Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122751) k-adi


k-adi
nagyúr

How to Train Your Dragon: The Hidden World

Hozza a kötelezőt, jó trilógia volt, aranyosak a sárkányok.
Nekem az első rész tetszett a legjobban, de a 3. részben lévő párzási tánc is nagyon aranyosan animált.

Ebbe ennyi van, jó hogy lezárták így

[ Módosította: Viszlát ]

(#122752) pikszel válasza Viszlát (#122716) üzenetére


pikszel
őstag

A sátras történeteden jót derültem, és egyben egy nagyon szép emléket ébresztett fel bennem, ugyanis elhívtam a gimi legszebb lányát moziba, akibe első látásra beleszerettem, hogy nézzük meg a Született gyilkosokat, és ugyanígy történt velem is, miközben hozzám bújt, csak én azon aggódtam, hogy nehogy beleakadjon a keze. De rég is volt, közben meg nem is. Köszönöm! :R
Egyébként az irományom kissé csapongóra sikeredett, de mobilról pötyögtem az ágyban, valamint a szerkesztési időből is kifutottam, azért ilyen zavarosak a kiemelések. Jövök majd később az 5 legjobb moziélményemmel.

„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”

(#122753) Drizzt


Drizzt
nagyúr

Pikachu

Ez se volt egy jó film. 3/10. Ugyan csak szinkronnal láttam, de biztos vagyok benne, hogy angolul nagyobb élmény lett volna. Megvalósítás amúgy nagyon jó volt, de a sztori gyenge, poén nem elég se mennyiségre, se minőségre. A ScreenX terem legalább érdekes volt. Van szerintem benne potenciál.,

#értékelés

[ Módosította: vond ]

I am having fun staying poor.

(#122754) fateless válasza Tibiajax (#122640) üzenetére


fateless
veterán

Hmm, én azt hiszem, kicsit öregebb vagyok, a filmélmények pedig ekképp régebbi darabokhoz kapcsolódnak - persze vannak új élmények is, de ezek erőteljesebben maradtak meg

1993 Schindler listája
Az egyetlen olyan film, amit megnéztem a moziban (délután 4-es előadás), majd ahogy kijöttem, beálltam a pénztárba, megint vettem egy jegyet a fél nyolcasra, hazafutottam (a szomszéd épületben laktunk, alattunk a mozigépész lakott), elhoztam egy kispárnát, mert a székek még elég gagyik voltak, és megint megnéztem. Azóta sem néztem még meg filmet úgy újra.

1993 Tökéletes világ
Kevin Costner szerintem jobb volt ebben, mint a Farkasokkal táncoló-ban (bár az is elférne itt a listán), az a fajta road movie, ahogy én szeretem.

1994 Született gyilkosok
Woody Harrelson és Juliette Lewis is nagy kedvenc volt, és a kilencvenes években hazánkban ez egy nagyon kultúraidegen film volt, mégis akkor kezdtek hasonló események történni az országban.

1985 Vissza a jövőbe
Az az igazi vicces, mégis élvezetes akciófilm volt annak idején. Rengetegszer néztem újra a későbbiekben, megunhatatlanná vált

1993 What's Eating Gilbert Grape
Mikor ezt a filmet láttam, még nem tudtam semmit DiCaprio-ról, sokkal inkább Johnny Depp és Juliette Lewis miatt néztem meg. Olyan életszagú volt az egész film számomra.

+1
1990 Ismeretlen című természetfilm
Nem emlékszem a címére, de arra igen, hogy a városba először hoztak - nem a moziba, hanem a színházba - 3D-s filmet. Tengeri élőlényekről szólt, és nagyon ledöbbentünk rajta. (Ezek után egy évvel később a Rémálom az Elm utcában 6. már nem volt olyan átütő a maga 20 percével, de beírom ide azt is, mint első 3D-s filmet) Ez nem volt filmélmény, mint inkább a technikai megvalósítás lenyűgözősége

Ahogy belegondoltam, a 80-as évekből főként az akciófilmek maradtak meg (korosztályi sajátosság), a kilencvenes évekre már inkább a tartalmat részesítettem előnyben a látvánnyal szemben.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#122755) Mik76


Mik76
senior tag

Kill Bill vol1.

Ujra megneztem ugy kb het ev utan. A mai napig bejon pedig volt egy idoszak amikor megneztem ugy havonta egyszer. Olyan mint egy video klipp sorozat ami veletlenul osszefugg, de egyenkent is siman megallja a helyet.
Erdekes volt hogy miota szulo lettem meg nem lattam, es volt ami sokkal jobban utott mint korabban.
Pl a verekedes a lakasban a ket bergyilkosno kozott amikor (egyszeruen zsenialis kamera beallitas) total benne van az ember a kuzdelemben es az ablakon tul latszik ahogy megerkezik az iskolabusz. Kivulrol fujom a filmet de erre most siman osszeugrott a gyomrom.
Kedvenc jelenetet nem is tudnek mondani mert vagy husz kedvenc lenne a vege. Az egyetlen problemam ezzel a filmmel (mar ha lehet ilyet mondani) az hogy olyan magasra tette a lecet amit a masodik resz mar szamomra nem tudott megugorni. Annak is vannak remek pillanatai de keves.

#értékelés

[ Módosította: vond ]

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#122756) mephi666


mephi666
nagyúr

most hallok ilyet, hogy róbert patiszon lesz az új batman? :Y

első gondolatom az, hogy "miaf@sz?" ...de jobban belegondolva értelmesebb szerepben nem olyan rossz színész ez és ben affleck-et batman szerepben simán felülmúlhatja... :K már csak azt várom, hogy bejelentsék a következő james bond szerepére harry pottert :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#122757) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Angel has Fallen trailer

Live-Die-Respawn

(#122758) #48613632 válasza mephi666 (#122756) üzenetére


#48613632
törölt tag

Hirtelen nem tudtam hová tenni a palit, de aztán meglett. Rá kellett keresnem, hogy a Twilight sagan kívül miben játszott, de így sem találtam semmi emlékezetest.
Mire gondolsz, mikor azt mondod, "értelmesebb szerepeben" ???

Egyébként, így visszagondolva, nem biztos, hogy rossz színész, bár valóban nem emlékszem a játékára. De hülye egy szerepet kapott, az biztos. Kb DiCaprio esete a Titaniccal. Amit azóta persze sikeresen kinőtt, és idővel az is kiderült, hogy a Titanic sem annyira rossz, mint amennyire le lett húzva, meg "nyálasozva" annak idején.

[ Szerkesztve ]

(#122759) emiki6 válasza #48613632 (#122758) üzenetére


emiki6
veterán

Videó:
Robert Pattinson Hates Twilight

Én mondjuk nem nagyon tudom elképzelni batman-nek, nem olyan karakter.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#122760) bbdzyx válasza #48613632 (#122758) üzenetére


bbdzyx
senior tag

Remember Me, Good Time, vagy - csak, hogy a közelmúltból említsek valamit - High Life. DiCaprio és Radcliffe-re is rá lett húzva az "egyfilmes" jelző, közben pedig nagyon jó színészek.

[ Szerkesztve ]

“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

(#122761) #48613632 válasza emiki6 (#122759) üzenetére


#48613632
törölt tag

Biztos rá fog gyúrni a szerepre, és meg sem lehet majd ismerni. Adrian Brody jutott most eszembe, aki jó volt Zongoristának, meg Predator vadásznak is elment.

bbdzyx
Remeber Me-t nem láttam, nem a stílusom. A Good Timenak adok egy esélyt, és kikölcsönzöm.

[ Szerkesztve ]

(#122762) mephi666 válasza #48613632 (#122758) üzenetére


mephi666
nagyúr

hirtelen: az országúti bosszú ugrik be és a cosmopolis (ami egy sz@r film, de nem miatta: ott jól hozta a szerepét) ...tényleg dicaprio-hoz hasonlít a pályafutása, mert neki is volt ott egy felejthető rómeó&júlia még a titanic előtt, ami elég zs-kategória :K patiszonnak meg ott volt a twilight ugródeszkának, ami szintén nem miatta volt ratyi film, hanem az egész alapkoncepció nem ér nálam egy marék kutyasz@rt sem

ami még rémlik tőle, az emlékezz rám! (mintha asszony rávett volna, hogy nézzük meg és mivel nem maradt meg, hogy annyira rémes lett volna, nem lehetett rossz :D ) ...és amit még emlegetnek, hogy kiemelkedő, az a "vizet az elefántnak"

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#122763) Viszlát válasza emiki6 (#122759) üzenetére


Viszlát
addikt

Végiggondolva az eddig Batmaneket, egyáltalán nem lóg ki a sorból, nem tudok a többiek alapján semmi olyan kvalitást megemlíteni amivel ő ne rendelkezne. Ha meg gondot okozna neki a Bale által behozott tátott szájas színészkedés, bármikor felhívhatja Stewart kisasszonyt jótanácsért. ;]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#122764) #48613632 válasza mephi666 (#122762) üzenetére


#48613632
törölt tag

Egészen biztos vagyok benne, hogy sosem kölcsönöznék ki filmet olyan címmel, hogy Országúti Bosszú ;] Röviden, ezek a filmek nekem biztosan nem voltak meg.
DiCaprió nálam a Kosaras Naplójával nyitott, és elég keményen bennem maradt az a film, mind a mai napig. Szóval nálam ő piros ponttal kezdett, míg ugyanez Pattisonról nem mondható el.
Egyébként, akárhogyan is lesz, adok neki egy esélyt, mivel Batmanre nem hagyunk széket üresen a moziban.

(#122765) mephi666 válasza #48613632 (#122764) üzenetére


mephi666
nagyúr

nálam a jobb filmjei csak később jöttek, így erős hendikeppel indult :D egyik kedvencem lett idővel, viszont az első benyomás negatív volt, ahogy a rómeó+titanic kapcsán általános suliban az osztálytárs csajok ott csöpögtek a bravo magazinos képeire :DDD a twilight meg abszolút bebukott nálam, miután lényegében bram stoker drakuláján nőttem fel (falusi könyvtárból szerintem én kölcsönöztem ki legtöbbször még általános iskola alatt), majd jött anne rice és a vampire játékok (+szerepjáték jónéhányszor 15+ évvel ezelőtt) ...ezek azért megalapozták bennem a képet egy univerzumról, amiben vámpírok+vérfarkasok is helyet kapnak :K ha úgy vesszük a blade és underworld filmek is passzolnak ide, viszont a twilight felrúgja az egészet és a vámpírok csak nevükben vámpírok :U egyszerűen nincs rá szó, mennyire rühellem

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#122766) Viszlát válasza mephi666 (#122765) üzenetére


Viszlát
addikt

Ne szívd a melledre, de olyan megmosolyogtató még mindig amikor fikcionális lényekkel, történettel kapcsolatban mérgelődnek az emberek. Hát hogy képzeli, hogy ő másképp képzeli el, mint ahogy eddig mások elképzelték?! :D

(#122760) bbdzyx: a High Life-ot láttad is? Én végigszenvedtem nagy nehezen, mert kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle, de nagyon nem merném ajánlani senkinek...

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#122767) emiki6 válasza bbdzyx (#122760) üzenetére


emiki6
veterán

A High Life az érdekesnek tűnt a trailer alapján, fel is írtam akkor, majd kiderül eljutok e rá.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#122768) mephi666 válasza Viszlát (#122766) üzenetére


mephi666
nagyúr

jó, de akkor meg ne nevezze el vámpír© -nak, ha eddig rajta kívül rengetegen az adott előnyökkel/hátrányokkal ruházták fel ezeket a kitalált lényeket :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#122769) nyisziati válasza mephi666 (#122768) üzenetére


nyisziati
veterán

Így van.
Lehetne pl. fináncszégyen a nevük, és probléma megoldva.

:DDD

(#122770) atike válasza oriic (#122757) üzenetére


atike
nagyúr

...nem tudom megunni... :)

(#122771) oriic válasza atike (#122770) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

SImán élveztem az előző két részt én, ezt is megnézem minden bizonnyal.

Live-Die-Respawn

(#122772) Füleske válasza fateless (#122743) üzenetére


Füleske
addikt

"Minden idők egyik legbutább szuperhősfilmje lett a John Wick harmadik része."

Ezt az első két rész alapján sejteni sem lehetett.
Első rész : Terminátor leöl mindenkit.
Második rész : Ugyanez a négyzeten.
Harmadik rész : Ugyanez a köbön.

(#122773) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

John Wick 3

Előző részeket bírtam, ez is bejött nagyon, bár egyes részeit kicsit feleslegesen elhúzottnak tartottam. (Sivatagi részt ki is hagyhatták volna kb.) Azt nemtudom hogy miért mondták korábban valakik hogy ez a trilógia lezárása lesz, a vége olyan nyitott lett kb, mint a 2. rész. Szóval remélem jön 4. rész. \o/

szerk:

Most olvasom előző hsz-t, meg amire válaszolt. "Szuperhősfilm?" WTF? :DDD

#értékelés

[ Módosította: vond ]

Live-Die-Respawn

(#122774) Pitterix válasza oriic (#122757) üzenetére


Pitterix
őstag

Jó lesz ez, mint a másik kettő. De ez a Butler gyerek is mocskosú öregszik.
Viszont előtte ma este nekünk is John Wick 3. :C

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#122775) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

kemény ez a rotten tomatóz oldal.....
néznék valami jó filmet ma este. rátaláltam erre a listájukra, 100200 film amit látnod kell, mielőtt kipurcansz, ugye.. és azt látom itt, hogy a fekete párduc raja van ezen a listán? és hogy előrébb van konkrétan, mint az Anne Hall, vagy a Nagymenők??.....
rosszul tettem vajon azt, hogy itt akkor meg is köszöntem a lehetőséget és nem is görgettem tovább?

[ Szerkesztve ]

(#122776) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
addikt

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#122777) emiki6 válasza Tibiajax (#122775) üzenetére


emiki6
veterán

Szerintem teljesen jogos. :D

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#122778) #16514048 válasza Tibiajax (#122775) üzenetére


#16514048
törölt tag

Pedig meg is indokolták a bevezetőben:

"Black Panther (for making leaps in on-screen representation without sacrificing any of its superhero movie obligations)"

Tehát van benne sok fekete színész és mégis egy átlag szuperhősfilm tudott maradni.
Felháborító, hogy nem az első helyet kapta meg, a Woder Woman-nel megosztva.

[ Szerkesztve ]

(#122779) Mik76 válasza Tibiajax (#122775) üzenetére


Mik76
senior tag

Ezek ilyen clikcbait linkek szerintem. Ki a francot erdekel egy total vadidegen (akirol meg eleteben nem hallott az ember) velemenye? Ilyenkor lehet belefutni az altalad emlitett anomaliakba. :D
Az elso ketto az Endgame volt? ;)

Olyan ez mint a "Ezt a feladvanyt csak a zsenik tudjak megoldani. Neked menni fog?" cikkek pl.

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#122780) bbdzyx válasza Viszlát (#122766) üzenetére


bbdzyx
senior tag

Megrögzött sci-fi és/vagy karakterdráma fan vagyok. Ennek ellenére el kell ismernem, hogy valóban nem minden elemében kiemelkedő, de egy
korrekt lassú folyású, minimalista film az emberi vágyakról és a pszichéről egy szélsőséges közegben. Elsősorban Pattinson kiemelkedő színészi játéka miatt hoztam fel példának, nem a filmért magáért, mert én sem merném ezt mindenkinek ajánlani.

Pattinson-nál maradva: valaki említette, hogy a romantikus filmek nem az ő asztala. Én ennek ellenére ajánlanám a Remember Me-t, már csak a végén lévő "csavar" miatt is. Váratlan húzás volt, anno amikor néztem tátva maradt a szám meglepetésemben a záró képsorok után.

[ Szerkesztve ]

“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

(#122781) paatrick válasza Tibiajax (#122775) üzenetére


paatrick
őstag

Ne sajnáld. Jó pár éve felkapták az oldalt hogy sokkal megbízhatóbb mint az imdb. Egyáltalán nincs így.

Szerintem a sok retardált maxi polkorrekt önjelölt "kritikus" gyűjtőhelye ami a "szakmai" pontozást érinti. A nézők pontozása megint röhejesen szélsőséges.

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#122782) BITBOYS válasza Tibiajax (#122775) üzenetére


BITBOYS
addikt

Nagymenők sajnos nem annyira populáris mint az említett szuperhős film. Nekünk teljesen más az értékrendünk mint a többi bárkinek :D
Ez van, ne rágódj rajta..

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#122783) Tibiajax válasza BITBOYS (#122782) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nem is aggódok....bekaphatják. leszívtam a casino royal-t.. nem láttam még
meg ezt a cold pursuit-ot. valamelyik csak jó lesz, így péntek éjszakai mozira

(#122784) BITBOYS válasza Tibiajax (#122783) üzenetére


BITBOYS
addikt

Casino Royale szerintem kib@szott jó, még nem láttad? Vagy csak félreértek valamit?
Tegnap előfizettem hbo go-ra mert meg akartam nézni a Chernobyl-t. Basszameg de odavágott, és ez a mi életünkben történt, én 10 éves voltam.

mod: Cold Pursuit..most néztem rá, ezt még én se láttam de nem valami bizalomgerjesztő :)

[ Szerkesztve ]

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#122785) Zoo123


Zoo123
senior tag

Tibiajax
BITBOYS:

A Cold Purusit csak egy remake, tessék az eredeti svéd filmet nézni az a címe hogy: Kraftidioten.

Lemerem fogadni van olyan jó ha nem jobb mint a Leam Neesonos. :)

''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

(#122786) madgie válasza Zoo123 (#122785) üzenetére


madgie
titán

Jesszus, most néztem meg ennek a Cold izének a trailerét, ez tényleg egy az egyben a Kraftidioten. De tényleg, még a dialógusok is szinte szóról szóra. Gáz.

(#122787) lezso6 válasza #16514048 (#122778) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

"The three films new to this iteration of the 200 Essential are The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert (after a flurry of recent landmark and popular LGBTQ films, we’re shining a light on one of the best of the 1990s), Black Panther (for making leaps in on-screen representation without sacrificing any of its superhero movie obligations), and Wonder Woman (for its sheer entertainment value and re-invention of a female icon that will inspire and resonate for years and beyond)."

Ez de kemény. :Y Tehát nem azért kerültek fel a listára, mert jó filmek, hanem mert az ő politikai narratívájuknak megfelel. Elmehet a Rotten Tomatoes is a francba.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#122788) lezso6 válasza Mik76 (#122779) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ha nem érdekel más vadidegen emberek véleménye, akkor mi a búbánatnak fórumozol? :D Én legalábbis pont ezért szoktam. Meg ha valakivel elég nagy az átfedés a filmes ízlésünkben, akkor az ő általa ajánlott filmeknél nagy az esély, hogy tetszeni fognak.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#122789) atike


atike
nagyúr

Robert Pattinson lehet az új Batman.... [link]

Nem tudom.... Érdekes választás lenne. Akkor már inkább Nicholas Hoult... :U

(#122790) bbmt válasza Zoo123 (#122785) üzenetére


bbmt
senior tag

A rendező ugyan az, ezért is egyezik sok minden.

A kanál a gyengék villája

(#122791) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Cold Pursuit
hd,eng dts

előrebocsájtom, hogy nem láttam, nem tudtam/tudok semmit ez eredeti filmről, én most Liam papával voltam kiváncsi erre, nekem jó volt ez így. és nem is csalódtam, nagyon jól szórakoztam. jó ez a film. azért jó, mert nem arról szól csak és kizárólag, hogy igeen, Liam papa bosszút áll és sorban kinyír mindenkit kőkeményen és ennyi. vannak mellékszálak, a városka két kis rendőrkéjét kizökkentik az események az álmos kávézgatásból és jó kis Fargó-san reagálják le folymatosan a dolgokat.. nagyon jó az indián-vonal, az egész a film felétől szinte átalakul egy kissé groteszk gengszter-szatírává és Liam lassan már csak mellékszereplővé válik.. persze, azért nem, de így egy jóval dúsabb, gazdagabb filmélményt kapunk. mintha a rendező tökéletesen tisztába lenne azzal, hogy ma már nem elég csak a papa bosszúállásáról elkészíteni egy n+1.mozit, az ma már nem elég sikerhez
8/10

#értékelés

[ Módosította: vond ]

(#122792) madgie válasza Tibiajax (#122791) üzenetére


madgie
titán

Azt nem tudom, hogy hozta a remake Pål Sverre Hagen ripacs karakterét, de az eredetiben zseniális volt a srác :D

(#122793) ben11 válasza Tibiajax (#122791) üzenetére


ben11
őstag

Egyet kell, hogy értsek. Szuper, ahogy a háttérben is alakulnak a dolgok.
Tényleg Fargo-s a film.

(#122794) Tibiajax válasza madgie (#122792) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

a gengsztervezérre gondolsz? az itt is egy igazi faszfej. :) meg ripacs, jah
de hát akkor a rendező ugyanaz, gondolom figyelte erre is

(#122795) madgie válasza Tibiajax (#122794) üzenetére


madgie
titán

Ja, hogy a rendező ugyanaz! Jesszus :DDD

(#122796) Pitterix


Pitterix
őstag

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Szerintem méltó folytatása az első két résznek.
Totál blődség az egész. Ahogy már írta valaki, egyáltalán nem veszi magát komolyan---és ez így jó. Én szinte minden percét élveztem. A két kutyás Halle Berry-s jelenet meg aztán mindent vitt nálam. head shot head shot hátán, pont ahogy kell. Még az sem zavart, hogy Johnny szinte sérthetetlen. A késdobálós részeknél az egész terem röhögött, úgyhogy a vicces részek is betaláltak. Várom a folytatást.

8\10

#értékelés

[ Módosította: vond ]

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#122797) Pearce válasza atike (#122789) üzenetére


Pearce
aktív tag

Pattinson a front-runner, ha ő nem ír alá, akkor jöhet a többi. Pletykálják Macskanő és Pingvin feltűnését is.

(#122798) diablo1984 válasza Pearce (#122797) üzenetére


diablo1984
veterán

Pletykálják Macskanő és Pingvin feltűnését is.
Azokat is Pattison játsza majd? ;]

(#122799) Vikthor válasza Tibiajax (#122791) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Akkor ajánlom, nézd meg az eredetit, mert ez a hálivúdi vicc elég gyengusra sikeredett. Semmi, de semmi extrát vagy kicsit másképp nem történt benne. Full copy paste. Csak és kizárólag Kraftidioten.

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#122800) Tibiajax válasza Vikthor (#122799) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

de ha Full copy paste, akkor miért gyenge? :D

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.