Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-10-16 20:13:15

LOGOUT.hu

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180226) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.

Köszönettel:
Pyttawrx

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#126143) Chemistry


Chemistry
csendes tag

Üdvözletem.

Megöltem a laptopom :DDD így újat kell vennem viszonylag sürgősen. Nem akartam szpemelni, ezért visszaolvastam, és így kérdésem van Felétek...

Új gépet szeretnék venni, leginkább hétköznapokra, egyetemi élethez, és némi, alacsonyabb gépigényű játékhoz. (pl. CS:GO, Overwatch, Heroes of the Storm, LoL)
Keret: 180 ezer HUF
Láttam, hogy az Acer-t nem ajánljátok. Sajnos nagyon bizonytalan vagyok, és számomra sok ez a pénz (én szedtem össze, nem a szülők szponzorálnak), így nem szeretnék mellényúlni.
Itt a fórumon ebben az árban ezt az ASUS K501-et ajánlottátok.
Ezzel kapcsolatban az a kérdésem, hogy ez az i3-as proci nem túl gyenge? A videókártya révén a játékokkal nem lenne gondom, de nem lenne processzor limit? mennyivel gyengébb pl. egy i5-6200-nál? A win10 is viszonylag "nagy" gépigénnyel van, így érdekelne, hogy mi a véleményetek. Mert ha meg kell küzdenie a Word megfelelő működésével, akkor nem sokra megyek egy jó GPU-val.
Továbbá megnéztem jobban az Acer-eket, és ez az F5-573G annyira nem tűnik elviselhetetlennek fém házzal és egész jó hűtéssel. A 940MX (ez nem ugyanaz, mint a 940M)mennyivel rosszabb a 950M-nél? (megérné-e i3-5010 helyett i5-7200 cserébe a 950m-940mx cseréért az én esetemben?)
Vagy - bár nagyon jó ár-érték arányú a konfig - ez az Acer E5 valóban rossz választás lenne? (rossz hűtés, rossz minőség, szétesne, rossz garancia stb.)

Még offtopicként Integreat, ha olvasod még a posztokat, kérlek, válaszolj, hogy végül mit vettél, és mi az első benyomásod, illetve ha még nem vásároltál, hogy állsz a választással.

Köszönöm előre is, tudom, hogy kicsit sok a kérdés, borzasztó hálás lennék, ha mindenre kapnék meggyőző választ, bár tudom, hogy Ti sem vagytok időmilliomosok. Ha

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.