyolvasóknál, csoda hogy beengedtek új jeggyel is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem is lehetettem volna messzebb

(persze, ha nem nyírják ki a banda felét a Doomsday-ben)