Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
a Swatch group az egyik legnagyobb automata werk gyártó, rengeteg cég az ő szerkezeteiket tokozza, szóval nem hiszem hogy rossz lenne, majd a szakik megmondják hogy a képen melyik belső látható. Viszont szervizelésre tenyleg szükség van 5 évente kb. szóval ha nem lehet kinyitni a tokot az elég gáz, ha ki lehet akkor viszont nem olcsó (15k minimum).
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
A nyithatóság azért is kérdéses mert ha tizeniksz éves akkor már jópár szervízperiódus kimaradt, ha ki akarod próbálni az automatákat akkor én egy Seiko 5-re szavaznék, kintről 14-15kért már kapsz újat, és egy jó ideig elmegy szervíz nélkül (7-8 évig biztos).
-
Deskdiver
senior tag
-
Ra3
őstag
-
-
aischylos
tag
Írd be az ebay keresőjébe, hogy Unitas 6497, vagy Unitas 6498 !
25-30 ezer környékén már találhatsz ingyen postával neked megfelelő fazont hasonló szerkezettel.
De ha megér neked "némi" plusz pénzt a hazai beszerzés, és a 2 év garancia, akkor nyugodtan megveheted az általad mutatott példányt. -
Bati0501
őstag
Te fizetsz 19e-et,ebből nem tudni,h mennyi a haszna,ő honnan rendeli.
Mert ez ~15e+a szállítás,nem tudom mennyi,de kb annyira jöhet ki,mint amennyiért a vaterán van fent.
Szóval jó kérdés,h ő honnan szerzi be,h meg is érje neki.
Illetve valószínű,h akkor fogja megrendelni,h te már fizettél/megrendelted tőle.Szóval ha nem idegenkedsz a külföldi rendeléstől te is bevállalhatod,talán még vmennyit spórolsz is vele.
/ez a honlap megbízhatónak számít,többen is rendeltek már innen a ropikból onnan/ -
Gabor970
addikt
Zalaegerszegen a Kossuth Lajos utca közepe táján van egy nagyobb órás és ékszeres bolt. Ott is ugyanennyi az ára, csak nem kell várni sem rá. Van jópár modell. Orientek is jó áron vannak, meg Zeppelinek is.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
WiZARD
addikt
itt egy másik hasonló lista, elején le is írja, hogy mi a fő gond ezekkel.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
szigy
csendes tag
Bocs, közben megtaláltam a BWC honlapját.
Ott ilyen típust nem találtam.
Ebay-en láttam hasonlókat, de csak dátumosakat.
Ilyen ár közelében csak kvarcokat láttam, automaták meg többszörös áron.
Lehet szerintetek valami gond egy ilyen 35k-s BWC kézihúzóssal? Hogy
lehet ez csak ennyi szerintetek?
[link] -
Szabikaa20
őstag
Igen! 10€ volt (~3000Ft)... Az a baj hogy nincs viszonyítási alapom,de szerintem nagyon jó minöségü!A párnácskák is puhák a belselye is.Szépen kivan dolgozva nem egy gagyi kínai kategória.A teteje pedig üveg,nem plexi.Tegnaptól van nálunk az akció,az utolsó darabot hoztam el!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
huszar90
aktív tag
Pontosan, ezeknek a fotóknak az a lényege hogy gyönyörű óráinknak emléket állítsunk, mert kitudja meglesznek-e még pár év múlva. Ezenkívűl ha eladnánk valamelyiket és ilyen képekkel hirdetnénk szinte biztos hogy több pénzt ellehetne kérni értük.
Szerintem én belevágok a fotózás ezen részébe, szóval fotózást vállalok ezek után Ha van valakinek valamilyen különlegessége és szeretne egy szép képet róla nyugodtan keressen meg
-
Pé
senior tag
Persze, a telós fotóknál lényegesen jobbak a képek, de azért a jó képtől elég messze vannak. Egyébként árban sincs olyan nagy különbség, Én asszem 5000-ért vettem egy 2 spotból álló állványos lámpát, 2000-ért 2db 1 kw-os izzót, meg építettem egy fénysátort kb 200 Ft -ból. És azért ott MINDENT lehet.
-
Ra3
őstag
A DFI-n csak made in Japan változat van, 189usd, ez a 10%-os kedvezménnyel 50k környéke most. Én olcsóbban kaptam, de csak mert felajánlották egy másik helyett azonos áron, és a dollár árfolyama is lejjebb volt vagy 20-25 forinttal mikor vettem.
(#97172) Zewa: eredetileg úgy volt hogy eladom, mert ahogy írtam nem ezt akartam venni (fehér Curator lett volna a kiszemelt), de megtetszett, viszont még nem volt olyan alkalom hogy felvegyem....[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Ez a Davosa is szép, bár kérdés, hogy kvarc ér-e ennyit? Orientből automata is van ebben az ársávban
A Hesalite üvegről mit lehet tudni?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest