Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
Hori Fori West
Teljesítmény mód - normál fokozat.
Az első rész, sokszor nekifutva sem jutott a Meridian falun túl.
Ezzel a résszel meg az van, hogy instal után beleszaladt 5 óra, fejessel, 2 sörrel.
Nagyon sok helyen " darabos, köhög, pakolgat" a látvány.
Ez ilyen?..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
ProEvoFan
nagyúr
Sok platina nem is nehéz, de nem ritkán kell hozzá némi rajongás és kitartás. Pl a GTSben nyerj annyi online futamot, mint Schumacher az F1ben (91), ahhoz kellett némi kitartás, de más típusú, mint egy souls like játékban. Bennem ez a típusú erő megvan, mert látom a végét, amihez az odavezető úthoz nem kell két raklap nyugtató.
-
Gaben92
őstag
-
kovsol
titán
Nincs egy platinam se, és nem is lesz szerintem.
May the Force be with you!
-
sting2
addikt
válasz TrishtanAG #106462 üzenetére
Már majdnem Hdmi kábelt cseréltem ijedtemben..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
fausto
addikt
Ps4-en megvolt a Miles Morales. Most megvettem ps5-re is, írja a menü, hogy nyomjam meg az r1-et, hogy letöltése a ps4-es mentést. Rányomtam, de nem találja, pedig fent van a felhőben is és a gépre is letöltöttem. Mi lehet a baja? Szerintem a régió is egyezik, mert magyar feliratos mindkettő
-
Wlac
Ármester
Killzone: Shadow Fall 0.1%
Már ezen is csodalkozok, mert nem különösebben nehéz a platina, ráadásul nyitó cím volt és a PS4 esetén még visszafelé kompatibilitás sem volt, szóval én volt nagyon mivel játszani a kezdetekkor.
Viszont az még furább, hogy a második nálam a Skyrim VR 0.2%-kal. Valahogy azt is többnek gondoltam.“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
MODERÁTOR
válasz TrishtanAG #106464 üzenetére
Köszi mindenkinek, ránézek
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Frod
addikt
válasz ProEvoFan #106459 üzenetére
Persze, ezzel tisztában vagyok, azzal is hogy nem ritkán kell a grind (itt is kellett bőven), de azért nem az vért izzadós fajta volt. Vélhetőleg azért ilyen alacsony a %os arány, mert nagyon sok embernek van meg, ezáltal került bele a listájába.
Do you see the white shadow?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz penge111 #106477 üzenetére
Szégyen? Ne viccelj. Az a két platina nehéz mint az állat.
Más.
Ma megvettem a Horizon Chase Turbo - Senna Forever dlct.
Sajnos az anno ps4ről a felhőből mentett mentésemet nem tudtam felhasználni, mert a dlc miatt kifagyott a játék.
Megoldás az volt, hogy nem hívtam le felhőből a mentést, igy az önálló játékmóddal rendelkező dlc játszható volt... Kellemetlen. Nem az első eset, hogy a ps4 felhő mentésem nem kompatibilis a ps5ön játszott ps4es játékkal.[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
Esetleg akinek nincs meg és akcióra várt a demon' souls-al kapcsolatban. Alzán most 11390 huf [link]
Illetve még van néhány egész jó akció.[ Szerkesztve ]
-
zsombor22
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A ps5-m randomra be kapcsolja magát.
A hdmi-s cuccot már kikapcsoltam ami be kapcsolja a ps-t.
Nézek egy filmet és egyszer csak be kapcsol a gép,úgy hogy semmihez nem nyúlok.
Ki van kapcsolva az is hogy fel lehet ébreszteni a ps-t.
Valaki találkozott már ilyennel?Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
MODERÁTOR
-
emre33
addikt
válasz zsombor22 #106486 üzenetére
Nalam is ez a helyzet.
Random bekapcsol a PS5.
Én PS5 távírányírójára tippelek.
Kivettem az elemet belöle. Egyenlőre jó.Neked van távírányítód hozzá?
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Deck
titán
Vár valaki gépre a KV-tól? Tehát olyan aki onnan akar venni és jók neki az ottani bundle-k.
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest