Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
a_tesz
Korrektor
válasz neduddki #21446 üzenetére
Márciusban én is végigjártam ezt az utat, úgy volt, ahogy mondjátok. Nekem a néni az okmányirodában azt mondta, hogy az a matrica felragasztásának (!) az ára, nevettem is, hogy adja ide, felragasztom én, de "Hát olyat nem lehet, uram!"... Ott b*a meg a bürokráciát meg a sok vízfejet a jó ég. Arról már csak zárójelben beszélek, hogy két hete kivonták a forgalomból a kocsimat, mert nem fizettem biztosítást. Noha én mindent rendben elintéztem, csak a biztosító meg az illetékes okmányiroda közt nem volt akadálymentes az adatáramlás. De hogy az legyen a megoldás, hogy egyből kivonják... Vicc az egész.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
neduddki
nagyúr
válasz a_tesz #21454 üzenetére
HI!
nalunk mi ragasztottunk... de fizettunk:- )
udv
neduddki
mod: footy: kinek is sirt a szajja, hogy tuls osk az ado mar 136lora is???:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
dJ Peer
aktív tag
Basszus...nagyon eszi az olajat, kb. 500 km után az olaj a minimumon van.
Olajfolyás nincs.Szelepszárszimering? Adalék? Motorgenerál?
-
neduddki
nagyúr
válasz dJ Peer #21459 üzenetére
HI!
ez meg a nemet oskoal szerint si sok, az bajjj, na most ha eleg akor ojjan budonek kell lenni, hogy az tobb mint feltuni
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Clapaucius
tag
Sziasztok! Egy kérdés...Ha rövidebb távokra használnám a kocsim megéri az lpg?
Főleg városban használnám, de azért be-becsúszna távolabbi célpont is. Plusz valószínűsíthető a közeljövőben egy pesti állás, szóval oda vissza napi 100km megvolna. Amit kinéztem abban már alapból benne van és abszolút nincs vészes felára... a kocsi gyönyörű.
Ha nem kapcsolom át lpg-re a rendszert (ha jól tudom lehet manuálisan váltani), többet, vagy ugyan annyi benzint eszik a kocsi? Lehet fura kérdés, de érdekelneköszi!
....
-
Snooker
senior tag
Van olyan opció a népiteleten, ahol kitudjuk választani a tesztek közül az újakat? (Pl: amiket idén írtak)
-
Szplöttyy
senior tag
Nem világító lámpákért ugye már nem büntethet a rendőr, jól emlékszem?
Smoke & Torque
-
neduddki
nagyúr
válasz Szplöttyy #21471 üzenetére
HI!
miutan a hejzetjelzom cxserejehez csak a kerekjarati dobot kell elbontrani /:- (((/, tolem nekiallahat cserelni az ut szellen ah ajkar...
udv
neduddki
-
Szplöttyy
senior tag
Én amióta jogsim van így vagyok vele. Ha a rendszámvilágításom fele nem égett, idegbeteg voltam. De a mai nap úgy határoztam, hogy beleszarok. Először tényleg fura volt, hogy belül éreztem hogy jajj, de ki kell cserélni, de győztem. Úgyis Megalight Ultrara fáj a fogam,de itt a közelben kifogyott, csak plus van, ami +60% és úgy se világít mint a Sportlight anno. Ott van a csomiban a hibátlan sportlight ami eladó, de nem rakom be, nekem megalight kell, de amúgy nem is izgat már
Smoke & Torque
-
hdman
őstag
válasz Szplöttyy #21476 üzenetére
Jómúltkor este jöttem hazafelé, az egyik pirosnál álltam, amikor kiégett a bal tompitott, pont láttam az előttem álló kocsi hátulján. Tök sötét lett hirtelen, fura is volt. Másnap alig vártam, hogy kicseréljem Fincsi kis night breaker +
Mondjuk, ha onnan közelitem meg a dolgokat, hogy az egyik első helyzetjelzőm már napok óta nem ég, és még nem cseréltem ki, akkor talán mégsem vagyok kattant
Szerk: ez a megalight ultra annyira jó?
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
neduddki
nagyúr
válasz Szplöttyy #21476 üzenetére
HI!
vegye najtbrekerpluszt, akcijos
ennyije lehet hog ne is:- ) es hosszu eletu lesz hiszen a filips 12.7v-re van belove a stabudv
neduddki
mod: uyanugy 90es mint a najtbrekerplusz
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
-
neduddki
nagyúr
válasz tomcsi23 #21484 üzenetére
HI!
az +50% mezonyebn a szilverstar megeszi reggelire a ge 50eset ezt tom, mar iortam is, valszeg kofben hoban jobban viselkedne de akkor aneklm ott a ollsziszon ill. najtgajd
udv
neduddki
-
tomcsi23
veterán
válasz neduddki #21485 üzenetére
Ez igaz lehet, ám ezek a 90-esek új fejlesztések azokhoz képest. Szerintem nincs nagy különbség közöttük, most ezt a ge-t próbálom, mert ez jött szembe olcsón (2990,-). Gondolom, ezeknek is véges az élettartamuk, azt akkor csere. Előtte bosch xenon 50-es volt, az évente csere. Mivel kb 3 perc alatt kicserélem, nem zavar annyira.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
neduddki
nagyúr
válasz tomcsi23 #21486 üzenetére
HI!
elemeltileg az ujabb +90%esek ~230-250h
udv
neduddki
mod: hdman:most lattam a kerdesd: mert a 90es evek kozep ota osramozok, a +20as sargajuk hujere verte az alap ge sargat /mijj meglepo/ es latni annyit lehet vele minta feherrel, utanna jott a +50es szilvertar en nagyn szeretem nyaron, ill. tlere a +30as olsziszon /de ezek egy szuk kaszt (van titkos koszontesunk is:- ))) ) akik tugyak mennyovel tobebt er a sarga kodben hoban mint a feher:- )/
[ Szerkesztve ]
-
Szplöttyy
senior tag
Nekem a tompítottat gyerekjáték cserélni, de a helyzetjelzőhöz ki kell venni félig a hűtővíz túlfolyó tartályát
Csak egy kérdés, jól látom azt, hogy a ~90es évek boyracer autóiből (2liters 150lovas Gsi,gti stb-k)ből nem igazán lehet egy "normálisat" sem találni? Vagy csak én várok túl sokat?
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
neduddki
nagyúr
válasz Szplöttyy #21489 üzenetére
HI!
a carinaban midenmu lapabizgeresles ki kellt, de a japok okosak es egy seima keses rozitesu volt:- )
udv
neduddki
mod: moast komojjan szernted??? tan meg vti-t hamarabb tanasz
[ Szerkesztve ]
-
Szplöttyy
senior tag
válasz neduddki #21490 üzenetére
VTi-vel van tapasztalat elég. Itthon tán azok a leg lefingotabbak minden téren. Viszont az tény, hogy lukasra rohadt kasznival, orrán-száján olajat locsoló füstölő motorral is meggyőzően megy. Már nyilván magához képest.
Zsid:
Ez a baj, mostanában egyre többet streetracerkedem, újra elkezdtem keresgélni az ideális íveket, visszatért belém a régi én. De sajnos a verda nagyon nem partner, és nagyon rávagyok izgulva valami hotheccsre. Nem rajongok a kisautókért, de rá kellett jönnöm, hogy egy MV6 omega pl hiába "erős" az életbe nem lesz vele olyan jó autózni, mert kelletlen nehéz rom. Tudom hogy mi kell nekem, (valami régi rom turboquattro, vagy egy jó E30, de inkább egy sportosabb 190-es) de azok elérhetetlenek sajnos. Mondjuk nagy alkotói dilemmában vagyok, mert néha rámjön hogy minek nyomni, valami nyugis kényelmes autó kell, másnap meg másra sem vágyom, csak egy pattogó recsegő ropogó üvöltő valamire. Csak én vagyok ezzel így?[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
tomcsi23
veterán
Egyik fórumtárs használ osram +ost már 2 éve. Azt mondta, még világít, de mintha már nem úgy világít, mint fénykorában.
neduddki: fene tudja, majd elválik. Az biztos, hogy eddig 90%-ban bekapcsoláskor égett ki, a többi 10-et meg nem láttam.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
8th
addikt
válasz Szplöttyy #21489 üzenetére
Hehe. Én tudok egy 16v GSI kadettot. Sok sok éve áll de ~200k-ból nagyon patent autót lehetne belőle varázsolni. Ezeknek az autóknak manapság semmi értékük nincsen. Nagy motor, sokat fogyaszt, drága néha beszerezhetetlen alkatrészek, szinte mind volt már törve stb... kb a kutyának sem kellenek. Ha lejár a műszaki többnyire szétbontják vagy úgy ahogy van megy tőlünk keletre. Mi meg nyugatról hordjuk befelé az ottani mércével hasonlóan lefingott szarokat magunknak. Örök körforgás.
...
-
nesa
veterán
válasz dJ Peer #21466 üzenetére
Milyen olajat nyomtatok bele?
Lehet masfajta jobb lenne bele.
Gyuruzni szerintem a simsont meg a ladakat erdemes, most egy hordosra/ovalisra kopott hengerfalon mit gyuruzol, furni meg nemrdemes mert szarbol csinalsz fost, kifurjak belole a vekony edzett reteget oszt 60-70k KM utan ujra elkopik, vagy megperselyezteted es akkor meg dugot se kell cserelni de az megint horor osszeg es azse egy csucs minoseg kb 100k km.Masik opcio surubb vagy jobb olaj amivel az 500km leviszed 1000-1500 ra ezmar elfogadhato.
De szerintem ezt korbe kell jarni mi a baja a motornak aztan gondolkodni, PL szelepszar szimeringes akkor az nem akkora gaz.
-
Mr.Grincs
veterán
Milyenek ezek a 4 sebességes váltók a Peugeot 407 ben? Találtam egy jó vételt : 407 HDI ótomata
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Pont találtam egy videót [link]
2. gangot 50 nél vált el a csávó sport módban
3. gangot 100 nál
4. gangot 145 nél akasztotta be
Jól el van osztva ami azt illeti és olyan brutális bőgő hangja sincsen.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
a_tesz
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest