Hirdetés

2020. június 5., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-05 14:26:42

LOGOUT.hu

UPC Magyarország Kft. (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1181) Ayg0


Ayg0
(senior tag)

sziasztok!

upc telefonnal kapcsolatban szeretnék kis segítséget kérni valaki hozzáértő fórumozótól.
story: faterom sokallta a fizetnivalót és részletes számlát kért a szolgáltatótól, melynek során arra lett figyelmes, hogy mind az ingyenesen hívható, mind fizetős hálózatokba van egy rakat fake, pár 2-4 másodperces hívás, amit ő biztosan nem csinált. átgondolva igaza van, hisz mit lehet mondani ennyi idő alatt és 50+ évesen biztosan nem kezd el telefonbetyárkodni... lényeg, hogy perc alapú számlázás van és az előbb említett néhány szekundumos hülyeségek ezresekkel terhelik a számláját. így panaszt akartam tenni a cég helyi kirendeltségében, de az üf-ös nő kis túlzással kirúgott a francba, hogy ne fárasszam ilyenekkel, a upc a modemig felelős a szolgáltatásért és az biztos hibátlan, tehát kimondatlanul arra célzott, hogy apám csinálja ezeket.
kérdés: mivel a telefon digitális, a modemre kapcsolt készülék pedig régi analóg hálózatokhoz tervezték, okozhatja e a teló a fent leírt hibajelenséget?

segítségeteket előre is köszönöm! :R

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.