Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz samu000 #66398 üzenetére
Szia!
Szerintem elsőre hagyd a külföldi oldalakat, itthon is nagy a választék ebben az árkategóriában, a Casion kívül belefér a keretbe jópár Citizen modell is, ha nem kell kronográf, akkor az Eco-Drive szerkezetesek között is válogathatsz. A TimeCenter webshopot érdemes böngészgetni, a részletes keresőjében beállíthatod a kívánt paramétereket.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
-
fagyalllo
őstag
válasz samu000 #66501 üzenetére
Vásároltam tőlük, DHL-lel küldik az órát, pár nap alatt megérkezik, viszont a vámot nem lehet kikerülni, 27%-ot hozzá kell számolni a feltüntetett árhoz.
(#66502) Vegadog: Igen, az enyém. Nagyon tetszik ez a sorozat, legszívesebben a fehéret és a fekete-sárgát is megvenném.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
WiZARD
addikt
válasz samu000 #66514 üzenetére
Attól függ milyen titán. Olcsóbbak elég könnyen karcolódnak. Drágábbak (pl újabb Omegáknál - grade 5) karcállóbbak mint a nemesacél.
Állítólag a Seiko Brightz és Citizen Duratec se rossz, bár ezek csak valami kemény bevonatok a titánon...Nekem nem jön be a titán, túl könnyű, sokkal jobban szeretem, ha érezni, hogy van anyag az órában
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
vadászcsiga
félisten
válasz samu000 #66527 üzenetére
Imádom az orient rayemet de egyértelmű hogy a seiko, feltéve ha tudsz szerezni ebből a típusból. Az elsőhöz könnyebben es olcsóbban hozaajutsz.
Ronin
Jó hogy mondod, jövőre ha lesz pénz Svájcba készülünk túrázni, Jungfrau régió, 4000m-es hegyek, stb.Csokihoz.
A nálunk kapható "csokikban"...
Ez nem minket minősít. Volt nekünk egy Szerencsi csokigyárunk ami ízben 10x lekörözte a svájci csokit, ám ez nem tetszett a ny.europai csoki lobbinak, alig várták hogy lehulljon a vasfüggöny máris földdel egyenlővé tették a gyárat. Emlékezzünk csak a 90-es évek elejére amikor eltűntek a jól ismert csokik, es helyébe leptek a stollwerck gmbh gusztustalan termékei amik azóta is vannak, lásd pl az egykori finom franciadrazsé gyenge másolatát, stb.
Pár éve néhány lelkes egykori munkatárs újraélesztette a márkát de sajnos mára csak egy manufaktúra lett belőle.
Jómúltkor egy hosszabb autozaskor a kossuthon hallgattam erről egy riportot az egykori dolgozókkal, onnan az info.Condy
Nem járok mekibe, max 2 évente egyszer mc drive-ba[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AliExpress tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest