Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
belan
addikt
válasz Dr.Zoo #80959 üzenetére
W.D.L. SERVICE KFT ide vigyétek jó szerviz én mindig itt csináltatom a oramat ja és certina garancia jótállási jegy be ez hivatalos certina tissot szerviz millennium center Lien vidd el hátha jó árat mondanak rá
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Szabikaa20
őstag
válasz Dr.Zoo #80785 üzenetére
Hiányzik! De szerintem nem is kell oda!Az arra szolgálna hogy a werket belefogasd a tokba,de itt van még hézaggyürü vagy mi a neve es azon van 3-is.A werket már eleve tartja a számlap is meg még kitudja micsoda...
Szerk: Fagyalllo gyorsabb volt!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Dr.Zoo #80582 üzenetére
Itthon is: Ds 3 chrono olx-en
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
BAti77
aktív tag
válasz Dr.Zoo #80553 üzenetére
Az nagyon sok egy olyan werk szervizéért, de még talán a teljes óráért is...
(#80556) Famalac
Hol kaptad azt a 45e ajánlatot? Debrecenben nem tudok senkit aki ilyen drágán dolgozna...(#80557) Cha-b
Grat! Nagyon szép óra..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
belan
addikt
válasz Dr.Zoo #80553 üzenetére
olvastam régebben egy cikket egy srácnak csak ki volt esve egy csavar orájábol,csavar tönkre tet sok mindent és 100 ezer a javítása orexbe ezt mondták ,be vitte egy kis orás hoz 2000 forintért
csavarta vissza neki a csavart,,,,a orába[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
-
Dzsana
senior tag
válasz Dr.Zoo #79137 üzenetére
Erre gondolsz, Zoli?
Hogyne mutattam volna, sőt, még azt a szöszt, vagy mi a szöszt is sikerült befényképeznem, ami fel volt tekeredve az egyik kerékre, s emiatt rakoncátlankodott:
No meg a naptárrészt is szarul rakta össze a kolléga, azért nem váltott.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Dr.Zoo #79110 üzenetére
Sajnos az OLX Vatera Jófogás és még sajnos az ebay is tele van ilyen szemetekkel.
Mindaddig lesz piac sajnos ameddig van rá kereslet.
Más téma hogy hamisítvány és hamisitvány között is van lényeges difi, csak hogy egy példát mondjak: Hűbló leggagyibb kicsit jobb Hűdebló és részeiben már talán eredeti elemeket is tartalmazó Húdebló
Itt akkor most lehet vitatkozni hogy azért a 280e ftos az már komoly óra és bla blaaa, de én ennyiért tuti hogy egy szép eredeti órát vennék, nem "ezt".
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
g0n21
senior tag
válasz Dr.Zoo #73633 üzenetére
Nem bántásból írtam, végigkövettem véleménykifejtésed. Csak megerősíteni akartam benned azt, hogy nem szabad stuffolni magad.
By the way, barátnőm anyja első találkozásunkkor azt mondta, hogy olyan papi (pap-i) kinézetem van, csak a reverenda hiányzik...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz Dr.Zoo #73630 üzenetére
Nagyon egyszerűen: Fogta magát, és kitekeredett. Te szomorú vagy, ők visszatekerik. Soha nem is fognak rá válaszolni, mert halvány f1ngjuk sincs...
Problem?
Nincs.
Mármint, de, van, csináltál magadnak sok sok óra szükségtelen feszültséget.
Ami működik, elromlik. Előbb, vagy utóbb. Neked előbb. Szomorú. Most megcsinálják, és nem lesz baja lehet, hogy soha többé.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
young78
tag
válasz Dr.Zoo #73298 üzenetére
a Ferrari simán le is éghet, van ilyen, valószínűleg megcsinálják, a "tönkrement" és az "elromlott" között is van némi árnyalatbeli különbség. Szüleimnél egy 1 év 1 hónapos Zanussi mosogatógép adta meg magát, komoly költséggel. Ez van, a garancia addig szól, ameddig szól
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Dr.Zoo #73390 üzenetére
"De az legalább elketyegett 13 évet"
De hát a te Certináddal sem az a baj, hogy végérvényesen elromlott a szerkezet, hanem mindössze kicsavarodott egy csavar. Elviszed a hivatalos szervízbe, visszacsavarják, jó eséllyel pénzt se kérnek érte, és boldogan élhetsz tovább. Ha levágnak ez miatt valami nagyobb összegre, vagy bent tartják hetekig az órát, akkor jogos a felháborodás.
-
stewe780
őstag
válasz Dr.Zoo #73370 üzenetére
Tökéletesen meg tudlak érteni. Nekem egy Tissot ment tönkre és kb. ugyanezt éreztem. Pedig az nálam 13 évig ketyegett. Ezután körülnéztem óráért, beszélgettem néhány eladóval, és a legtöbb komolyan és őszinte szemekkel mondta, hogy ezek a mostani Tissottok már valószínűleg nem mennek el 13 évig. Mondom mivaaaan?!? Kaptam némi felvilágosítást, néhol hosszabbat, néhol rövidebbet, (attól függően, hogy hányan voltak a boltban) a jelenlegi tömeggyártás helyzetéről. Lesújtó volt. Nálam ezért lett Japán a jelenlegi órám. Nem arról van szó, hogy a svájci órák rosszak, inkább csak azt mondom, hogy nem lehet akkora minőségkülönbséget remélni, ami az ára alapján elvárható lenne.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
csabulaxi
senior tag
válasz Dr.Zoo #73363 üzenetére
értem, sőt meg is értem a problémádat, de hát tényleg amit ember alkot, azt el is tudja hibázni.
Valószínű a másik 50 ezer vásárló nem írja ki a netre, hogy már 3 éves és még semmi baja.Szóval akkor látod, hogy az órában gurulászik egy kis csavar és nem vitted be a szervizbe, holott budapesti vagy, ahol lehet 15 perc alatt megcsinálják és lehet még bocsánatot is kérnek, hanem Te rögtön a gyárat ostromlod?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz Dr.Zoo #73355 üzenetére
Lehet valahol lemaradtam, de előttem egy dolog nem világos.
Hol és ki nyitotta ki a tokot, honnan tudod, hogy kiesett egy csavar?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Dr.Zoo #73355 üzenetére
Cinikusnak tűnhetek pedig veled értek egyet, csak az utóbbi évtizedek alatt rá kellett jöjjek hogy az az összeghatár amit én ki tudok fizetni egy autóért, telefonért, óráért stb és amiről úgy hiszem baromi sok pénz mert az is hiszen hónapokat dolgozok érte, és ennyiert úgy gondolom ki kéne nyalniuk a seggem, sokkal feljebb tevődött.
kicsit összetett mondat lett
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz Dr.Zoo #73298 üzenetére
Nekem is etalon volt a Steinhart!Nagyot csalódtam bennük!
Más: Most volt itt a futár!Megjött az új szíj az Ocean 1-re! Söt nemcsak az!Csavarhúzó,csavarok,stiftek és két tok felöli kezdöszem. Mostmár minden fasza! Fel is szereltem!Amúgy az új szíj sokal jobb minöségü!A csavarokat nem kellett eröltetni viszonylag könnyen kijöttek,nembeszélve az öregböl!Söt mindenhova egyforma csavar megy és picit más mint ami volt!A rossznál a rövidítöszemekbe 19,6mm ment fel a tokhoz 21,2mm.Itt mint egyforma és egy csomó alkatrészem van mostmár! öröm éé bóódottáá!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
WiZARD
addikt
válasz Dr.Zoo #73316 üzenetére
Amúgy a Certinától milyen választ vársz? Ha el is éred őket, majd megírják hogy nagyon örülnek, hogy tőlük vettél órát, és fontos vásárló vagy nekik. A felmerült hibát ők őszintén és rettenetesen sajnálják, de valószínűleg könnyen orvosolható hiba, és vidd be a szervizbe
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz Dr.Zoo #73284 üzenetére
Szerintem vidd el márkaszervízbe, ha tényleg csak ennyi a hiba, akkor valószínűleg szó nélkül visszacsavarják a helyére a csavart.
Nem igazán értem, hogy mi ezzel a gond, és miért nem ez az első lépés. Aztán ha elhajtanak, akkor lehet balhézni, de addig nincs miről/miért. Nem javíthatatlan, hanem mindössze 1 csavarról van szó. Nem a világ vége.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
jookomak
őstag
válasz Dr.Zoo #73289 üzenetére
A Merci, meg a Ferrari is elromlik.
Több tízmilliós darabszámban készülnek ezek az órák nagyüzemben. Be-be csúszik egy hibás darab. Nekem is ment tönkre 20+ ezres cipőm a gari után egy hónappal. Mit tudtam csinálni? Semmit. Mondjuk annak utánanéztem, jópáran jártak így, úgyhogy ezt le is merem írni: soha többé Josef Seibel.Ugyanakkor nem értem azt a hozzáállást, hogy pl. egyszer tönkremegy egy mondjuk Samsung telefonom, akkor aztán soha többé semmi esetre sem?
De részemről befejeztem.
-
condy
senior tag
Csigának igaza van! Ne vacakolj a szakszervizzel, pláne, ha tényleg elhajtanának, amire azért van esély. Ha Dzsana Mester bevállalja, jobb kezekbe úgysem kerülhet.
Ha nem lenne itt helyben egy remek "öreg" órásom, én is mindenért őt zaklatnám.Sajnos előfordul, hogy ami működik az akármilyen jó, elromlik.
Sovány vigasz, de ez van.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
jookomak
őstag
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de véleményem szerint kicsit túlreagálod. Sajnos, mint minden, ez is tönkremehet. Persze, van mikor egy cég úgy áll hozzá, hogy na jó, a hírnév, ügyfélbarátság érdekében azt csinálja, hogy egye fenyő, javítjuk, vagy adunk egy kedvezményes kupont a szervízhez, stb stb.
Hogy derült fény a hibára? Megállt, elvitted óráshoz, vagy te szedted szét? Én mondjuk megállásnál vittem volna Hantosékhoz, aztán mikor mondja, hogy ez a baja, akkor egy enyhe b@sszameg kíséretében valószínűleg otthagytam volna, hogy akkor szervíz. Mennyi lesz a javítás?
-
trassher
addikt
válasz Dr.Zoo #67543 üzenetére
240K km van benne és még gyári a kettőstömegű és a kuplung is. Lassan elkezdeném összerakni azt a 300K HUF-ot amit majd rálocsolsz az erőátvitelre.
Amúgy nekem semmi bajom az ilyenekkel, őszintén szólva a megvalósíthatatlan álmom egy audi 80 b4 1.9tdi full-full csak ilyen már nem létezik vagy nem adják el. Ismerős 1994-es 80-asát amiben nincs elektromos ablak kint helyszínen 5000 dollárért akarták megvenni.pohár #67550: Ég és föld a kettő. 10-15 éve még nem volt akkora különbség de ma már egy bmw belső közelít a nullához. Nem akarom a bmw-t bántani de ez tény. Beleülsz egy mostani ötösbe és olyan műanyag a műszerfal felső része mint az én 96-os suzukimé és most nem túlzok, koránt sem.
Nálam most ez az audi féle betét a non plus ultra.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
-
ronin s8
senior tag
válasz Dr.Zoo #66885 üzenetére
Nekem is tetszenek, de elvből nem veszek kínai órát. A képen úgy tünik jó érzékkel válogattak a 60-as évek svájci formavilágából, semmi kivetni valót nem találok a képen (még a fotós is jó), a Zenith csillag lenyúlásán meg sem lepődöm, végülis pofázmányban kommunyiszt hangyaközösséget alkotnak, vagy mi a faszt? Indokolt az ötágú jelkép!
A kidolgozási minőség is jónak tűnik (a szerviz hátteret most ne feszegessük), a sok rabszolga igazán remek munkát végzett.
Mi (én ugyan nem ) megvesszük, a gyár tulajdonosa meg a lugano-i villájából ki-kiruccan és vesz magának és a családjának valami kevésbé pofás svájci vekkert...[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
rolka1979
csendes tag
válasz Dr.Zoo #66572 üzenetére
Mókusbogár! Mégis mire gyűjteném a hozzászólásokat??? Nem is értem ezt! Na de, hogy téged is megnyugtassalak, inkább többet nem szólok hozzá a fórumhoz! Pusszantalak MÓKUSBOGÁR
A többi segítőkész embereknek köszönöm a segítséget, rendesek vagytok! További szép napot és jó fórumozást. Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest