Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
Nekikezdhetsz magad is, de azért nem olyan egyszerű a művelet. A kerékagyból nem tudod kivenni a csuklót, csak ha a talpas gömbfejet elkötöd az alsó lengőkartól. Ha visszakötötted, akkor geometria, mert nem hiszem, hogy eltalálod az eredeti helyzetét. Vagy kiveszed az egész féltengelyt, ehhez a belső csuklót is szét kell csavarozni.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Nem tudom mi lehet a különbség az ABS és az üvegszál között.
Valami olyasmi rémlik, hogy az ABS törik mint a ropi.Ezek a toldatok annyira nem jönnek be, kompletten szeretném majd R32 kit-el ellátni.
Ebay-en annyi frankó cuccot találtam G4-hez, milliókat eltudnék hinteniCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Szépek a lámpák.
A g4-eket árulták gyárilag többféle hátsó lámpával?
A mostani lámpáim nem olyanok mint a korábbi G4-ünkben.Amit a későbbiekben mindenképpen szeretnék:
R32 body, mély láda, fém kilincsek.Tegnap fóliáztattam az ablakokat, nagyon frankó lett.
Kb mennyi a színre fújása a löksiknek illetve a küszöböknek?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Nekem ocean az autóm de ilyen van benne.
Nem is tervezem a cseréjét, mert tetszik, jól mutatnak az ezüst bódébanA fém kilincsek helyett lehet színre fújatom őket az ajtókon lévő fekete csíkokkal együtt.
Amennyire nem tetszett ez az autó amikor megvettem, annál inkább begyere.
Egyedül azt sajnálom, hogy erőtlen és sokat fogyaszt.2.8-al vagy 1.8t-el szimpibb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Nekünk 98-tól 07-ig volt 1.6-os golfunk és már uncsi, jobb lett volna az erősebb
Amúgy a TT-nél nem attól riadtam meg, hogy cserélni kellett, csak miközben leveleztem az eladóval folyamatosan jöttek a hibák. Először mondta, hogy szarok a telók, aztán mondta, hogy mégse szarok helyette a kerékcsapágyak szarok... Hupog kopog, de így használja... gondos tulaj lehet. Azóta is árulja....
[ Szerkesztve ]
-
Rambovits
senior tag
válasz Hikvision #54505 üzenetére
Azt mondta az öreg, hogy a gumi ennyi idő után beáll egy pozícióra, és igaztgatni kell, meg ilyenek... Most jöttem haza, mintha még mindig hallanám, csak nagyon halkan.
Munez Sajnálom az esetet Hol történt? Az omv kutas öregasszonyos témánál sérült meg a tied is?
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz MunezXBK #54509 üzenetére
Bakker Csabi......
WTF??Más: most jövök az ótószerelő mókusbogártól, teljes lámpa cserés. Mindkettő. A foncsor kifingott, az állító csavar csak dísznek van, és nem azért nem lehet belerqkni a sima H7 izzót mert különleges, hanem mert azok a gyökerek akik a xenont belefaragták, kibarkácsolták a fészket, amibe az izzó kell..... Az agyam bevérzik..... 15/lámpatest. Plusz a beszerelés. Gyári utángyártott, de nem hella, mert az kurvadrága. A szerelőm 50% kedvezményével persze.
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
-
-
Rambovits
senior tag
válasz MunezXBK #54523 üzenetére
Nem, csak felismertem a buszmegállót szemben. Meg mögötte a köfémet. Arra lakik jóbarátom.
El se merem képzelni, mi lett volna, ha valaki pont akkor sétál a járdán. Hogy történt? Összetalálkoztál a mamival, az meg bedurrantott a benzinkútra?A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Mágus2 #54487 üzenetére
Köszi!
Most cseréltem le a kereket, de én hülye elfelejtettem levinni egy tolómérőt. Majd holnap.Még egy kérdésem lenne. Kiégett a csomagtartóban lévő izzó. Lepattintottam a búrát, és úgy tűnik bele van építve az izzó. Jól sejtem, hogy egyben cserés? Gysz.: 1H0947113
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
-
net84
őstag
válasz MunezXBK #54539 üzenetére
Bazz!
...es tanu van ra? Felenk ez nem szokas egyertelmu tanu nelkul. Max mindket felet felelosnek allitjak be, es megbunteti rend eber ore mindkettot. A kart pedig mindenki maga rendezi. Lampas balesetnel csak ilyennel talakoztam. Igaz kivetel, amikor van kozutas kamera ackeresztezodesben...Magus! Egy rendezveny szervezo oda szervez, ahova kell a lenyeg, hogy csapos emelo es szerszamok legyenek
Munez - ez szivas...de latatlanban mondom, a mammer volt a hibas mostanaban az oregek meg vannak kerdulve. Megzavarja oket az oraatallitas, a kod, az eso, a hideg...meg meg ki tudja mi.
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
Balupapa!
újonc
Hali lali papi....
vendingo: van egy zorkó 17-es TT felnim, nem érdekel?
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Balupapa! #54546 üzenetére
Nagyon cserélném a jelenlegi felniket, de a felni meg a gumi is 1 szezonos, nem lenne gazdaságos lecserélnem.
Amúgy már kinéztem a leendő felnimet: Keskin kt1Amúgy mennyiért árulod?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest