Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19801) Mykl válasza Mykl (#19800) üzenetére


Mykl
tag

#19750

Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!

(#19802) ttower válasza kaviat (#19798) üzenetére


ttower
aktív tag

Az nem gond, csinalhatja ameddig akarja, csak ne kelljen mindent masik lemezekre menteni amig dolgozik.

Mas: Letezik valami hook a Video Stationben ami meghivna egy scriptet ha uj videot talalt? 2 gepen fut kodi es oket kene ertesiteni hogy frissitsek a videokat.

It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.

(#19803) fogtunder válasza ttower (#19802) üzenetére


fogtunder
nagyúr

a Sickrage és a Couchpotato elvileg tud ilyet, a Video stationben szerintem nincs ilyen, a saját média indexelőjének a frekvenciáját se lehet beállítani, egy ütemezett scripttel tudtam megoldani, hogy ne csak naponta egyszer frissítsen.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#19804) Patice válasza fogtunder (#19803) üzenetére


Patice
Topikgazda

A Video Station és más indexelt mappák frissítése esemény vezérelt, és ettől függ frissíti-e automatikusan a DSM az adatbázist, vagy sem.

Pl. írták már előttem itt a fórumban, hogy a Transmission letöltés elkészülte nem esemény, de a Download Station letöltés elkészülte igen. Vagy File Station-nel, vagy akár felcsatolt mappában végzett file művelet is esemény az indexelés szempontjából, azaz automatikusan frissül ilyen esetekben az indexelt fájlok adatbázisa.

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#19805) fogtunder válasza Patice (#19804) üzenetére


fogtunder
nagyúr

ez ok, de nekem a letöltési célmappa nincs indexelve, mert ellenkezik az elveimmel, a fent említett két alkalmazás mozgat át mindent onnan az indexelt mappákba, ez szintén nem számít eventnek, úgyhogy muszáj volt scriptelni.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#19806) Mauzes


Mauzes
őstag

Sziasztok!

Tudtok esetleg olyan oldalt vagy cikket, ami összefoglalja, hogy milyen cool funkciói vannak a Synology NAS-okank (általánosságban) vagy milyen kényelmet szolgáló trükköket lehet vele csinálni? Itt most nem olyan alap dolgokra gondolok, mint hogy van Photo Station és tudod nézegetni a képeidet, hanem olyanokra, amikre mondjuk nem gondolna az ember, pedig tök hasznos lenne neki is.

Persze ez teljesen egyedi felhasználás és preferencia kérdése, de én személy szerint úgy érzem, hogy kihasználatlanul hagyok több funkciót, mert nem is tudok a létezésükről.

Mondjuk már jelenleg is sok előnyét tapasztalom, pedig most csak nagyon alap dolgokra használom a DS213j-met:
- adatok viszonylag biztonságban, két lemezen
- torrentet letöltöm a számítógép adott mappájába, amit figyel a Download Station és automatikusan letölti, majd beállítás szerint osztja addig, amíg kell
- TV-m is a hálózaton van, így minden tartalmat tudok nézni rajta, számítógép bekapcsolása nélkül (igazából ez a leghasznosabb nekem)
- telefonon a megfelelő appokkal bárhonnan elérem a NAS fájljait, tudom kezelni a letöltéseket, és zenéket is hallgatok wifin-n
- amiről tudok, de nem használom, az a Cloud Station (nem tudom, hogy mi az előnye a 3rd party cuccokkal szemben azon kívül, hogy nálad van az adat - ami mondjuk egy tűzkár esetén pl éppen hogy negatívum; ráadásul Dropbox-ra amúgy is szükségem van)
- nagyjából ennyi

Előre is köszi az ötleteket!

(#19807) #29810560 válasza Mauzes (#19806) üzenetére


#29810560
törölt tag

Hááát, nem tudom pontosan mire gondolsz, de pl. az alábbi link a NAS megismerését/népszerűsítését hivatott szolgálni. :)

Mi is az a NAS?

[ Szerkesztve ]

(#19808) Mauzes válasza #29810560 (#19807) üzenetére


Mauzes
őstag

Ez a baj, hogy konkrétan én sem tudom. :) Csak gondoltam hátha van olyan oldal például, ahol a felhasználók leírják, hogy ők mire használják a NAS-t, így ötletet adva másoknak, vagy valami olyan részletes, nem legalapabb cikk, hogy "cool things you can do with a NAS".

(#19809) Patice válasza Mauzes (#19808) üzenetére


Patice
Topikgazda

Én használtam anno zenelejátszónak is. :D

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#19810) #29810560 válasza Mauzes (#19808) üzenetére


#29810560
törölt tag

Hááát én egyet tudok. :)

3rd party megoldással DVB-C TV adást streamelek, rögzítek a Syno-val. (Ez nem túl gyakran használt szolgáltatás. Már mint, nem én nem használom túl gyakran, hanem mások. ... gondolom. :) )

[ Szerkesztve ]

(#19811) Sethdobaloah válasza Mauzes (#19808) üzenetére


Sethdobaloah
senior tag

VPN szerverként használva az ingyenes wifi hálózatokon nem kell félned, hogy ellopják minden adatodat. No meg persze a gagyibb védelemmel rendelkező hotspotoknál, ahol csak a 80-as portra raknak logint, de minden más szabadon mehet... ott ha véletlenül elfelejted elkérni a user/pass-t akkor is mehet a böngészés.

...csak én vagyok helikopter?

(#19812) molnartibor válasza Sethdobaloah (#19811) üzenetére


molnartibor
tag

Ebben a VPN ben tudnál adni egy kicsit szájbarágós leírást vagy esetleg a proxy-s részére? gondolok itt arra hogy cégnél új tűzfal és már szinte minden blokkolva van első körben proxyznék ha megy de ha nem akkor portable open vpn vagy amit még találtam valami SSHL tunnel na arról semmit nem tudok de jól hangzik hogy mindent egy porton átnyom és szerver oldalon kicsomagolja és úgy továbbítja!

(#19813) Zolee11


Zolee11
senior tag

Sziasztok!

Ha a NAS alatt lecserélem a router-t, vagy csak a router gyári szoftverét pl. suste romra, akkor mikre kell figyelni, van esetleg erre egy összefoglaló írás? Csak hallottam, olvastam foszlányokat, hogy router csere után esetleg nem lehet majd elérni a NAS-t.
Jelenleg egy TP-Link 1043ND V2-es routerem van, gyári szoftverrel, alapbeállításokkal. Csak fix IP-ket állítottam, a leggyakrabban használt eszközöknek, de a portok kezelésén nem állítottam manuálisan semmit. Egy openwrt romon gondolkodok, csak így NAS belakása után, nem akarok beledurrantani egy új romot tájékozódás nélkül.
Köszönöm!

no brain, no problem

(#19814) Sethdobaloah válasza molnartibor (#19812) üzenetére


Sethdobaloah
senior tag

mivel lakossági ip mögött vagy, nem valószínű hogy így meg tudnád kerülni a céges tűzfalat.
De itt a súgó a beállításhoz: katt

...csak én vagyok helikopter?

(#19815) jozsi252


jozsi252
veterán

Nem tudjátok véletlenül hogy van-e a Download Station-nek statisztikája? Az hogy eddig összesen mennyit töltöttem le/fel, vagy napi szinten, esetleg havi szinten mennyit? Kerestem már mindenhol, de nem találtam ilyen menüt DS-nél.

:R

iPhone 13 Pro Max

(#19816) Essejó válasza Boost3er (#19787) üzenetére


Essejó
veterán

Megmondom őszintén, hogy én már láttam olyan UPC wifis routert amin keresztül ment a Quick connect illetve a távoli elérés pl filmnézés, távolról vezérelt DS. Bár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy egy HP mikroszerveren futó Xpenologyról van szó. :) Miután a telepítést én követtem el, így egészen biztos vagyok benne, hogy az: Ez Internet futtatásán kívül semmiféle portbeállítást nem végeztem, főleg nem manuálisan.
Mondaná, hogy megnézem neked, de bizonyos anyagi tartozások miatt az UPC épp szigorkodik a gép tulajával és épp nincs nete. :(

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#19817) redwhite78 válasza Mykl (#19801) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Köszi, de nekem így sem működik.

Illetve az természetesen megy, ha a figyelt torrent mappába bemásolom a torrent fájlt, akkor letölti a beállított könyvtárba. De ehhez nem kell DS Crome plugin. Én azt szeretném, hogy a plugint használva jobb klikk a torrent fájlon > Synology DS > letöltés itt: 192.168...(nas ip) és ne a torrent.php-t szedje le, hanem a tényleges tartalmat. (+így a letöltés helyét is egyedileg meg tudnám adni)
A BT-keresőbe az ncore.dlm-et feltöltöttem (nevet-jelszót megadtam).
Neked hogy sikerült beállítani?

never go full retard

(#19818) Mauzes válasza Sethdobaloah (#19811) üzenetére


Mauzes
őstag

Bocsi, ezt kicsit kifejtenéd, hogy miről is szól ez az egész, tehát mit védek (NAS használatot távolról, vagy minden böngészésemet public hálózaton?)? Meg hogy mi kell ehhez (pl. külön app?), csak laptopon megy vagy telefonon is, stb.

(#19819) Borisz76 válasza redwhite78 (#19817) üzenetére


Borisz76
veterán

Szia.

Én használom a DS Chrome plud in-t.
Leszedtem, beállítottam és használom.
Semmi más nem kellett hozzá a rendes működéshez.

Tény, hogy nálam is megjelent .php fájl...volt , hogy néha 2 db is.
Ezeket simán töröltem.
Nem tudom, hogy nálad miért nem indul el a letöltés.

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#19820) Janaboy


Janaboy
veterán

Sziasztok!

Kerestem, de nem találtam..
Sikerült megszívatni magam..ds211j fel lett frissítve 3.0-as dsmről a legfrissebbre (több lépésben) és a végén az admin userhez nem volt jelszó..most szépen letiltotta az admin belépését (azt írja, hogy fiók letiltva és forduljak administrahoz (vicces)), van valami megoldása?

Köszi!
üdv

Janaboy

(#19821) hemaka


hemaka
nagyúr

Próbáld más IP-ről (teló, tablet, asszony gépe..). :)

[ Szerkesztve ]

(#19822) bosa válasza Janaboy (#19820) üzenetére


bosa
tag

Frissítés előtt néha nem árt olvasni sem: [link] Megoldás a cikkben. Egyébként a release note-ban is benne volt: [link]

[ Szerkesztve ]

(#19823) Borisz76


Borisz76
veterán

Version: 5.2-5644 Update 2 elérhető.

Frissítés megtörtént....száguldunk tovább :)

[ Szerkesztve ]

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#19824) jozsi252


jozsi252
veterán

Este beraktam egy Torrentet DS-be, 100%-ig letöltődött majd várakozó állásba ment. Akármit csináltam vele nem indult el. Leállítottam a többit teszt gyanànt (azok már seedbe voltak) indítani akartam ôket, de ugyanúgy várakozóba álltak át.
NAS-t restartoltam utána már jó lett. Nektek csinált ilyet már? Olyan mintha kifagyott volna. De amelyik 100%-ig letöltődött az nem jelent meg a célmappába.

iPhone 13 Pro Max

(#19825) Borisz76 válasza jozsi252 (#19824) üzenetére


Borisz76
veterán

Jártam már én is így...
Én a Csomagkezelési központban a DS tevékenységét leállítottam majd újra elindítottam.
Ez is megoldja ezt a jellegű gondot.
Mitől lehet ? ....nem jöttem még rá.

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#19826) Sethdobaloah válasza Mauzes (#19818) üzenetére


Sethdobaloah
senior tag

Minden nyitott port a saját hálózatodon potenciális sebezhetőség. Ha csak a VPN-nek van nyitva, védetebb a NAS-od, mintha szabadon kinn lenne a neten. Persze saját egyéni preferenciád szabja meg, mennyit áldozol fel a használhatóságból a biztonság (látszata? ) oltárán.
Nekem csak a VPN, és a biztonsági mentés nyitott kifelé. Persze minden szolgáltatás működik kívülről is, ha már a VPN kapcsolat felépült.

Ha meg bármilyen eszközt használsz publikus wifin, akkor egy óriási bizalommal fordulsz a világ felé, hogy úgyse akarnak adatot lopni tőlem. Keress rá a MITM attack fogalmára. Ezen segít ha VPN-en keresztül netezel, mert minden kommunikáció egy titkosított csatornán folyik. Az OpenVPN-nek jelenleg nincs ismert hibája. A többi... hát szintén attól függ mennyire vagy paranoiás. Pistike ellen segítenek, az NSA ellen biztosan nem.

Ehhez kell: egy app telefonodra / számítógépre + a NAS on futtatni a gyári VPN szervert, és felkonfigurálni.

A syno támogatja azt is hogy minden kommunikáció rajta keresztül menjen, meg azt is hogy csak a felé irányuló kérések menjenek a VPN-en keresztül. Ha védeni akarod a privát szférád nyílt hálózaton, akkor értelemszerűen minden adatnak át kell mennie a NAS-on. Ilyenkor az otthoni feltöltésed limitálni fogja a böngészésed sebességét.

...csak én vagyok helikopter?

(#19827) Janaboy válasza bosa (#19822) üzenetére


Janaboy
veterán

Lehet, hogy néha nem, de amúgy pontosan a Synology fórumán szidták őket ezerrel, hogy ezt még is hogy gondolták, főleg ha valakinek automatikusan frissül a dsm..vagy alapból miért nem jelszóval jön vagy egyáltalán miért engedi üres jelszóval telepíteni..
De mind1, ezzel a reset metódussal megoldódott..

Janaboy

(#19828) stomi76


stomi76
tag

Sziasztok!

A synology.me ddns szolgáltatás nektek működik?

Nem tudom ezen keresztül elérni a nas-t.

(#19829) Arolotifar válasza Borisz76 (#19823) üzenetére


Arolotifar
őstag

Nálam nem jelez frissítést (DS214play), Update 1 van fent. Protekciós vagy? :D

"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."

(#19830) tobias40 válasza Sethdobaloah (#19826) üzenetére


tobias40
veterán

A Vpn nem csak annak jó akinek fix ip-t ad a szolgáltató? :F

Mert ha megy dyndns-el akkor minek köze iktatni a vpn-t?
Nem értek hozzá csak érdeklődöm! :R

És a Vpn-el nem lassabb az elérés mint pl. csak simán a dyndns-el?

[ Szerkesztve ]

(#19831) Tido válasza Borisz76 (#19823) üzenetére


Tido
aktív tag

Ez csak az olyan nagy felhasználóknak jött ki mint neked, átlag földi halandó nem kap ilyet :D

UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD

(#19832) Bobbacsi válasza Tido (#19831) üzenetére


Bobbacsi
veterán

Nem csak neki nekem is :) egyszerü földi halandónak.

(#19833) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem VPN-vel kapcsolatban, hátha valaki járatos ebben: VPN kapcsolatnál akkor az OpenVPN ajánlott? Kliens gépen OpenVPN GUI-t kell hozzá használni? (Syno guideja alapján végigmentem a folyamaton, elvileg zöld is a kapcsolat, de, hogy őszinte legyen csak tippeltem, hogy a 3 megoldás közül melyik lenne jó)

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#19834) wazo


wazo
aktív tag

Segítsetek légyszíves. Valamit sikerült valahol elallitani és a music könyvtár nem látszik az audio stationban. Köszönöm

acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)

(#19835) Varszegig válasza tobias40 (#19830) üzenetére


Varszegig
veterán

Kicsit kevered a fogalmakat.
VPN: ezt úgy képzeld el, mint egy cső, vagy alagút. Ami benne van, ahhoz nem fér hozzá senki (illetve nem tudja dekódolni), és az adatok a két végpont között közlekednek. A két végpont megbízik egymásban.
A dyndns egy olyan szolgáltatás, ami összerendel egy adott nevet egy dinamikusan változó ip címmel. Többé-kevésbé helyettesíti a fix ip-t, ha változik az IP, akkor pl. a NAS updateli a nyilvántartást, és onnantól az adott névhez az aktuális cím tartozik. Ez arra jó, hogy ha nincs fix ip-d, akkor is megtaláld a dolgaidat a neten.
A vpn és a dyndns csak annyiban kötődik egymáshoz, hogy ha nem fix az ip-d, akkor a dyndns segít a vpn-ben, mert elég beírni a nevet a szerverhez (pl. vpn.valami.hu), és a dyndns megmondja, épp akkor milyen ip tartozik hozzá.
Azért mondom, hogy csak többé kevésbé helyettesíti a fix ip-t, mivel amikor változik az ip, az nem azonnal érvényesül a dyndns bejegyzésben. Ha mondjuk a NAS óránként néz csak rá a dyndns-re, akkor lehet akár 59 perc, amikor rossz címre mutat a bejegyzés. Ilyen egy fix ip-nél nincs.

[ Szerkesztve ]

(#19836) MasterDeeJay

Synology Nas-al hogyan tudok biztonsági mentés forrásaként beállítani egy szerver (vagy asztali gép) megosztott meghajtóját?
Szeretném a NAS-t egyfajta biztonsági mentőkeként használni.

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#19837) tobias40 válasza Varszegig (#19835) üzenetére


tobias40
veterán

Köszi!

Ha a vpn ennyire jó és egyszerű és biztonságos,akkor miért nem ezt használja mindenki a távoli elérésekhez?
A dyndns és a quick connect és társai helyett?(én a synology.me-s elérésre gondolok amikor a dyndns-t írom!!)

A vpn beállításhoz van szájba rágós magyar nyelvű leírás?

Esetleg van a vpn-nek hátránya a többivel szemben a fix ip-s mizériát kivéve?

[ Szerkesztve ]

(#19838) Mezga Aladár válasza tobias40 (#19837) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Ne keverd s szezont a fazonnal. A QC és ddns azért kell hogy megtaláld a végpontot ahol a nas van. A vpn a titkosított kapcsolatárt felel.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#19839) Varszegig válasza tobias40 (#19837) üzenetére


Varszegig
veterán

Még mindig kevered. Nem helyette van. Az egyik adattitkosítás, a másik routolás:)

(#19840) CactuS válasza tobias40 (#19837) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ha jól sejtem a kérdésed mögötti dolgot, akkor azért, mert pl.: a Quickconnectet gyakorlatilag egy regisztrációval beállítod és kintről már eléred a DS-t. Ha VPN-t akarsz, akkor külön kell még telepíteni a DS-re a VPN szervert, illetve kliens oldalon is kell állítgatnod dolgokat. A legtöbben megelégednek azzal, hogy beírják, hogy xy.synology.me és elérik a NAS-t, az, hogy milyen védelemmel már nem szempont.

Hátránya gondolom annyi, hogy ha valaki bejut az "alagútba", akkor kb olyan, mintha a helyi hálózatodra csatlakozna fel (már ha úgy van beállítva a VPN szerver, hogy a helyi hálózat többi gépét is lásd). De ennek az esélye elég minimális.

Amúgy én ez alapján próbálkozom (openvpn).

Erre esetleg valaki? :B

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#19841) tobias40 válasza Varszegig (#19839) üzenetére


tobias40
veterán

OK,van magyar nyelvű ahol beállítások le vannak írva,szájbarágósan? :B

Majdcsak megértem lassan.. :)

És ha van vpn akkor elég mindíg arról elérnem kívülről a Nas-t?(ajánlottabb biztonságosabb stb?)
Nem lassabb a rendszer mintha a "sima" webes felületen írom be a synology.me-s címet?
Remélem jól kérdezem amit akarok tudni.. :F

CactuS:pontosan jól értetted miket akartam kérdezni!! :R
Tehát a vpn a legbiztonságosabb a többi meg csak van?? :U

[ Szerkesztve ]

(#19842) kaciokos


kaciokos
őstag

A DS215j-m előtt egy routert használtam DLNA szervernek, OpenWRT+miniDLNA kombóval. Az a változat tudta azt, hogy megjegyezte, ha félbehagyok egy filmet, és legközelebb ugyanonnan tudtam folytatni. Akkor még úgy gondoltam, ezt a TV tartja nyilván, de mióta a NAS-t használom, megszűnt ez a funkció, szóval ezek szerintem mégsem a TV csinálta. Csak én nem találom, vagy tényleg nincs ilyen opció a Media Server-ben?

(#19843) CactuS válasza tobias40 (#19841) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

VPN esetén maga a kommunikáció titkosított. (Illetve van több előnye is, pl.: akár a többi hálózaton lévő eszközt is láthatod, mintha ugyanabban a hálózatba lennél belecsatolva. Elérhetsz több szolgáltatást, nem kell mindenhez külön portot nyitni a külvilág felé.)

Kicsit sarkítás, de valahogy így: El akarsz jutni A pontból B-be (diskstation). A-ból B-be 2 út vezet az egyik a sima útvonal. Ez olyan, mint egy utca, mások láthatják, hogy mit csinálsz. A másik verzió, hogy felépítenek neked egy alagutat, ami pont A és B között van, csak az van benne, aki ismeri az alagút kulcsát, ezen kívülről belátni nem lehet. Tényleg kicsit sántít, de talán érthető a lényeg.

Normális beállítások esetén szerintem a "sima" kapcsolattal sincsen gond. A sikeres támadások szerintem az esetek 99 százalékában valamilyen user error miatt történnek.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#19844) Tamarel válasza CactuS (#19843) üzenetére


Tamarel
senior tag

A quickconnect azért is jó, mert telefonon/táblán a synology saját progijával minimális adatforgalom mellett lehet tevékenykedni.
Vpn-en és böngészőn keresztül is működik minden, de nagy forgalmat generál. Wifin jó, mobilneten felejtős.

(#19845) CactuS válasza Tamarel (#19844) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Igen, az kimaradt, hogy az "alagút" építésnek ára van, jogos.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#19846) tobias40 válasza Tamarel (#19844) üzenetére


tobias40
veterán

Hmm,akkor nekem ez nem is kell! (mobilnet miatt)

Köszi mindenkinek! :R

[ Szerkesztve ]

(#19847) #29810560 válasza kaciokos (#19842) üzenetére


#29810560
törölt tag

Szerintem ez DLNA kliens (jelen esetben TV) funkció és fájl típus specifikus.
Nálam pl. mkv fájlok esetén előjön a funkció, ts fájlok esetén sosem, akárhol (NAS, DLNA router USB stick, TV USB-s háttértár) van a fájl.

[ Szerkesztve ]

(#19848) Marko_ válasza Boost3er (#19787) üzenetére


Marko_
tag

Szia!

Nekem UPC-s routerrel (Technicolor TC7200) üzemel a NAS (213j) fix IP-vel és simán el tudom érni bárhonnan QuickConnect-tel.

(#19849) kaciokos válasza #29810560 (#19847) üzenetére


kaciokos
őstag

Pont ez az, hogy én meg azt tapasztalom, hogy nem kliens funkció. Amíg miniDLNA-t használtam, mkv és avi file-ok esetén is működött, most, hogy Syno Media Server-t, nem működik. A TV persze közben nem változott, egy Samu okostévéről van szó.

(#19850) #29810560 válasza kaciokos (#19849) üzenetére


#29810560
törölt tag

... és TV firware-t sem frissítettél közben?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.