Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28566) Topiccsendőr válasza fattyu (#28553) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

No igen, ebben van igazsag. De mennyi? :D
Alapvetoen mennyisegek hianyoznak mindig a kepletbol, amit egy hozzaerto ember elmond. Azaz, h mennyire fogja befolyasolni es hol a motor viselkedeset. :D (a dolog hibaja, hogy az egy igazsagot az ember minden helyzetre ra akarja huzni , mert ugy egyszerubb az elet) ezek a dolgok konstrukciotol es motorfajtatol fuggoen valtoznak. Tegyunk fel egy kisebb fojtassal rendelkezo kipuffott magatehetetlen keverekkepzessel ellatott motorokra: mondjuk egy lambda nelkuli injektoros r6 ra. Eredmeny kasztrofalis. Ugyanez a karbisnal semmilyen valtozassal nem jar. Vagy egy sornegy injektor banditra. Semmi nem tortenik, nem lyukad be stb.

Tehat a motorblokkot valoban egy egeszkent kell kezelni, es attol h megvaltoztatunk valamit rajta akkor csak a mernokok altal kiszamolt kompromisszumaranyokat toljuk el valamilyen iranyba.
Azaz egy legszurocsere es kipucsere ugyanolyan rossz hatassal lesz valamilyen fordszamon, mint a sima kipucsere. Ugyanolyan mertekben tekinthetjuk butasagnak is.

Szatiekhoz elvittem en is a pruszkolo r6 ot. Nem tudott vele mit csinalni. Voltam vele meg ket helyen. Ugyanez. Gondoltam egyet visszarakzam a gyari csovet, tokeletes lett. :D persze ezt egyik helyen sem tanacsoltak, sot csodalkoztak rajta amikor elmondtam.

Nem a szivorendszer hibaja okozta, hanem a keverekkepzes. De ez egy masok sztori. Egy emberelet nem eleg, h eleg melyen beleassa magat az ember.

A lenyeg, h kiput kiherelni csak azert h hangosabb legyen, az fassag.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.