Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz narancsnn #25962 üzenetére
Mennyi van vele arányban, 60 ló?
Szerintem messze nincs széthajtva a motor, legfeljebb néhány alkatrész nincs annyira megválasztva. Bár ebben is van valami fejlődés. Ha meg azt nézzük, 4 év, 200e km teljes körű gari van, simán vállalható. Még akár 2 évesen is....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
rob210
nagyúr
válasz narancsnn #25971 üzenetére
Röhögni fogsz de valóban előfordul mostanság, hogy alázom a 3.0 literes audikat meg Bmw-ket, mert nem mer odarúgni a gáznak a tulaj, a 14 literes fogyasztás mellett én meg azért csak mennék a magam kis tempójában.
Nem egyszer kellet már körbe autóznom pl. a Szentmihályi úton a 70.es részen a tötymörgő audist.Pedig hát azokkal a gépekkel lehetne menni, főleg a benzinkútra
Renault power
-
airady
csendes tag
válasz narancsnn #25988 üzenetére
Sziasztok!!!!
Seat leon 1.8t-m van.Problémám hogy a kuplung pedál beesett.
Kuplung munkahenger csere lett a vége.
Helyzet az hogy már harmadszor esik ez meg.Lehet ennek vmi oka vagy egyszerüen nyugodjak bele hogy ennyit birnak (kb 1/2-1 év).
Elöre is köszi a segitséget...... -
AMD Power
titán
válasz narancsnn #26031 üzenetére
60 lovas. Nem mondom,hogy nem jó mert 93-s Clio I-hez képest sokkal jobb. Persze 3x annyiba is kerül. Jó benne ez az 1.4 8v moci. 60 pacihoz képest jól megy. Nyomatékos és "alig" eszik.
De engem a VW "mítosz" annyira nem fogott meg. Van vele probléma rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz narancsnn #26035 üzenetére
Nálunk eddig 3 német autó van/volt a családban, előtte meg 4 francia. 4 franciából egy az ótvar volt (Peugeot 306 1.9TD) . A másik 3 jó volt ( Peugeot 205 1.1 , Peugeot 309 1.9D, Renault Clio 1.9D).
Tesómnak a Toledo I 1.9TD nagyon jó volt. A mostani Toledo II 1.9TDi is nagyon jó, az én VW Polom sem rossz, de nekem picit csalódás volt.
Tesóm havi 2500-3000km megy átlagban. Több mint 3 éve ,hogy nálunk van. Eddig hozza gép amit kell.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz narancsnn #26037 üzenetére
Ja, nem. ~2x ennyi idős, fele ennyi van benne, a többi majdnem stimmel.
Persze, baszcsizhatod, de azért nem mindegy, hogy van rá gari avagy sem. Pont a múlt héten intéztem garis gyújtótrafó cserét, ami persze nem ez a kategória, de volt rá gyári visszahívás....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Babetta-X
senior tag
válasz narancsnn #26035 üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, mi a helyzet az FSI motorokkal, mondjuk egy 2002-es mostanra 13 éves Lupoval. Azért főleg, mivel az FSI informatikai és ellenőrzési rendszere elég összetett, fejlett és bonyolult, nagyon sok hibánál jön a vészfutás, márpedig hibalehetőség van bőven, nehezen tudom megemészteni a több db katalizátort, amiből ráadásul az NOx katalizárot alapból redukálja szinte mindig, a nagynyomású szivattyút, amit külön ECU vezérel, stb.
Pedig maga az elgondolás nagyon jó, ha nem lenne ennyi környezetvédelmi humbuk, akkor biztos vagyok benne, hogy istentelenül kicsi fogyasztást lehetne elérni vele.( Mivel akkor kb végig mehetne rétegzett keverékképzésben, aminek sok előnye van, csak ugye a környezetvédelem miatt sok el is veszik belőle) -
FoBCRaistlin
őstag
válasz narancsnn #26061 üzenetére
Ugyan már, miért kéne bocsit kérni?
BeszélgetünkHa nem erőlködik, akkor ok. Úgy látszik nagyon hozzászoktam a váltómhoz.
AMD Power: 8 szelep előnye. Nekem az előző kocsimban volt 1,5 8v, és egyenes úton alapjáraton elvitte 3 ban[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz narancsnn #26069 üzenetére
Az sem tesz neki jót, mert 1. többet fogyaszt mint ha 3.ban tartanád állandó sebességen. 2. megint csak terheled a főtengelyt 5.-ben
Városban én 3.ig használom a váltót, ha reális esély van rá, hogy 60-al lehet menni kis lejtőn, akkor kapja a 4.-et
3.ban 50el 1900-as fordulaton ketyeg. 4.ben 1400. 5.ben nem próbáltam, de szerintem érthető.
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz narancsnn #26106 üzenetére
nekem anno a hasonló erejű kocsimon direkt szűrő+ sportdob volt, érezhetően könnyebben pörgött fel a motor. sztem hagyd bent.
Tuningolt kocsik... ugyan már. Nekem is egy egyszerű gyári ibizám van.
Még a neve is majdnem ugyanaz mint a tiédnek. Ez is sportTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz narancsnn #26145 üzenetére
Nem tudom lehet-e és mennyibe kerül, de sztem tuti nem éri meg... ha egyáltalán lehet.
Anyuéknak kis kompis, nekem nagy. De nem igazán használom. A már más kérdés, hogy bizonyos egyéb extrák nem mennek kis kompis gépen.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz narancsnn #26173 üzenetére
Megmondom a frankót én is örülök a kis dögnek.
Alapvetően nincs gondom vele. Apróságok akadnak, de az élvezeti értéke még mindig magas számomra.Párszor csalt már mosolyt(inkább köcsög vigyort) a képemre. Kinézetre is tetszik... hiába 8 éves, még mindig szívesen nézegetem néha.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz narancsnn #26175 üzenetére
118e-el vettem anno (elvileg)
143e van most benne. Használgatom azért.
Sztem ettől függetlenül jó állapotban van, odafigyelek rá, ha valami nem kóser azonnal megnézetem.Hogy ténylegesen mit eszik azt nem tudom, mert nem szoktam kiszámolgatni. BC adatait tudom leírni.
2 vezetési mód létezik nálam. 1:csak finoman (ebből elég kevés) 2: adj a pofájának (persze ésszel).1: 100-as tempó 4 körül. pálya x40 6ban 5 körül
2: 6 liter de legyen felfelé kerekítve 6,5, de itt már bántok mindenkit.Pont a napokban néztem át a hirdetéseket.
Hm... nekem nem tetszik a szürke szín, illetve az 5 ajtó.
Az a 74.000 km kevésnek tűnik, de fene sem tudja. Képek alapján rendben van.
ESP nem ártana bele, én nagyon imádom, és kell is.[ Szerkesztve ]
-
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz narancsnn #26181 üzenetére
Veszprém túlnyomó részt.
Gyere el a talira, és meg is tapizhatod, meg viszlek egy kört.
Járok néha Szombathelyen oktatni, bár olyankor szinte semmi fölös időm nincs.
Most hétvégén megyek Kanizsára is, de az is kb olyan messze van tőled mint VP.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest