Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kk831228
addikt
válasz Hikvision #40773 üzenetére
Szerintem az nem az a hibakód olvasás hanem a másik ami nekem 3 gomb lenyomására jön elő és van 45 menü pont és azok értékei...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
Én ez alapján csináltam: első hozzászólás pdf
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
janos666
nagyúr
Gyári VAS-al, eredeti, esetleg kínai klón VCDS-el.
Ja, megnéztük a kínai 11.11.3-as VCDS-em, a B5-ös Passsat-on sem tudott CAN-only módban hibanaplót olvasni.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
tomcsi23
veterán
válasz Hikvision #40833 üzenetére
Pont ilyen gombok, és pont ilyen helyen vannak itt is.
Amúgy igazad van, az tényleg valami hibát jelez, de szerintem másra utal. Mondjuk nálam 79-ig vannak (asszem, de mindenképp tovább, mint ez a lista).
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Hikvision #45701 üzenetére
Az nem tarthat rosszul. Gondolom a virsli guminak nagy szerepe volt a mutatványban.
Más: nem is meséltem, hétvégén megelőzött egy gázkonvektor(passat 1.8T LPG). Azon a dombocskán próbálkozott, amihez képest az érdi emelkedő lejtőnek számít. Tartottam a 120-at, jön mint állat, no mondom menjél, látom sietsz. El is gurult szépen de az emelkedő ekkor kezdett csak igazán eldurvulni, emberünk nagyon matatott a műszerfalon, gondolom kereste a nitró gombot, vagy a benya kapcsolót, de ez sem segített rajta, a százhúszammal kénytelen voltam visszaelőzni, mert feltartott.
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz Hikvision #46681 üzenetére
Hasonló problémával küzdöttem a Leon-nal. Váltóolaj csere, egy fokkal jobb lett, motortartó gumibakok cseréje, már-már tökéletes. Sajna a Leon példásan fos váltó mechanikával van ellátva, ami nálam működik az az, hogy először húzok egy kettest, így beáll minden irányba, mint kés a vajba, úgy megy az egyes. Nem recseg, nem ropog, a többi fokozatot simán veszi.
Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
-
-
-
válasz Hikvision #48903 üzenetére
Ezt kikérem magamnak! Azt tudom h sz@rfos dízel audim van, de nem szoktam gyorsulni és arczoskodni sem!
Az meg hogy neked nem a társaság kell, hanem száraz tények és adatok, nem ok arra h leszólj minket...ha ennyire zavarunk, Mágus2 nek ismered a privátját, az Porshe Hungária meg értékesít technika leírásokatNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Balupapa
senior tag
válasz Hikvision #48911 üzenetére
sztem alapjaba veve nem esszuk egymast.
engem eloszor pld mindenki utalt (lehet most is ) de a banda ossze csiszolodott
egyebkent ugyan ez a "zarkozottsag" megfigyelheto a hasonlo topikokban.
és igen, tényleg jo h van egy magusunk, de azert ezt azt (tapasztalat, eszrevetel, tanacs) a tobbiek is hozza tesznek ( asok emeletes baromsag mellet persze )[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Mágus2
Közösségépítő
Az audisokat szúrtad meg, és csak néhány oszlopos tag van itt, ezért ugrottak rád. Szerintem túlreagáltad a dolgot, nem akar itt senki bántani. Nem hiszem el, hogy egy 30 megabájtos országban ilyen hamar bele lehet kötni valakibe. Gyere el egy talira, hozd el a verdát, majd jól megmondjuk, mi a véleményünk, mert véleménye mindenkinek van, és a világért sem tartjuk meg magunknak.
Én most nem tudok lemenni, pedig szívesen mennék, amúgy is le kellene venni Gazsiról a kormányt, ami ugye a múltkor elmaradt.
-
Magamra ismertem?! Ha csak olvastad volna a fórumot, tudnád h én vagyok itt az egyetlen aki nem áll le másokkal versenyezni. Az meg h megszólítva érzem magam , talán azért van mert általánosságban minden itteni audist-audit leszaroztál, a gazdájukkal együtt.
Lehet h megbántottalak azzal h nekem nem tetszett a DRL, ez nem állt szándékomban. De marha nehezen viselem ha általánosságban leszaroznak.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Piwi
veterán
válasz Hikvision #52952 üzenetére
remélem nálam ez nem így van,csupán kispórolták a fűthető tükörlapot
bitpork: nekem anno a kulcs szerelés 15 ezerbe került pedig csak új burkolatba akartam átrakni és nem tudtam hogy az immo chip ragasztva van a műanyag házba és eltörtem persze az új burkolat azóta is a polcon hever becsomagolva
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
válasz Hikvision #52986 üzenetére
Hé-hé-héh-héé! Sehol nem írtam hogy gyári minőség. Csak annyit hogy használtban nincs hibátlan! Aki nem akar töröttet venni, az vegyen új autót! Gazsinak az orra is volt törve. De nem feltűnő ha nem tudja az ember hogy mit nézzen. Egy maszkoló csík nyoma ami bukta de nekem -laikusnak- simán nem árulkodó.
(#52989) atos19881101 : olvastam, de:
1:Lásd fent
2:Sajnos nem Te magad döntöd el hogy mikor és hogy törik a kocsi. A legtöbb amit tehetsz hogy tőled telhetően vigyázol rá. Ebben az is benne van, hogy ha megtörtént a baj, akkor eldöntöd hogy neked megéri -e megjavíttatni.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
Piwi
veterán
válasz Hikvision #53630 üzenetére
kicsit messze van tőlem sajnos,de azért ha megtalálod a címüket vagy az elérhetőségüket akkor ne tartsd magadban decemberben kell úgyis magyarba menjek az autóval,bár gondoltam már előbb megveszem a tükörlapokat mert hétfőtől már jönnek a minuszok
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankok téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- 1 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- COSORI Dual Blaze TwinFry 10 literes Forrólevegős Sütő
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest