Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106251) slothunter


slothunter
kezdő

Azon gondolkodok így 3\4 12 óra magasságban -és remélem KV ricsi állást foglal ebben bár nem hinném,hogy bele állna a témába- szóval azon gondolkodom mennyire van az rendben,hogy szerencsén múlik az ki fog ki hangosabb konzolt ki pedig halkabb konzolt.

A tulajdonomat képezi 2 darab PS5. Egyikben Delta venti a 23 lapátos ultra csendes.Míg a másikban a jó kis 17 lapátos Nidec.Hangosabb, morgósabb már már kerregős.
Azt a mesét én hagynám,hogy a rendeltetés szerű működést nem befolyásolja, de a fogyasztói élményt annál inkább.

Nálunk a PS a dolgozó szobában van elhelyezve.Gyakran előfordul,hogy a gyerek headset el használja.Dolgoznék de ez a hang zavar.
Rohadtul nincs rendben,hogy silány ventilátorral szerelt PS t is kaphatunk.Valamint minőségivel szereltet is.Csak szerencse kérdése.Ez nincs rendben.

Az még inkább vicc ha ventit akarok cserélni Amerikából kell rendelnem,mert csak ott elérhető 80 dollárért!AMi mire ide ér 1100 dollár.Mert elérhetetlen!!

Felhívtam a Trivardent.Mondom nem kell,hogy gariztassák a gépet.Rendeljenek ventit bele.Cseréljék ki.Fizetem az anyag és munkadíj költséget.Nincs alkatrész....

Vicc......

Nektek erről mi a véleményetek?

[ Szerkesztve ]

(#106252) ANOka válasza slothunter (#106251) üzenetére


ANOka
őstag

Felhasználói szempontból szégyen ez a (Sony) hozzáállás.
(A bundle-k létezéséről is ez a véleményem.)

(#106253) keIdor válasza slothunter (#106251) üzenetére


keIdor
titán

Nem ő gyártja le a konzolodat és nem ő köt szerződést a beszállító cégekkel.
A Sonynak kéne ezeket megválaszolnia. A QC náluk van.

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#106254) slothunter válasza keIdor (#106253) üzenetére


slothunter
kezdő

A Sony ezt kivédené azzal,hogy rendeltetés szerűen működik a konzol.
De ugye van csendes PS5 és hangos PS5...
Hulladék ventivel szerelt és minőségi ventivel szerelt.Ugyanazon áron.

Azt pedig végképp nem értem egy hivatalos szervíznek miért nincs lehetősége egy ventit kicserélni.Vagy adott esetbeten egy optikai meghajtót?
Ezek azért nem ördögtől való dolgok.

(#106255) keIdor válasza slothunter (#106254) üzenetére


keIdor
titán

Én mondjuk szerencsés voltam mindkét esetben, de a Coil Whine legalább ugyanekkora probléma. :) És az nem is orvosolható.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#106256) ProEvoFan válasza keIdor (#106255) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Szerencsés vagyok, mert a digitális ps5öm hangtalan, de szó szerint. Csak éjjel hallom a halk venti működését, de azt is csak akkor, ha közel megyek a géphez

(#106257) jeni válasza slothunter (#106251) üzenetére


jeni
félisten

A venti cseréje az a gari matrica felbontását vagy megszüntetné a PS5 konzol garanciáját?
Ha nem akkor elvileg lehetne ugyan olyat rendelni más weboldalról is.
Ebay,Alliexpress,stb...

(#106258) Kendek válasza slothunter (#106254) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

A hivatalos szerviz ebben az esetben csak logisztikai partner. Magát a konzolt nem javítják, hanem csak cserélik. Ez régebben is így ment, a hibásakat elszállíttatták, és helyette érkeztek javított-felújított darabok.

A ventilátorok eltérő minősége nem feltétlenül attól van, mert így olcsóbb a Sony-nak. Hanem mert olyan sokat kell gyártatniuk, hogy azt csak többféle beszállítóval tudják megoldani, hogy legyen elég.
Amiben viszont hibáztak az az, hogy nem terveztek rá csillapítást, pedig egy kis gumi sokat segített volna.

<-ƘƘ->

(#106259) Kendek válasza jeni (#106257) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ki lehet cserélni a ventit anélkül is, hogy a beavatkozásnak nyoma maradjon. A gari matricát nem szükséges felsérteni hozzá.

<-ƘƘ->

(#106260) temes69


temes69
aktív tag

Tegnap befejeztem a forbidden westet. 57óra lett a vége. Van még mit csinálni azért, de kicsit most leteszem pihenni. Nagyon jó a játék. Utoljára a Last of Us2 tetszett ennyire. A végén már alig tudtam letenni annyira húzott magával a sztori. Ezért is maradt ki néhány mellékküldetés :) A társaimat is eléggé megkeldveltem a végére :) A grafika az pazar, a világ iszonyatosan jól fel van építve. A küldetések már szinte Witcher3 szintűek. A harcot is sokkal jobban élveztem, mint az első részben. A képességek nagyon jók lettek, muszáj is őket használni, mert különben nehézzé válnak a harcok. A tárgyak(fegyverek, páncélok) is nagyon jók lettek. A legendary itemeket azért eléggé nehéz fejleszteni a nyersanyag igényük miatt :)
A zeneéje egészen fantasztikus lett. A végén simán végigneztem a készítőket és hallgattam a zenét.
Kíváncsi leszek merre viszik tovább a sztorit, és remélem lesz még egy dlc is az új rész előtt :)

(#106261) Scarletiel válasza slothunter (#106251) üzenetére


Scarletiel
senior tag

Ugyan nem vagyok Ricsi, és nem is hiszem, hogy ezt neki kellene feltenni, de szerintem ez mehet a háttérben:
- Tudják, hogy nem tudják, már így se kiszolgálni a gamereket a konzolokkal, így több üzemet, céget bíznak be az alkatrészek legyártásával, a konzolok megépítésével, hogy azzal már ne menjen el többlet idő, mire kijut a boltokba.
- Mivel tudják, hogy minden egyes PS5 amit jelenleg legyártanak nem marad polcon és mint az Éhezők viadalába nyírják érte egymást az emberek, ezért maxon mehetnek a gyártósorok és háttérbe van szorítva a minőségellenőrzés. Értem ezalatt, hogy kevesebbet néznek át, vagy azt nézik csak meg ami nagyon fontos rajta.
- Az, hogy nincs alkatrész az sajnálatos, de szerintem visszavezethető a nyersanyaghiányra, gyártás kapacitásra. Most nem akarok gazdasági topicot csinálni ebből, de ha követed a híreket, akkor nagyjából kikövetkeztethető, hogy a luxuscikkek, elektronikai termékek elérhetetlenek, és lassan elérünk oda mint régen, hogy majd 2 évet vársz mire kapsz egyet ami vagy megy vagy nem megy rendesen. Erre még számold rá a scalpereket akiket sikeresen kineveltünk az elmúlt évek alatt és nagyjából megvagy.
Ez persze csak az én véleményem, de örülj, hogy van hangos PS5-öd, ha nem melegszik, nem döglik meg akkor használd, aztán ha lesz alkatrész cseréld. :R

[ Szerkesztve ]

(#106262) saelin


saelin
veterán

Az Inquisitor Martyr eléggé jól ki lett pofozva mióta utoljára belenéztem. Majd idén valamikor jön hozzá új expansion is, szóval foglalkoznak vele a fejlesztők. Bugok sajnos akadnak benne... Ilyen szinten eléggé amatőr a magyar csapat, mert van olyan bug ami már megjelenés óta jelen van és patch note szerint javítva van, de mégsem sikerült a valóságban. Ps5-ön a performance módban szépen fut és a töltési idők is sokkal jobban elviselhetőek mint a ps4 esetében. Contettel meg rogyásig van! Szegény Diablo 3 a kanyarban nincs hozzá ilyen szinten. Respect érte a készítőknek! Aki vágyik egy jó H&S-re annak tudom ajánlani. Egyedül amire vigyázni kell az a campaign mission-ök coopban, sőt, ajánlott inkább egyedül tolni mert a legtöbb bug a coop progress miatt üti fel a fejét. A chapter 2 kimondottan ilyen, ami sokaknál bugol be coopban, de valahol még van 1-2 ilyen rizikós mission a játékban. Ezen kívül egyben van a játék.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#106263) saelin válasza keIdor (#106255) üzenetére


saelin
veterán

CW nálam és a barátom gépén is van, de egyáltalán nem zavaró. Én max akkor hallom ha teljesen hang nélkül játszom és akkor sem állandó jelleggel csinálja csak bizonyos játékoknál. Szerintem terhelés függő az én esetemben. Btw ez legyen vele a legnagyobb baj amíg megvan! Engem a silány minőségű kontroller analógok jobban zavarnak. Már 2 kontrollerem van ami driftes és mind a kettő fél éven belül kezdte el. Majd ha lesz hozzá lelki energiám akkor szétszedtem és kicserélem benne a karokat. Szerencsére nem nagy munka, csak szopatós az ón kiszedése az elején, a többi már easy.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#106264) -=Jam=- válasza slothunter (#106251) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Miért kéne amerikából rendelni?

[link]

(#106265) Kendek válasza -=Jam=- (#106264) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ahogy elnézem ez is lutri, többen is írtak elégedetlen értékelést, mert ugyanúgy hallható, vagy még hangosabb is mint a gyári. Ahhoz képest pedig elég drága.

<-ƘƘ->

(#106266) Peace válasza saelin (#106262) üzenetére


Peace
nagyúr

Félek, hogy az Adepta Sororitas csak egy játszható kaszt lesz. Pedig ha a Prophecy-hez hasonlóan különállóként érkezne saját kampánnyal, akkor még be is fizetnék rá. Az alapjáték nagy csalódás volt, mert a kampány után egy nagy nulla az egész. De a Prophecy kiegészítő saját sztorival felvillanyozóan hatott rám.

(#106267) Moby válasza -=Jam=- (#106264) üzenetére


Moby
addikt

Ezek ilyen utángyártott vackok, nem "gyári" ventil. Olyanok is.

(#106268) Major Lion válasza -=Jam=- (#106264) üzenetére


Major Lion
senior tag

Ez nem a Delta venti... marpedig ha cserelsz akkor inkabb arra kellene

[ Szerkesztve ]

On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero

(#106269) keIdor válasza saelin (#106263) üzenetére


keIdor
titán

Minimális CW nálam is van.
Na a controllerrel viszont tényleg szerencsém van, 2020 novemberi egy darab controllerem van, ami a géppel jött és a mai napig nem driftel, semmi baja nincs. Igaz év elején én azt láttam, hogy olyan 300 óra játékidő lehet benne. Amikor a Sonynál meg lehet nézni, hogy mikkel játszottál 2021-ben. Azóta még kitoltam a HFW-t, ami 80 óra és megint a GTA V-t, ami olyan 50-60 óra. Még bírja. :)

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#106270) bandi0000


bandi0000
nagyúr

Valaki említette az alis [kontrollFreek-et] rendeltem is, és meg is érkeztek, hát nem tudom, hogy eredeti-e, de szerintem megegyezik vele, és pont 1/4-d áron volt 1 pakk, mint a hivatalos oldalról, vám ugye nem volt, szóval a képen látható pakkért fizettem 5,4k-t

Xbox One: bandymnc

(#106271) eisento válasza bandi0000 (#106270) üzenetére


eisento
addikt

Majd a rushrol mondasz par szot? Esetleg kep is johet hogy all az analogon. Koszi :R

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

(#106272) ρσгτσ válasza bandi0000 (#106270) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Majd dobj egy véleményt, mert engem is érdekelne. Bár én jobban elvagyok a tömör gumi (fix.) magasítókkal. Egyelőre még csak itthonról rendeltem, de majd megnézem mi újság kint. Csak a szilikon tokokat rendeltem meg.

Egyébként Üdv. mindenkinek.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#106273) saelin válasza Peace (#106266) üzenetére


saelin
veterán

Szerencsére a campaign-on kívül is van egyéb activity, így aki szereti építeni a kariját bőven talál benne szórakozást. Viszont tény a campaign nem nagy cucc.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#106274) Peace válasza saelin (#106273) üzenetére


Peace
nagyúr

A kampány volt az egyetlen értékelhető dolog az alapjátékban. Én legalábbis nagyon hamar ráuntam utána. Mondjuk ez 4 éve volt. De nem hiszem, hogy bármi képes lenne a játék előtt tartani...

(#106275) saelin válasza Peace (#106274) üzenetére


saelin
veterán

Azóta változott a játék nem keveset! Persze hogy egy régi játékos vissza térjen hozzá az lehet kevés, de az újaknak ad feladatot bőven. Mikor megjelent konzolra én is próbáltam és valami 2-3 óra után dobtam a fenébe. Azóta kapott egy szinte rework patch-et, ingyenes content update-et, fizetős dlc-ket és ugye az expansion-t. Mi a torchlight 3-al is sokat játszottunk, de ott a content hiánya miatt hamar feladtuk és ott igen kemény bugok is voltak ám... Ha vissza nézem a hack and slash játékokat amikkel játszottam ez bizony a jobbak között van. A torchlight szériától biztos jobb, content több van benne mint a Diablo-kban és a neocore játékaihoz mérve sokat fejlődött a combat flow is. Egyetlen szomorú dolog az egészben, hogy nincs belőle nextgen verzió és talán még az (inkább), hogy a pc-hez képest jóval később kapunk meg minden tartalmat.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#106276) GangBAng^


GangBAng^
tag

Én is előrendeltem 1et az alzánál, nagyon kíváncsi vagyok, mennyit kell várni. :F :U

GangBAng^

(#106277) bandi0000


bandi0000
nagyúr

Feldobtam gyorsan kettőt, az első a régi tuti, hogy eredeti, a 2. az új nem biztos, hogy eredeti szett.

Rush-ot benéztem, mert az alacsonynál is a kicsit domborút szeretem, ennél meg ugye meg van az ujj "helye" nem rossz, szokható, de nem biztos, hogy a kedvemcem lesz :D A magas meg hozza a minőséget, persze az idő eldönti, az alacsonyaknál szinte mindig 1-2 év után a gumi megnyúlt, és kilazult, a magasaknál nem szokott gond lenni, egyszer megmostam szappanos vízzel, az haza is vágta, mert onnantól kezdve ragadt :D

Xbox One: bandymnc

(#106278) Kendek válasza GangBAng^ (#106276) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Én azért a helyedben nem erre alapoznám az idei karácsonyi ajándékot. :))

<-ƘƘ->

(#106279) Elderath válasza bandi0000 (#106277) üzenetére


Elderath
őstag

jesszusom :D

Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

(#106280) fogtunder válasza GangBAng^ (#106276) üzenetére


fogtunder
nagyúr

teljesen offtopic, de hanyadik választásod volt ez a nick a regisztrációnál? ;]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#106281) Peace válasza saelin (#106275) üzenetére


Peace
nagyúr

Én inkább meglesem 26-án a King Arthur: Knight's Tale-t tőlük. Kapnak még egy esélyt. :P

(#106282) Major Lion válasza fogtunder (#106280) üzenetére


Major Lion
senior tag

szerintem a masodik, a gangbang-et mar elvihettek.

[ Szerkesztve ]

On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero

(#106283) saelin válasza Kendek (#106278) üzenetére


saelin
veterán

Én inkább a KV-tól rendelnék. Biztos ott is több ezres várólista van, de tudtommal nagyobb készleteket is kapnak.

Peace
Én neocore játékot csak leárazva veszek. Eléggé hullámzó a minőségük. Mondjuk az Arthur pont jónak néz ki videók alapján, de na...

[ Szerkesztve ]

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#106284) sting2 válasza bandi0000 (#106270) üzenetére


sting2
addikt

Nájsz
A Phantom nekem nagyon bejött, már a második eredetit koptatom lassan 7.ik. éve.
Ránézésre pont ilyen. :K

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#106285) Zsolty20


Zsolty20
senior tag

Újabb KV-s frissítés érkezett. :)
"A rendeléseket beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel és a limitált mennyiség következményeképp háztartásonként egy konzolt tudunk biztosítani. A következő szállítmány beérkezése miatt a 2022.03.03. 18:47-ig leadott rendelésekkel kapcsolatban fogunk egyeztetni ügyfeleinkkel az elkövetkezendő napokban. Amennyiben további szállítmány érkezik, és több információ áll rendelkezésünkre, akkor az érintett rendelőinkkel felvesszük a kapcsolatot.

Az információ 2022.04.11. 13:10-kor került frissítésre."

(#106286) ANOka válasza saelin (#106283) üzenetére


ANOka
őstag

Nagyobb készleteket miből?
A szar és a fos bundle verziókból? :W

(#106287) raziel01 válasza ANOka (#106286) üzenetére


raziel01
veterán

Drága de máshol meg alig kapni.

(#106288) Cranium


Cranium
tag

Sziasztok, ma lettem tulaja PS5-nek. A kerdesem az lenne, hogy elvegeztem az adatatvitelt, kiveve a jatekoknak. Az alap adatatvitel volt 2 GB abba beletartozik a jatekok mentese is? Vagy azt kulon oldjam meg?

(#106289) V.T.


V.T.
aktív tag

Sziasztok.
Tudja valaki hogy az új God of war mikor jelenik meg? Májusra emlékszem de nem nagyon találtam rá választ.
Köszi

(#106290) Zsolty20 válasza V.T. (#106289) üzenetére


Zsolty20
senior tag

HA minden igaz akkor 2023.

(#106291) ANOka válasza raziel01 (#106287) üzenetére


ANOka
őstag

B@ssz@ +! :(((
Nem akarok olyanért (lemezes játékok) fizetni, amit nem fogok használni!

Nem akarok a játékok használt piacon történő eladásával sem foglalkozni!

Tudom: dőljek a kardomba és dögöljek meg! :W

(#106292) RangerFox válasza Zsolty20 (#106290) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Nincs hivatalos infó róla, hogy csúsztatták volna 2022-ről. Ennél közelebbi hivatalos dátumot pedig még nem közöltek.

(#106293) Lord_Sordi válasza Cranium (#106288) üzenetére


Lord_Sordi
csendes tag

[link] Tech 2-es srác jól összefoglal mindent. Érdemes megnézni.

PSN: Sordi91

(#106294) V.T. válasza Zsolty20 (#106290) üzenetére


V.T.
aktív tag

Köszi mindenkinek. A Horzon Forbidden West és a God of War miatt vettem megint PS55-öt. Más annyira nem érdekel. Akkor lehet inkább eladom a gépet mert amúgy csak porosodik. Pedig nagyon vártam már. Ps4-en 4 éve megjelenésekor alig vártam hogy tudjak vele játszani.

(#106295) bbuffy válasza ANOka (#106291) üzenetére


bbuffy
senior tag

Sztem csak take it easy. :) Mindjárt szebb lesz minden.

...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/

(#106296) Zsolty20 válasza RangerFox (#106292) üzenetére


Zsolty20
senior tag

Igazad van. A lényeg annyi csupán, hogy májusban biztosan nem jön. Viszont szerintem majd olyan november környéke. :)

(#106297) F-ECT$ válasza V.T. (#106294) üzenetére


F-ECT$
titán

GoW lehet jön még idén, de ha csak jövőre is: a PS5 nem kér enni, az árát tartja, és ki tudja, hogy jövőre tudsz-e venni. Szóval nyugodtan porosodhat szerintem.

Dive ever, work never.

(#106298) Mike válasza V.T. (#106294) üzenetére


Mike
veterán

Aztán meg nem tudsz venni másikat ha meg kéne

(#106299) fogtunder válasza ANOka (#106291) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Jelenleg kínálati piac van konzolokból, szóval igen, vagy megveszed a bubdlet és eladod, ami nem kell, vagy vársz, ki tudja, meddig. Lehet ezen mérgesnek lenni, de amíg sorban állnak az emberek bármilyen gépre, addig a válogatás az elérhető lehetőségek között egy luxus. Én nem mondom, hogy dőlj a kardodba, de vagy várj türelemmel, vagy gondold az ezzel kapcsolatos elképzeléseidet, mert ez idén nem nagyon fog változni.
Jelenleg amúgy kontroller hiány is van, szóval még olyan bundle se lesz egy darabig.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#106300) #69890048 válasza fogtunder (#106280) üzenetére


#69890048
törölt tag

Az első is az enyém, most, h mondtad toltam egy elfelejtett jelszot, mar ez is aktiv :DD

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.