Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz havri1 #46958 üzenetére
Akkor fogadd el, és ne dramatizáld túl.
Komolyan mondom úgy védik itt egyesek az eBay-es eladókat mintha cukorból lennének.
A másik fele meg ez a paypal-activate.com történet amiről még mindig híresztelni kell, hogy scam volt meg átverés, miközben világosan látszik, és csak egy informatikai analfabéta nem tud utánanézni magától, és meggyőződni, hogy a PayPal SSL tanúsítványával aláírt oldal volt, PayPal által hostolt tárhelyen.Ezek persze nem (csak) neked szóltak.
-
NORBl
aktív tag
Itthon egyáltalán nem ismert, nem európai országból rendelt karóra, milyen %-al csúszhat át, ahol csúzdáznak a küldemények ? 22 euró feletti rendelés lenne, illetve nem néz ki bóvlinak, nagyon nem. Van sima "only" karóra, illetve "speciel" karóra + kiskoffer + papírok+szíj. Szerintetek ? Gondolom a "speciel" rizikósabb lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Nem fog atcsuszni...nekem is megfogtak, pedig az erteke toredeket irtak a dobozra, es hogy ajandek. Megprobalhatod a 20 euros arat megjelolni rajta es remenykedni, de inkabb adj meg egy nagyobbat ra es fizess kevesebbet szvsz.
(#46963) DaveN: En most rendeltem banggood-rol. Az ertekelesek alapjan eredeti, minosegi termeket adnak. Ez es Ez
[ Szerkesztve ]
-
DaveN
tag
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni egy eladót, aki nem hamis powerbankokat árul?
Nagyon köszönöm!
-
musli26
tag
Van itt aki szokott horgászattal kapcsolatos tárgyakat venni?
Villantók,szerelékes dobozok, stb.Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
havri1
félisten
válasz randras #46959 üzenetére
Fogadnám én, de már megint hibába ütköztemKiválasztottam, hogy i aggree to cancel ..stb.
Erre ez fogad, hogy írjam be az item numbert. Mellette a link, a listával, ami üres.
Így nem jutok tovább ennél a résznél. Gyanítom azért, mert még nem adtam el semmit.
Nem vágom, hogy miért ide irányít, ha egyszer egy felkérésre reagálok, és elfogadnám..Megvan..nekem nem is azok közül kellett választanom, hanem take action, és ott elfogadni..
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Nem mondom, hogy értem a dolgot.
Megvettél sok ezerért valamit, amit megfogtak a vámon.
Inkább bukod a teljes vételárat, hogy inkább kifizesd a 27+3%-ot?
Vagy refundoltatod az árut?Teljesen mindegy mit írsz a dobozra, vagyis a feladó mit ír.
Átvilágítanak minden csomagot, és ami gyanús, hogy értékhatár feletti, azt bekérik.Kínából érkező csomagokra egytől egyig rá van írva, hogy 10$ alatti vétel, és ajándék.
havri
-
NORBl
aktív tag
válasz havri1 #46982 üzenetére
Természetesen még nem rendeltem meg, információt gyűjtök vásárlás előtt, de azt hiszem megkaptam amit szerettem volna. El is felejtettem, hogy én ezt előre kifizetem, és ugye benne áll a pénzem. Amennyiben megfogják, refundoltatni valószínű nem tudnám, mivel 20k+ kategória lenne, ezért gondolom kapnék rá TN-t, és azt látná az eladó, hogy a vám-on van, nem igaz ?
-
Kasya
nagyúr
válasz Kolondrum #46971 üzenetére
Ez a megoldas nekem dragabbnak es macerasabbnak tunik, mint egy rendes power bank.
-
zseko
veterán
Microsd vásárlásnál ahogy olvasom ajánlott ellenőrizni a valós kapacitást kínai rendelés esetén, egy nagyobb kapacitásút milyen kártyaolvasóval lehet leellenőriztetni, hogy valóban akkorát küldenek-e mint amekkorát rendelve lett? Gondolok itt egy 64 vagy 128Gb-os vételére. Mert ha jól tudom a 'sima'(régi?) kártyaolvasók nem kezelik, vagy tévedek?
HR24.hu
-
RBJ
addikt
vásárlásaim történelmét hol tudom megnézni? amit archiváltam anno egyik sincs meg.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
MODERÁTOR
-
RBJ
addikt
válasz Intruder2k5 #46994 üzenetére
Az oké csak az utolsó 6 ot hozza a régebbiek eltűntek. JA, megvan, én meg a summary ban a list et néztem.
Köszi.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
kerekfej
addikt
ebay.com.au - itt még a régi dizájn van
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Ez egy nyomonkövetési szám vagy csak valami bullshit? Az oldalon nem írták hogy lesz de az email-be kaptam egy ilyet: Tracking: BL237617047815
Az első hozzászólásba az van írva hogy a sor végén is kellene lennie két betűnek ami itt ugye nincs...
Sorry a buta kérdésér nem sűrűn rendelek..
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest