Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1ó
csendes tag
(#66645) vadászcsiga
Köszi!
Olvasva, válaszolva!(#66646) Deskdiver
Ez nekem tetszik!
A szerkezet az adott. A tulajdonságai ismeretesek, de a tokozásról, szíjról mi a tapasztalatod![ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
Gyakorlatilag a feliratokon kívül megegyezik a Grovana 1572.2-vel a Debaufre (R.I.P ) és a régi Steinhart O1-el. Mivel mindet a Grovana gyártja vagy gyártotta. Minősége szerintem nagyon rendben van. Nekem bőr szíjas változat van ezért a fém szíjról nem tudok nyilatkozni. Szerintem a vaterás darabot nem hozzá való szerszámmal akarták felnyitni ezért sérült meg. Az enyém már volt általános szervizen és nem karcolták össze.
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Valakinek egy Oris? 400font +posta... Akit érdekel a FB-os Divers Watches csoportban megtalalja!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Ereshkigal
őstag
válasz Szabikaa20 #66663 üzenetére
Na, ez szép, pedig nem vagyok búvár párti.
-
jookomak
őstag
válasz Ereshkigal #66664 üzenetére
Nekem meg 400 fontom nincs sajnos.
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #66660 üzenetére
Köszi, igyekszem!
Az Oris is szép, kár, hogy most ilyen rossz a forint."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Szabikaa20
őstag
válasz Ereshkigal #66664 üzenetére
Ez nekem is bejön!
Más: Kicsit feldobtam a szíjakat egy visszafogottabb varrással...
-
fagyalllo
őstag
válasz Dzsana #66668 üzenetére
Olyan kis aranyosak, de ennyi hmt elég lesz.
Amúgy alakul egy újabb 6497 vagy 6498, holnap megérkeznek a mutatók, már csak számlapot és tokot kell választani.
Nem, nem őröltem meg, tényleg a mutatók a kiindulási alap, találtam egy nagyon szép, ritka készletet, muszáj megvenni.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #66670 üzenetére
400£ híján akkor én bele se kezdek.
Meg amúgy is, én most terveztem egy kis lassítãst...
Tart amig tart az elhatározãs..."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Ereshkigal
őstag
válasz Szabikaa20 #66677 üzenetére
Szerintem a másik kettő. Mondjuk így is rendben van ez az óra.
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz Ereshkigal #66678 üzenetére
Arra is gondoltam,mert a Prim-eknek van ilyen vagy hasonló.
-
condy
senior tag
válasz fagyalllo #66675 üzenetére
Találtam az ebay-en egy kedves "antipatikus" (már a belinkelt képen úgy néznek ki mint Adam's-ék ) svájci eladót, aki javarészt alkatrészekkel és felújított cuccokkal foglalkozik. Ha gondolod nézz körül náluk. 2001-től nyomják, 6732 értékelésből 100% pozitív. És EU-n belül van.
[link]Cserix: Ha gondolod nézd meg te is a mutatót! Azt is láttam!
Szabikaa20: Küzdök, mint malac a jégen! Most nem veszek semmit! Egy darabig.. A héten semmiképpen... De ma tuti semmit!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
cserix
tag
válasz Dzsana #66680 üzenetére
Nem eladó
Az eredetit megkaptam mellé zacsiban. Az óra mutató még kinéz vhogy, de a percmutató törött.
Így néznek ki az eredeti mutatók.(#66681) condy: Hol láttál? szerk.: okés már látom
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
bbuffy
senior tag
válasz BAti77 #66612 üzenetére
Nem győzött meg, ez mit jelent? A DLC réteg elég masszív, máshol talãlkoztam vele, és strapás bevonat. Matt, enyhén gumiszerű a hatása tapintásra. Erre gondolsz?
Egy karcos OB t találtam amúgy a neten, de utánaolvasva kapott rendesen.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
M1ó
csendes tag
válasz Deskdiver #66661 üzenetére
Köszi! Azóta nekem is sikerült megtalálni a párhuzamot a Grovana-val.
(A szerviznek/belenyúlásnak a vége lett vélhetően elkapkodva, mert úgy tűnik a tok lezárásakor sikerült a baleset.)(#66675) fagyalllo
A mutatókészlet, a tok és a számlap összeválogatásánál tanácsos körültekintően párosítani, hamar meglepetéseket tud okozni!
Ha valóban a mutató a kiindulási alap, akkor második lépés a számlap, és végül a tok! -
mclaren1818
csendes tag
Lehet hogy volt már:
[link]i7 6800k + ARCTIC Liquid Freezer 240 + Asus X99A II + 32 GB DDR4 Corsair Vengeance LPX + Thermaltake 530W
-
csabulaxi
senior tag
"És EU-n belül van."
ÉS-sel nem kezdünk mondatot, de ezt én is leszarom általában.Földrajzilag igen, belül van, de én úgy tudom, hogy nem tagország, most perpillanat lövésem sincs, de talán vámot kell rá fizetni, azt már hallottam, hogy van aki a svejci határon visszakéri az áfát, de a másik oldalon már várják a fináncok és megvámolják a pl. órát, volt ismerősöm már járt így, fizethette a magasabb áfát.
- Amennyiben nincs vám, akkor például San Marinóval is és a többi mini állammal is így van?
Akkor már S.M.-ből lenne is ötletem."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Szabikaa20
őstag
válasz mclaren1818 #66685 üzenetére
Steinhart miért nincs benne?
-
csabulaxi
senior tag
-
condy
senior tag
válasz csabulaxi #66686 üzenetére
Köszönöm Grétsy tanár úr! És majd igyekszem!
A vámmal kapcsolatban, meg valóban megfeledkeztem erről az apróságról. Még nem rendeltem Svájcból, de mivel tényleg nem EU tagok, akkor biztos vámolják az onnan érkező árút!
Bocsánat! Meg voltam róla győződve, hogy velük is él a vámunió. Ezek szerint nem!Ez a Citizen hol is van pontosan???
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek erről az óráról? [link] Egy lorus-hoz, illetve casio edifice-hez viszonyítva milyen? Ha jól látom ez automata. 137 euróért tudnék hozzájutni. Minőségileg milyenek az Orient órák? Előre is köszönöm a segítséget. -
fagyalllo
őstag
-
törölt tag
-
tangiers
tag
Tudom volt már néhány nappal ezelőtt, de felteszem újra hátha valakit érdekel vagy lemaradt. Eladásra kínálom az alábbi két áldozatot. A Tissot már elment. Ha valakit érdekel, nem elvetemült alkuval kiegyezem.
MIndkét wekker garanciális, a Certina DS makulátlan állapotú, a Deep Blue új.
Köszi mindenkinek[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest