Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18599) vond válasza Gabis (#18598) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Nagyon szívesen! ;)

A NAS-os hozzáférések alkalmazhatóak a lokális gépeken, a webes felületen, és egyéb területeken is.

A beüzemelés után el kell végezni az alapvető hálózati és egyéb beállításokat, aztán létre kell hozni a megosztott mappákat és felhasználókat. Jogokat adni nekik, esetleg csoportokba rendezni őket, aztán lehet is használni a rendszert.

Nálunk is úgy működik a dolog, hogy bent a munkahelyen, a helyi hálózatokon keresztül hálózati meghajtókként elérik a kollégák a megosztott mappákat. A meghajtó felcsatolásánál megadod a felhasználó+jelszó párost, és ezt meg is jegyeztetheted a rendszerrel.

De ha nincsenek ittbent, akkor otthon, vagy akárhol máshol is elérik a cuccokat, csak internet kell hozzá. FTP-n, vagy webes file-kezelő felületen, de még mobilapplikációk segítségével is hozzá tudnak férni NAS-on lévő anyagokhoz.

Mindent szépen be tudsz állítani. Ki, mihez, hol, hogyan férhet hozzá. Eleinte nekem is kicsit olvasgatnom, foglalkoznom kellett a dologgal, de miután frankón belőttél mindent, már nincs sok teendő vele, csak élvezni az áldásos hatásait. Nálunk pl. 25-30 embert szolgál így ki a DS1813+.

Szerintem olvasgasd a Synology DSM leírását. Magyarul is szépen le van írva minden. Azután sokkal okosabb leszel. Aztán ha valami mégsem megy, simán jöhetsz ide kérdezni. ;)

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.