- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
-
paatrick
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
Egyébként nem írja a wiki, de van/volt pár brutalista stílusú épület Budapesten is. A Budapesti Körszállót, mondjuk lebontották.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Cs1csó
titán
-
Redneck
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
.LnB
titán
-
atee_13
őstag
"First
What If? Iron Man: Demon in an Armor #1
(December, 2010)"Azért az, hogy mikiegérék valami újvonalban bármit megengednek maguknak mint azt a star wars-ban is teszik attól még nem lesz jó.
Nálam Doom 2. a top kedvenc képregény gonoszok listán Lex Luthor után. Szerintem RDJ féle gazdag pernahajder féle karakter nagyon nem passzol Doom-hoz és nem vagyok benne biztos, hogy tud mást is játszani azon kívül ami passzolna is hozzá.
Női ezüst utazó (tudom tudom volt már akárhanyadik földön), RDJ mint Doom hát... nekem nem kecsegtet bíztató előjellel. Nyilván a film nem kizárólag nekem készül, hanem a pénztárcának.
De azért amilyen lejtőn elindult a mikiegeres banda a végjáték után ez kb pont passzol abban, hogy továbbra is lefelé menjen.
-
Rigormortiis
veterán
-
Szelep
senior tag
-
törölt tag
-
Ryder62
őstag
-
myckey
veterán
OFF...
Nem rossz az első évad , Terminal List kapcsán.DE !
Ehhez ehy sokkal karakteresebb, markánsabb akciósztár, dráma színész kellett volna.
Chris Pratt...elmegy kategória, inkább nem mint igen. Sokkal többet ki tudott volna hozni ebből a sorozatból és a forgatókönyvből egy rátermett színész.Kár érte...
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Borderlands movie start of "Cinematic Universe", Randy Pitchford says
Szóval ha jól értem a játékoktól független lesz a film, tehát nem azok idővonalában/sztorijában játszódik.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
shotika
őstag
-
hoffman_
nagyúr
-
dellfanboy
őstag
-
hoffman_
nagyúr
-
pohár
félisten
-
paatrick
őstag
-
mephi666
nagyúr
-
eeXaa
addikt
-
MikeWazowski
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
Erről hallottam én is és ezért írtam pont az sw-t mert tényleg vannak első ránézésre egyező dolgok, de olyan mintha belegyúrták volna az aranygyapjú legendáját. Snyder most mintha lefelé tartana a hullámvasúton a minőségben. Azon se lepődnék meg ha fantasy rész miatt nem engedték volna hogy ez sw film legyen.
-
Bad Pritt
félisten
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
PuMbA
titán
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
mephi666
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem, tervben volt az 5. rész, sőt együtt forgatták volna a 4-gyel, aztán erről lemondtak végül, amikor realizálódott a 4. rész befejezése. Stahelski szerint van akarat és ötlet egy esetleges folytatás elkészítéséhez (hiszen az endinget akár többféle képpen is lehet értelmezni), de egyelőre csak agyalnak rajta, semmire nincs garancia. [link]
Szóval én úgy értelmezem, hogy Stahelski egyelőre nem zárja ki teljesen egy esetleges folytatás elkészülését. Más kérdés, hogy szükség van-e rá, hiszen kvázi egy teljesen lezárt történetet kaptunk a 4 filmmel. Az biztos, hogy már most sok pénzt szedett össze a 4. rész, így ez biztosan kellő löketet ad a spin-off filmeknek/sorozatoknak, aztán majd meglátjuk, hogy megvalósul-e a Chapter 5. (de ez szerintem még évek kérdése, és azért Reeves-en már most látszódik az öregség, kérdés, hogy 5-6 év múlva bevállalna-e egy új filmet)
-
törölt tag
-
PuMbA
titán
-
LendvaiFeri1
veterán
Igen, este nagy nehezen sikerült. Két hetedik soros jegy megvásárlása után jött egy email, hogy nem sikerült lefoglalni a kiválasztott helyet.
Mondom fasza, akkor próbáljuk meg még 1x. Utána az ötödik sor közepére sikerült. Az előző ilyen élmény az a hatodik sor közepe volt, onnan még teljesen élvezhető volt. Remélem ez sem lesz para. 
-
perempe
veterán
Amerika Kapitány
Múmia visszatér
Da Vinci kód
Titanic
Zorro álarca
Apollo13
Gyűrűk ura Return of the King, Fellowship of the Ring
///
Függetlenség napja
Farkasokkal táncoló
Out of Africa
Indiana Jones (több filmből)
The Adventures of Mutt
Marion's Theme
Raider's March
Egy asszony illata
Superman March
E.T.Barátom szerzett 2000Ft-os jegyet a földszintre, azzal beültem az 5.
sorba. Jó koncert volt, bár amit várok, az nem ez a műfaj, nem ez a
zenekar. 21:40 körül jöttem el annak a reményében, hogy elérem a
Puskásnál a 22:15-ös buszom. Körülbelül ekkor szokott befejeződni a
Zeneakadémián tartott koncert is, viszont ez 19:00-kor kezdődött, nem
19:30-kor. 2 percen múlott, de nem értem el a buszom, az egy órával
későbbivel jöttem el, ez legyen a legnagyobb bajom.Kérésre töltök fel képet.
-
törölt tag
-
hoffman_
nagyúr
-
PuMbA
titán
-
törölt tag
-
Bad Pritt
félisten
Oké, hogy névadó szponzor, de azért azon kicsit felhúztam a szemöldököm, mikor a harmadik fajta Simple reklám ment le...
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ez a M:I feature vitte el a reklámidő nagyrészét és tényleg izgi volt, enélkül átlagos lett volna a blokk hossza, szóval én annyira nem bántam. Azt sokkal jobban sajnálom, hogy nincs már perec a büfében...
-
gbors
nagyúr
-
PuMbA
titán
-
Bad Pritt
félisten
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
-
törölt tag
-
Bad Pritt
félisten
-
törölt tag
-
madgie
titán
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Miklós315
senior tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
Az az egész Thomas poéncsomag fergeteges volt elejétől a végéig.

Meg ezek a full spontán idiotizmusok, mikor Mandarin kikapja az alvó kiscsaj feje alól a Momomon plüsst és azt használja hangtompítónak vagy a "10 font volt az az üveg víz, amit iszol". Full legit, de abban a helyzetben hatalmas szöveg. 
-
KISDUCK
addikt
Ha megnézed a youtube-on a kommenteket (amúgy több a dislike is mint a like) az olaszoknak se tetszik ez a film. Gondolom a készítők úgy voltak vele hogy egy jó remake sose rossz csak hát ha eltekintünk az eredeti szereplőktől teljesen, ez a stílus már nem működik a filmben.
pár gépi fordított komment:
#3.: Bizonyos filmeket nem a történet, hanem a színészek tesznek halhatatlanná. Carlo Pedersoli soha nem lesz megismételhető semmilyen módon.
Egy piros babakocsi és néhány emlékeztető mondat nem elég ahhoz, hogy mosolyt csaljon az arcunkra.
Ahelyett, hogy a Mátrix lassított felvételű pofonjait nézném, inkább megeszem egy serpenyő babot, ami biztosan jobb tisztelgés a jó Bud előtt.#2.: Amikor már azt gondolnánk, hogy az olasz mozi elérte a mélypontot, és végre elkezd felfelé mászni, újra ásni kezdenek.
#1.: Az egyetlen elfogadható befejezés: Terence Hill mindenkit legyőz*, beleértve a rendezőt is.
* gondolom megver -
Bad Pritt
félisten
-
törölt tag
Uhh, hát erről nem tudtam, de elképzelhető, hogy fake. Noha annak idején többen megerősítették, hogy igazi. De ez csak így megy a fake dolgokkal.
Passz, hogy őszinte legyek, de ettől mondjuk TH nekem továbbra is egy szimpatikus bohóc
Pro Koryak
Ezt a kérdést is passzolom, nem tudom, hogy ki miért gondolja így, de akár igazad is lehet. Én nem gondolom így, az biztos. Ha horrorban el tudom fogadni a poénokat, akkor egy képregényfilmben ez egyáltalán nem okoz nehézséget. Belekötni meg bármibe bele lehet, nekem ez kicsit olyan van sapkája, nincs sapkája eset.A helyzet az, hogy többet tudok röhögni egy Thor filmen, mint egy szimpla romantikus vígjátékon. Márpedig ez szomorú. Sajna a vígjátékok bárgyú poénjai egyáltalán nem ülnek nekem, képes vagyok faarccal végignézni őket. Hol vannak a Keresd a nőt tipusú vígjátékok? Vagy a Leslie Nielsen féle paródiák? Ezekről fájó hassal jöttem ki a moziból, és ha ezeket manapság egy képregényfilm adja meg, akkor ez csak jó, nemde?
-
Mik76
senior tag
-
Mik76
senior tag
-
devil-k
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
j0k3r!
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
negyven2
nagyúr
Ezek a tervezett megjelenési
dátumok:- Avatar: The Way of Water (2022. december 16.)
Anno volt egy ilyen hír is:
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Mik76
senior tag
-
PuMbA
titán
2K-s volt. iMDB-n jól látszik:
Cinematographic Process Digital Intermediate (2K) (master format)
Az utóbbi 2-3 évben már majdnem minden filmet 4K-ban készítenek, kivéve egyes CGI fesztiválokat (például a tavalyi Spider-Man: No Way Home még mindig csak 2K). 2014 előtt viszont nagyon ritka volt. 2002-2014 a filmkorszak sötét időszaka a 2K-ba ragadás miatt
-
PuMbA
titán
-
Pearce
aktív tag
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bad Pritt
félisten
-
eeXaa
addikt
-
sherlock82
senior tag
-
sherlock82
senior tag
-
törölt tag
Hogy ne lenne köze? Mondhatná azt, hogy nagyon szeretnének feliratos vetítéseket csinálni mert szerintük megtérülne. Nyilván nem mondja, független filmes forgalmazók feliratos kópiáit nem is hajlandó bemutatni (legalábbis kétlem hogy a forgalmazók döntenének úgy maguktól, hogy CC-be nem küld csak szinkronosat, feliratost meg csak a művész mozikba).
Ezeket a bunkó paraszt magyaroknak kéne valahogy megmutatni mennyit vesztenek a szinkronnal. De ők "nem olvasni menek moziba", mintha amúgy évente két betűnél többet elolvasnának....
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tibbike01
addikt
-
vond
MODERÁTOR
A Pain & Gain is tök jó volt tőle és Mark Wahlbergtől.
Újra is kéne néznem valamikor.Peterhappy: Húúú, a Smaragd románcát és a Nílus gyöngyét már mióta akarom én is újrázni. Ez volt a végső lökés, köszi!
A Nemzet aranyának meg nyugodtan állj neki, teljesen jó kis kalandfilm. A második rész már egy kicsit gyengébb szerintem, de még az is bőven nézhető.
-
pohár
félisten
-
gbors
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Óra topik
- Spórolós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xcover 7 128/6
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó az az Etele mozi
ez komoly?
Egyébként azt a filmet Tarantino írta, nagyon látszik rajta, csak végül nem ő csinálta meg.