Hirdetés
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Max 4,5-5m-ig milyen 2014 környékétől nem régebbi szekeret ajánlanátok, ami min. 120LE-s, benyás és relatíve sport-os.
Méretben Bravo 2 kategória a legoptimálisabb, picit lehet nagyobb is. Hot hatch/ferdehátú a pref, de adott esetben sedan vagy kombi is belefér (bár utóbbi már kevésbé lesz közel a bravo dimenzióihoz). Fontos, hogy olyan típus legyen, amire nem jellemző a szarrá rohadás. (bár eddig 2/2x így is benyaltam... )Egyelőre 2 modell között lamentálok komolyabban (konkrét példákkal): gen3 mazda3 és giulietta QV (multiair-rel nem szopatnám magam, esetleg a 120as T-Jet).
Mazda 3 pro: Iszonyat szép, rohadt jó felszereltség.
Mazda 3 kontra: Csak atmoszférikus motor (150LE-s turbó benyából ülnék át), félek a rohadástól (annak ellenére, hogy állítólag ezek már nem rohadósak).
Juliska pro: Alfa, szép ez a QV, igazi seggrakéta.
Juliska kontra: drágább, jóval szerényebb felszereltség.Kinek mi a véleménye a fenti modellről, illetve melyiket ajánlaná inkább?
Julisnál pl az automata mennyire megbízható? Van olyan jó és strapabíró, mint a Júliában lévő ZF? Infotainment tekintetben melyik a jobb? (én a mazdára tippelnék)Amiket skip-elnék: VAG, franciák
Amiket néztem még: Fókák, Fiesták, C'eed-ek, de elég jellemtelen példányokat láttam csak.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs