Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Sziasztok,hogyan alakul az idén a Kínai holdújév? Meddig érdemes vásárolni,és mikortól majd megint újra?
-
üszök
őstag
válasz
zozo01000
üzenetére
Kitiltották valami sumák miatt az eladót. Sosem fogsz semmit kapni tőle. Ha letelik a szállítási idő nyiss ügyet írd meg a dolgot és vissza kapod a pénzed. Nem volt gyanúsan olcsó a kártya? A pénzt nem tőle kapod vissza, a számlájáról veszik le,ha elég gyors volt és leválasztotta a fiókról akkor a paypal nyeli be,és majd megpróbálják behajtani rajta. Találkoztam már több ilyen esettel sajnos az évek folyamán,sima lehúzással próbálkoznak hátha bejön pár embernél.
-
üszök
őstag
Sziasztok!
Mikortól fognak dolgozni a Kínai barátaink? Ha fognak egyáltalán. Kéne pár apróság de nem tudom érdemes e rendelni bármit is. -
üszök
őstag
Szeretnék írni egy Kínai eladónak,hogy nem kaptam meg a cuccot,de nem tudom melyik lehetőséget válasszam ha nem akarok ügyet nyitni. Régen csináltam ilyet,és akkor még ott volt legalul a lehetőségek között az other,már nem látom.
-
-
üszök
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
Vegyél akkor vagy négyet.
-
üszök
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
Hamisítvány mind. 8 Giga körüli valós kapacitással,de a gép 32-nek látja.
-
üszök
őstag
Írj először az eladóknak,hogy nem jött meg.
-
üszök
őstag
Így néz ki a mozgás:
2014.10.14
21:07
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
2014.11.13
09:05
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.11.14
08:03
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadNem túl nagy érték,nem is gondoltam,hogy lesz TN hozzá.
Várok még egy hetet,ha nem lesz célországba megérkezett,írok neki.
(Volt egy telefonom tavaly december elején vettem,és februárban ért ide) -
üszök
őstag
Front van ma.

De,hogy legyen On is: van egy CN-es csomagom október 11-n vettem,még mindíg célországba elküldve van,és már az Estimated delivery is lejárt.
-
üszök
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
Olcsóbban jössz ki ha simán fizetsz a Paypal-al, és ezen leírás alapján átállítod, hogy a bankod váltson.
Hogy ne csak hsz eket gyűjtsek.

-
üszök
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
Bocs,de a hülyeségeket te írod folyamatosan.
Silent77 megkérdezte milyen bankkártyád van erre be írod,hogy MKB. NINCS OLYAN BANKKÁRTYA, HOGY MKB. Az MKB egy bank,a kártyákat pedig a kártya társaságok üzemeltetik akiket felsorolt,és ezeket adják a bankok folyó számlákhoz,vagy hitel számlákhoz.
Nézd meg szépen milyen logó van a kártya alján. -
üszök
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
Ez se semmi.

Az OTP ott van?

-
üszök
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
Na b@szki ez elég kemény.

-
-
üszök
őstag
válasz
dave0825
üzenetére
Csomag-csomag

Február környékén is volt egy 3 hónapos csomagom,ledes karácsonyfa égők voltak benne.
Az újra küldést nem ajánlom senkinek filléres tétel esetében sem,szerintem az esetek 90 százalékában nem küldik el. Kétszer kértem,egy sem jött meg,1x az eredetit megkaptam vagy 60 napra.
Aki esetleg Sincerytitől tervez rendelni,számoljon 20-30 nap megérkezéssel ott is. A 10-14 nap januárig nem fog vissza állni már .
-
üszök
őstag
Az eladóval történő levelezésben megszűnt az other menüpont? Ma akartam írni egynek,de nem volt ott a legalján.
-
üszök
őstag
Van két termékem amit nem kaptam meg.
Ez szerepel a szállítási idő alatt:
This user is no longer registered on eBay.Viszont két terméke még fut az embernek.
Nekem meg már rég lejárt a szállításra jelzett idő. -
üszök
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Kitartás elsősorban. Ha valami kell én licitálni szoktam több ugyanolyanra 4-5 darabra,egy lehet be jön.
Én ilyen égőket vettem 3$ körül több mint 10 darabot,de mint kiderült a spotjaim fele nem GU10 foglalatú.
Így kénytelen leszek eladni jó pár darabot. -
üszök
őstag
válasz
cs.david94
üzenetére
Az eBayos Kínaiak 80%-a éjjel nappal nyitva tartó posta felett lakik közvetlenül,mert néha tök mindegy milyen időpontban rendelsz,15 perc múlva jön a levél,hogy postára adta.

-
üszök
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Én azért először megírnám neki,hogy jelentem az eBay felé,hogy hamisítványt árul. Ez szokott hatni álltalában,mert akár ki is tilthatják érte,és ugrik a szépen felépített biznisze.
-
üszök
őstag
válasz
aclandiae
üzenetére
Tőle vehetsz nyugodtan. Nem árul szemetet.
-
üszök
őstag
Ma küldött levelet az eBay a jelszó változtatásról.
-
üszök
őstag
Nekem Sincerity elküldött pár memória kártyámat Malayziába a Tn szerint.

Írtam neki,de nem erőlteti magát. -
üszök
őstag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Nekem Maestro van a K&H tól,nincs rajta CVC kód,a bank adott virtuálist,és jó volt a PayPalra.
-
üszök
őstag
válasz
Sentinel80
üzenetére
Valakinek volt ilyen problémája a télen,vagy tavaly ősszel itt,keresgélj szavakkal a keresőben hátha megtalálod. Emlékeim szerint vagy a GLS intézi a vámolást,vagy keresel vámügyintéző céget. A papírokra nem emlékszek mi kellett.

albert8
(PH! addikt)
Keresnek ők ha kell nekik valami.
Kapsz levelet az MPL-től.
Itt te is nézegetheted,ha lesz trékking nambber
Ha azt látod,hogy adatbekérés a címzettől,akkor fog csengetni a postás az MPL levéllel. -
üszök
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Hát én ezt inkább így írnám:
Kedves barátom.
Megérkezett a tétel,de ez egy hamisítvány,nem eredeti. Szeretném vissza kapni a pénzem,de nem szeretnék ügyet nyitni,és jelenteni az Ebay-nak,hogy hamisítványt árulsz,és csaló vagy,mert ki is tilthatnak.
Baráti üdvözlettel
......Erre tuti reagálni fog,mert a hamisítványra ugrik az Ebay pillanatok alatt ki penderítik.
És nyugodtan fordíthatod a guglival meg fogja érteni.
-
üszök
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Kaptam tegnap egy sablon levelet egy termékről,hogy megkaptam e,amit már vagy egy hete pozitívval értékeltem. Vissza írtam,hogy nem,és kérem vissza pénzem.
Ma jött a következő sablon levél,hogy jó e a címem,és várjak már még egy hetet,hátha megjön.
Ezek nem nézik mire küldik?
Más.
a múltkori androidos mini PC vásárlás végeredménye,egy vissza térítés lett ma. Tegnap jött az Ebay levél,hogy törölték az aukciót az eladóval együtt,nyitottam ügyet tegnap,ma reggel itt volt a levél,hogy vissza kaptam a pénzt.
Keresnék ilyen kütyüt ami jó. Vett valaki ilyet mostanában? Mit érdemes megvenni? -
üszök
őstag
-
üszök
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Ott nekem nincs olyan lehetőség. A fiókomban is próbáltam átállítani már egyszer,volt egy leírás lépésről lépésre,de az utolsó előtti lépésnél nem volt olyan opció ami kellett volna. Írta is itt valaki,hogy nem minden kártyával lehet.
Vettem egyet,de ha nem jön meg a szállítási idő végéig reklamálni fogok természetesen.Nem az én pénzem volt,de nem fogom hagyni veszni.
Még a postázás sincs bejelölve,pedig 3 napja vettem. -
üszök
őstag
Ez lehet valós? Mindenki más 50 felett adja. Nem hiszek a mesékben.
-
üszök
őstag
-
üszök
őstag
Ma kaptam 12-én rendelt cuccokat. Meg is lepődtem.
-
üszök
őstag
Ezt küldte egy Kínai:
Dear friend,when I try to refund this money, paypal manager contact me about this transaction, they said many seller reported you, we also need to report to paypal if I do refund in this case,.
Could you please confirm you really didn't get the item?Megírtam,hogy nem kaptam meg.
Erre ma ez írta:
Would you please contact local post office to check it.
AS paypal manager require us to report you if I do refund in this case.Szórakozik velem?
-
üszök
őstag
válasz
NorBuilder
üzenetére
Holland postás cucc. Sokára szokott éledni a TN általában már az országban van mire látni lehet. Nekem a legutóbbi NL csomag 2 hét alatt itt volt.
-
üszök
őstag
Nekem most is a Paypal váltja a pénzt,mert nem lehet beállítani,hogy a bankom váltson. Rákérdezek a banknál miújság ezügyben. Másik számlát nem akarok nincs kedvem kettőt fenntartani.
Arra esetleg nem tudja valaki a választ,hogyha sima lakossági számlámra kapok euró utalást az hogyan fog megjelenni?
-
üszök
őstag
Én pont a fordítottját szetetném mint amit beszéltetek,szeretnék tenni pénzt a Paypalra,és onnan fizezni,hogy ne legyen 50 tranzakcióm havonta a Paypal felé. Ezt hogyan kell? Nekem szetintem váltás szempontjából mindegy,mert most is Paypal vált.
-
üszök
őstag
válasz
randras
üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Jó egy éve mikor elkezdtem Ebayozni a te tanácsodra nem vásároltam onnan. Egyszer valahogy mégis képbe került,és semmivel nem rosszabb mint a többiek.Ugyanazt árulja mint mások"szemtet" akartam írni de inkább nem teszem. viszont nem problémáznak a refundon,ha nem jön meg valami,vagy nem jó. A szállítási idők is ugyanazok.Kaptam 20 dollárt úgy vissza,hogy egy sort sem írt hozzá. Nem kell 5 levélváltás meg negatívval fenyegetőzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Néha úgy felverik az árakat,hogy fix áron olcsóbban meglehet venni. Az égőknél vagy 40 licitből lett asszem 12. Van eladó párdarab ha érdekel valakit.
Így kénytelen leszek eladni jó pár darabot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)