Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#185351) balazsbence válasza sambenez (#185330) üzenetére


balazsbence
senior tag

Már miért kellene odaadni az eredményt? Amúgy ha figyelmesen elolvasnátok akkor akár a beillesztett szövegből is kiolvasható, hogy a látás hónapja alapból nem arról szól, hogy minden optometrista az országban egy hónapig ingyen dolgozik, hanem arról , hogy beülsz és megnézik h látsz e vagy se, illetve van e szemészeti elváltozásod vagy nincs. Ezt jelentené a látásellenőrzés, és szaktanácsadás. Szó nincs látásvizsgálatról. Nálunk egy vizsgálat alsó hangon 35-45 perc...

Ilyen alapon lehetne autók hónapja, tök jó az ingyen munkadíj. :F
Eeszt-be pedig csak az orvosok rakják fel az adatot perpill. Elvileg majd az optometristáknak is fel kell, na akkor viszont valszeg ez az egész ingyenes dolog meg fog szűnni, mert az nem egészen fenntartható üzletpolitikailag, hogy majd valahol egy lelkiismeretes optometrista megvizsgál aki ül egy mondjuk 30 milliobol felszerelt vizsgálóban, ezután feltölti az eeszt-be az adataidat, más csak rákattint és elad neked egy szemüveget.

(#185352) MrWhite válasza domerator (#185349) üzenetére


MrWhite
tag

Köszönöm a tippeket. A kijelző minősége és az "elegánsabb" megjelenésen túl, mivel másabbak (jobbak?) ezek mint a Zeblaze Vibe 7 ?

...

(#185353) sambenez válasza balazsbence (#185351) üzenetére


sambenez
addikt

Nem kell látás hónapja akciót csinálni annak aki nem akarja, oszt jónapot.

(#185354) balazsbence válasza sambenez (#185353) üzenetére


balazsbence
senior tag

Nem mondtam h kell, kevesebben is vannak benne mint valaha mert teljesen félrement az egész az elmúlt 15-20 évben. Mivel az ország 80%a szerint van az ofotért aztán jónapot, elég ha ez megy a tv-ben :))

(#185355) Tasunkó válasza balazsbence (#185351) üzenetére


Tasunkó
senior tag

Ha ingyenes egy vizsgálat, annak azt kéne jelenteni hogy a TB megtéríti az árát.

Kérek egy számot a jútútú

(#185356) sambenez válasza balazsbence (#185354) üzenetére


sambenez
addikt

Mert az ország 80%-ának nincs pénze, ezért megy az olcsóbb multikhoz.
Én sem a helyi maszeknál csináltattam legutóbb a gyerek szemüvegét, mert egyszerűen megfizethetetlen. De lassan már egy Vision Express is az lesz.
Azért vicc, hogy engedmény nélkül 1db multifokális lencse 90e forint körül van.
Egy nem sztk, de olcsóbb keret meg 30e ft körül.
De akciós áron is 150e ft-ért tudnék most magamnak szemüveget csináltatni.
Ez szerintem megfizethetetlen sokaknak, de aki meg tudja fizetni, azok egy része is elkezd más megoldást keresni. eddig eszembe sem jutott kínából szemüveget rendelni, de amikor onnan megkapom 45e ft körül azt ami itthon 150e akciósan, akkor már azt mondom egy próbát megér.

(#185357) balazsbence válasza Tasunkó (#185355) üzenetére


balazsbence
senior tag

Húha jó messziről indulunk. Az sztk-ban ingyenes.
Ha elmész egy optikába ahol optometrista vizsgál, ott a legtöbb helyen ha készül a szemüveg akkor mondjuk h díjtalan a vizsgálat, de nem mindenhol. Az teljesen logikus szerintem, ha valaki dolgozik rajtad akkor annak ára van ha igényt tartasz az eredményre, (egy 10 perces vizsgálatot nem feltétlenül tartanék vizsgálatnak, ok h látsz, kérdés, hogy hogyan láthatNÁL)
Orvosi vizsgálatra magánban szerintem mindenhol kérnek pénzt, van óradíja az orvosnak amit az h megállapítja h szürkehályogod vagy tökmindegy mi bajod van az az üzletnek nem bevétel.
Ez ilyen furaság is, mert manapság az orvosok nagy része kb a háta közepére nem kívánja Mari nénit a +2,00 sph olvasójával, le is kaksizza kb, teljesen korszerűtlenek a rendelők, hiányos karcos a próbakeretsor, régi műszerek... Nem is készítünk hozott sztk-s recept alapján szemüveget, mert nagyobb százalékban rossz mint jó, az meg nem hiányzik senkinek, hogy a vásárló elégedetlen legyen azért mert az sztk-ban esetleg rossz dioptriát írnak neki. Valszeg az optikába fog bejönni, de lehet akármilyen pontosan elkészítve ha a felírás nem ok...
Egy szemész tud műteni, kiszedi a szilánkot a szemedből, én úgy gondolom ez a területe. Az optometrista pedig ugyanúgy a sotén tanul 3-4 évet de ők a látásvizsgálatot tanulják meg, meg a kontaktológiát, nem a szemet mint szervet korrigálják hanem a látást, ez a kettő nem ugyanaz.:B

Sambanez: teljesen igazad van sajnos:U
Az árakról én egy szót se ejtettem:B

[ Szerkesztve ]

(#185358) edk- válasza balazsbence (#185351) üzenetére


edk-
őstag

A szemüvegkészítés haszonkulcsa ismeretében megállapíthatjuk, hogy nem az ingyenes látásvizsgálat fogja csődbe vinni az optikusokat. Másik cikk

[ Szerkesztve ]

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#185359) balazsbence válasza edk- (#185358) üzenetére


balazsbence
senior tag

Nem írtam az árakról semmit, mondjuk ez egy kicsit sarkos cikk gyanítom vmi hoya kitettségű 🤣🤣
Ez az ár dolog bármennyire meglepő a 10-20000 ft-os komplett szemüvegeknél lehet megközelítő. Márkás keretet az vesz akinek van rá igénye, van véleményem ezekről a termékekről de az sztem nem érdekel senkit. Az hogy egy varilux lencse pedig sajnos tényleg nagyon drága ez igaz.
Viszont
Bevételhez képest pl az essilor költi a legtöbbet innovációra, egy új multifokális lencse fejlesztése gondolom felemészt némi pénzt. Nyilván nem azt a műanyag darabot kell forintosítani, hanem a termékfejlesztlst, a gépet ami legyártja a lencsét, a fizikust aki megtervezi stb...

(#185360) maroni válasza balazsbence (#185350) üzenetére


maroni
aktív tag

Szrintem párban ennyi egy 26 dodós kerettel 101 volt - kupon 89 a vége !

(#185361) Tasunkó válasza balazsbence (#185357) üzenetére


Tasunkó
senior tag

Igen, ismerem, egy ismerősöm 3 intézményt megjárt amit talált, sztk-t, szemüvegbolti doktort vagy minek mondjam(miközben tisztában vagyok az optometrikus intézményével, de nem volt egyértelmű melyikről volt szó), holott nem volt szemüveges addig, csak a látásáért aggódott. Mindenhol bifokálist tukmáltak rá, és csak a szemüvegre koncentrálva vizsgálták, az sztk orvos is szemüvegboltban dolgozott páratlan napokon. Nyilván többet lehet akasztani rajta,mint egy olvasószemüvegen. Lett is neki, nem is volt rajta, mert mire elkészült, megjavult a szeme. Kifejezések szintjén is rendbe kéne tenni, hogy hol vizsgálják azt hogy rendben van-e a szem, és hol azt csekkolják, ami kell a dioptriához, abba meg már bele de megyek hogy a TB fizethetné a magán orvosi vizsgálatot is legalább részben, és akkor Mari néninek nem a céllövöldében kéne a szemét leellenőrizni. Nekem meg kifejezetten olyak a tapasztalataim mintha teflonos wokhoz egy pár zoknit bizniszelnék, amikor a látásomra kerestem szakértő reagálót, vagy mik ezek. Ez az ingyenes látásizsgálat akció is inkább ingyenes szemüvegajánlat néven kéne hogy fusson, mert a szemüveget érinti nem a látást, és akkor nem lenne gond hogy nem adják oda az adatokat.

Kérek egy számot a jútútú

(#185362) balazsbence válasza Tasunkó (#185361) üzenetére


balazsbence
senior tag

De pont ez amit írok, hogy a reklámot rosszul értelmezitek, látás ellenőrzésről van szó, nem látásvizsgálatról. Az ellenőrzés itt nem a dioptria megállapítására teszi a hangsúlyt, hanem arra, hogy látsz, nem látsz, ha nem, miért nem. Ez ennyi lenne. Aztán ki hogy lavírozik el ezen mind felhasználó, mind értékesítői oldalon ez ott helyben derül ki nagyjából.
Alszunk még egy párat míg sztk alapon akármennyit is támogatni fog egy magánrendelésen az állam..:DD
Ma is van tb vénybeváltás de annyira el van lehetetlenítve, hogy többe kerül bent lenni a rendszerben mint amennyit hoz. Ennek mi értelme? Arról nem beszélve, hogy +/- 6 dptr felett van támogatés nem vékonyított lencsére. Ki az aki ilyet nem vékonyítva vesz? Tehát veszel egy drága terméket amin van párezer ft támogatás. Ez a közlönyben mind benne van, el lehet olvasni, szar az egész rendszer

(#185363) domerator válasza MrWhite (#185352) üzenetére


domerator
veterán

Jaaa… hogy vibe 7? Akkor a Vibe 7 pro-t ajanlom, nem a masik kettot. Csak az nincs 10k alatt. (de nekem minden fillerje megerte)

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

(#185364) Breki


Breki
veterán

Sziasztok
Rendelt már valaki ilyen Xiaomi párologtatót?


Most jött meg és tök jó, viszont nem értem miért csak egyik lyukon jön a gőz, illetve nem értem tulajdonképpen mit jelent a szám kijelzés az elején tudja valaki?

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#185365) zeon.hu válasza Breki (#185364) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Link esetleg?

Páratartalom lesz a szám szerintem.

#?*@&!

(#185366) edk- válasza balazsbence (#185362) üzenetére


edk-
őstag

De igen, az Ofotértnál látásvizsgálatot ígérnek.

[ Szerkesztve ]

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#185367) nimfas válasza edk- (#185366) üzenetére


nimfas
addikt

Tegnap reggel bementem nyitáskor (Siófok).... senki nem volt. Mondtam, hogy szeretném megnézetni a szemem.... November közepe az első szabad időpont, legalábbis ezt kaptam. Neten sem tudsz bejelentkezni. Nesze neked fogd meg jól.

De épp leszarom, elmegyek novemberben vizsgálják meg, mondják meg mennyiért adnak róla papírt a mért értékekkel, aztán majd eldöntöm, hogy hol csináltatok ha kell....

Nyilván senki sem ingyen dolgozik.

(#185368) Breki válasza zeon.hu (#185365) üzenetére


Breki
veterán

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! HUF3,025.92 45%OFF | Xiaomi 2L Double Nozzle Air Humidifier with LCD Humidity Display Large Capacity Aroma Essential Oil Diffuser for Home Bedroom
[link]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#185369) edk- válasza Breki (#185364) üzenetére


edk-
őstag

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#185370) powerwade válasza Breki (#185368) üzenetére


powerwade
senior tag

Imadom amikor mindent szart beleirnak a cimbe, csak hogy megtalald megvedd... Ez mitol lenne aroma diffuzor? :P Azert mert belecsepegtetek olajat a vizbe es elparologtatja? Az szuperul nez ki a falon 2 het mulva :D

[ Szerkesztve ]

(#185371) balazsbence válasza edk- (#185366) üzenetére


balazsbence
senior tag

Megnéztem az ofotré oldalán, nem egészen egyértelmű. A fő banner a látás hónapja, ott szó nincs róla. Alatta ugyan ott van, h jelentkezz be látásvizsgálatra, majd ezután taglalja, hogy az mlsz-szel együtt a banneren leírt látásellenőrzés és szaktanácsadás van.
Nekem igazából mindegy én csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy hivatalosan ez nem látásvizsgálat, de mint korábban írtam ki így, ki úgy használja ki azt, hogy bemegy valaki a boltba.
Amúgy tuti meg lesz hosszabbítva szal aggodalomra semmi ok:))

(#185372) vgyuri


vgyuri
őstag

Eddig csak applikációban értem el a 3 termék 1.99 usd-s cuccokat, de most böngészőben is feldobta [Aliexpress link] , nekem ez új.

(#185373) Breki válasza powerwade (#185370) üzenetére


Breki
veterán

Több párologtatót használok folyanatosan minőségi 100%-is olajokkal egészségügyi okokból is illatuk is remek, ezeket a többi szobába veszem vegyszeres illatosítok helyett. Semmi nincs a falakon több hét múlva

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#185374) w.miki válasza balazsbence (#185371) üzenetére


w.miki
veterán

Ma voltam az Ofotért-ben Keszthelyen ingyen csinálták a vizsgálatot (illetve 7000 ft - 7000 Ft = 0 számlát adtak.) Megnézte a szememet távolra/olvasásra/montior távolságra. Odaadta a papírt. Rendes volt, de jövőre kérek még egy adatot a sötétben vezetéshez is, azt mondta arra erősebb szemüveg kell, mint az 1.0 látás a szemfáradás miatt.
Utóbbi adatok alapján rendeltem szemüveget laptophoz: rimless keretet (Lens Shape: 351 (50x26) ami alól kilátok) + lencsét a BCLEARtől Discount Finderben 9,53 + 16,55 USD, összesen 26USD-ért, illetve még -1-1 USD kupont kérhettem volna rá a terméklapon, de azt csak a rendelés után vettem észre, és már nem akartam variálni.
Az adatokat üzenetben küldtem át, még a megrendelés előtt, hogy milyen lencsét ajánl a célra, és a rendelés után is.

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#185375) GIJoe


GIJoe
addikt

Intel 100 mini PC 102$ bitang jó árral, már már gyanús is kicsit bevallom... :B

(#185376) w.miki válasza GIJoe (#185375) üzenetére


w.miki
veterán

Azt mondja az AliTools bővítmény, hogy: Low, 5%
The seller hasn't sold many products yet, so it's hard to draw conclusions. Be careful.The seller is a newcomer - less than six months on the platform. The seller only has good reviews. Be careful.

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#185377) edk- válasza balazsbence (#185371) üzenetére


edk-
őstag

Amúgy tuti meg lesz hosszabbítva

Minden évben októberben van ez az akció.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#185378) balazsbence válasza edk- (#185377) üzenetére


balazsbence
senior tag

Meg novemberben és volt h decemberben is. :))

(#185379) powerwade válasza Breki (#185373) üzenetére


powerwade
senior tag

Akkor csak mi voltunk szerencsesek, volt itthon par olcsobb kinai aroma difffuzor de maszatolta a falat, pedig panarom olajjal hasznaltuk (kaptunk ajandekba, de azota is csak az van itthon) - ahogy lecsereltem egy Stadler Form keszulekre, megoldotott a problema. Szerintem szimplan nem "oldotta" fel az olajat elegge mielott kiszorta volna a levegobe. Na de nem offolok tovabb.

Akkor pl. ez a konkret olcsobb parologtato ajanlott illatositasra? Vagy barmi mas aminek nincs ekkora tartalya? Mert jo meg szep a Stadler Form keszulekek, de nem egy arkategoria :D

(#185380) dan1


dan1
tag

Sziasztok!

Projektor vásznat keresnék itthonra. Jelenleg szürke fajta van,amivel jó világos képet kapok,viszont betekintési szög max 20 fok.
Bedobott Ali most egy másik fajtát
White anti-light néven link. Ennél már 160fokos szöget ígérnek.
Van esetleg tapasztalata ezzel a fajtával kapcsolatban bárkinek?

(#185381) pepe091 válasza dan1 (#185380) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Lehet itt érdemesebb megkérdezned: [link]

(#185382) GIJoe


GIJoe
addikt

18TB Toshiba Enterprise Capacity MG09ACA 244€ kupon:TOSHIBA5
Seagate Exos X18 Enterprise, 16TB HDD, CMRST16000NM000J 200€ (refurb)

(#185383) w.miki


w.miki
veterán

Aliexpress kuponok
SUPERQM10291 - $6/$50
SUPERQM10292 - $15/100

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#185384) Janos250 válasza GIJoe (#185382) üzenetére


Janos250
őstag

"The product is refurbished"
Nem tudni, milyen.

Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.

(#185385) nimfas válasza Janos250 (#185384) üzenetére


nimfas
addikt

Felújított, használt. 1 év garit adnak rá. Amúgy itthon 5 év garival vettem 8 TB-osat talán 1 éve, vagy 2.....

18TB Toshiba Enterprise Capacity MG09ACA 244€ kupon:TOSHIBA5 Kintről 93eFt+posta (The shipping costs are € 7.55 plus 19% VAT) Kérdés, hogy a 27-19% közötti ÁFA eltérést rádobják-e még.
Itthon pedig 125eFt szállítással 3 év garanciával.

[ Szerkesztve ]

(#185386) Jarod1 válasza nimfas (#185385) üzenetére


Jarod1
addikt

már csak az a kérdés 1 winyót hogy lehet felújítani? leporolják?

(#185387) bugizozi


bugizozi
őstag

Sziasztok!

Ilyen 14500/500mAh 3.7V akksit honnan lehetne rendelni, amiben már benne van az ÁFA meg VÁM mizéria, ne kelljen még itthon a postával sz@rakodni? (azóta nem rendeltem külföldről)
Esetleg létezik olyan ami nagyobb, több mAh, hogy ne merüljön le olyan gyorsan? Pl ami dual, 2 db-os és 1000mAh... :U Fizikailag láthatóan beleférne nagyobb.

Köszönöm! :R

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#185388) fecus válasza bugizozi (#185387) üzenetére


fecus
őstag

Mennyivel nagyobb férne bele? A 18650-es? (18x65mm)

"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi

(#185389) Beni2360 válasza bugizozi (#185387) üzenetére


Beni2360
félisten

Aliról lehet rendelni 99%-ban már nincs sarc, kikerulik a postát vagy EU-s levélként jön. Mibe kell mert a töltési rendszer nem biztos, hogy támogatja a nagyon nagyobb aksit.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#185390) nimfas válasza Jarod1 (#185386) üzenetére


nimfas
addikt

Telefont hogy? Abban is van tárhely..... ;]

(#185391) bugizozi válasza fecus (#185388) üzenetére


bugizozi
őstag

18mm sztem már magas
rosszul fogalmaztam :B
úgy értettem, hogy nagyobb kapacitású, vagy pl ebből több db

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#185392) Breki válasza powerwade (#185379) üzenetére


Breki
veterán

Ezzel még nincs hosszabb tapasztalatom, de azt olvastam ultrahangos kell.

Ultrahang segítségével juttatja tartályából az illóolajat a légtérbe, ahonnan akaratlanul is belélegezzük azt. Ezért különösen fontos a tudatosan megválasztott illóolaj használata.

Most láttam pont a Lidben egy jót akciósan, nagyon jól is néz ki, csak már nekem van otthon 3. :-)

Nekem még ilyen van:
Legnépszerűbb aroma diffúzorunk nagy, 300 ml-es űrtartalmával, harmonikus formájával, fa hatású megjelenésével hálószobád, nappalid dísze lehet, de irodádban vagy jóga, illetve masszázs stúdiódban is remekül mutat. Párája és hangulatos LED világítása akár 8 órán keresztül élvezhető, így használata minden évszakban frissítő, tisztító hatású.

Ultraszonikus párásító technológiájának köszönhetően a vizet és az illóolajat egyenletesen juttatja a levegőbe, ezzel friss, üde hatást biztosít. A párás levegő csökkenti az asztma tüneteit, a kellemes illat pozitívabb közérzetet biztosít, és csökkenthetik a stresszt. A párologtató tartály 4 dl térfogatú, akár 13 óra üzemidőd is lehetővé tesz. Időzítővel ellátott, így 1, 3, vagy 6 óra után automatikusan kikapcsol. Beépített LED világításának köszönhetően hangulatos fényt kölcsönöz a szobának.

[link]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#185393) Breki


Breki
veterán

A múltkor valaki keresett Zakót

[link]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#185394) Beni2360 válasza Jarod1 (#185386) üzenetére


Beni2360
félisten

Na kérlek szépen Ír országban újítják fel pl a WD vinyókat amik garanciás időben behalnak. Szetszedik és cserélik a hibás lemezt, stb és jön ki mint felújított 2 év garival. A HA-n is árulják.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#185395) Digitalpimp válasza Breki (#185393) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Én voltam. Viszont nem mutat semmit a link, csak valami hibát.

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#185396) edk- válasza Digitalpimp (#185395) üzenetére


edk-
őstag

Itt jó.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#185397) Breki válasza edk- (#185396) üzenetére


Breki
veterán

Nálam is jó, esetleg így?

[link]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#185398) Digitalpimp válasza Breki (#185397) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Így ok, köszi, de a másikra csak sorry van.

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#185399) GIJoe


GIJoe
addikt

BMAX B2S Mini PC, Intel Celeron N4000/N4020 Processor, 6GB DDR4 128GB eMMC, Windows 11 Pro, 2.4G & 5G WiFi 96$

(#185400) Ciccuka válasza GIJoe (#185399) üzenetére


Ciccuka
veterán

Kupon: 7UAASPRG
€ 84.77 (kb. 32800 most)

Kár, hogy nincs ilyesmi változat olcsó árban:
Pentium N6000
8GB
BT5.0
250GB+ SDD

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.