Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#184743) st6969 válasza kmarci25 (#184742) üzenetére


st6969
őstag

Nálunk van több fox is, packeta is (kisváros, szerintem sosincs benne semmi :DDD tehát telítettség kizárva), de automatába még soha nem ajánlotta fel. Csak átvevőpontra (virágbolt, biciklibolt...ahol unott fejjel, mint aki szívességet tesz, adják oda :((( ). Emiatt is jobb az automata.
De ami lényeg: ha jön e-mail, de nem aznapi a kézbesítés, akkor egyáltalán nem engedi átirányítani más helyszínre (kivéve más dátum, de ugyanúgy házhoz, esetleg szomszédba, postaládába, kertbe bedobva). Ha itt nem választasz semmit, akkor kapsz egy másik üzenetet a kézbesítés napján (én a kézbesítés előtt konkrétan 30 perccel!), és ott már át tudod irányítani (ahogy említettem, nálunk valamiért csak átvevőpontra). Tehát a rövid time slot miatt ez legtöbbször bukó, ha épp nem nézek email-t... :((( Ha viszont már korábban változtattál mondjuk kiszállítási időpontot, akkor a kiszállítás napján semmit nem tudsz már variálni (de átvevőpontra küldeni biztos nem).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.