Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Használt óra vásárlása eléggé bizalmi kérdés szvsz. Nem kimondottan az eredetisége végett, hanem inkább amiatt, hogy a tulaj mennyire vigyázott rá.
Ha valaki ilyen retkesen, dzsuvásan képes meghirdetni...A kor igazából nem számít. Ami számít:
- az a csatt állapota (itt a képen eléggé lógósnak tűnik), -mert drága a cseréje,
- volt-e szervizelve, rendszeresen nyomás próbázva, (főleg, ha már búváróra) -itt kétlem
- tetszik-e nagyon, -szubjektív (nekem spec. tetszik)Üveg hátlap: a búváróráknál nem jellemző
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
nagyúr
Hát nem semmi az biztos. Bár ezek a különleges komplikációk annyira nem vonzanak, mint érdekesség mindenképp jó, de nem kellene. Ilyen pl a Zenith-nek a ZeroG-je is. Fantasztikus mérnöki teljesítmény, de birtokolni nem szeretném annyira...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Jhonny06
veterán
Azért írtam, hogy fizetéseim egy része, tehát több (sok) részletben. Nyilván nem költöd a fizetésed 100%-át erre, valamiből élni is kell.
seiko: Jó, igen, ez elég FAIL, hogy a hamisítványt linkeltem be, de természetesen az eredetire gondoltam.
runner 125: Márpedig én jól fogok keresni a mérnök infós diplomámmal!
[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
A mechanikus óra szeretete nem sznobság (a sznobság az, ha valamit azért veszel vagy teszel, mert általad sikeresnek ítélt emberek is azt veszik vagy teszik, és nem a saját gyönyörűségedre).
Aki nem tudja elfogadni a napi pár másodperces eltérést, az vegyen kvarcot. A mechanikus soha nem lesz olyan pontos.
Nagyon sokan pusztán a korunkat jellemző "elektromosság" elleni lázadásból választanak mechanikus szerkezetet.
Én nagyon tisztelem a hő kompenzált kvarcokat, de valahogy nem dobogtatják meg a szívemet.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest