Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
giigz
veterán
Renault Thalia-ról miért nincs törésteszt?
-
Alvin_ti4200
félisten
Ha valakit érdekelne (esetleg ismerőst), akkor eladóvá vált szeretett gyöngyszemem Fontos, hogy legalább ennyire gondos új gazdit szeretnék neki... Az ár alkuképes, mert itt a fórumon már korábban leírtam, mennyit szeretnék érte kapni, csak gondolni kell arra is, aki nem innen találja meg az autót és az első kérdése látatlanban is a "mennyi a vége?!"...
-
dragonfx
veterán
milyen kocsi van 1 millio alatt ami 5-6 litert eszik és nincs 8 éves?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Kornel
veterán
-
_NCT
őstag
Detto. 1 nap se telik el hahu nézegetés nélkül. Már ilyen Alfa 147-re is gondoltam, de az a 8-9 literes városi szürcsölés az nekem kicsit sok. Ár-érték arányban a Megane II a legjobb számomra jelenleg, bár kicsit félek az elektronikájától. Már Octavia-ban is gondolkozom, de az meg nagyon fapados rönyóhoz képest :S
Astra G, Focus-ból meg 9k alatt találni jó állapotút fizikai lehetetlenség
[ Szerkesztve ]
-
-
giigz
veterán
Most nézem Swift törésteszt Sima 5* Ráadásul a szélvédő meg sem reped az ütközéskor...
Na az kemény... 94%...
-
zoo8800
veterán
Mert oldalirányban is mozog a kocsi. Gyakran nekiütődik a bábu feje a B oszlopnak, mikor a csatt után a bábu már hátrafelé mozog.
dragonfx
1 millio alatt, 5-6 litert eszik és nincs 8 éves -> ezekből nincs túlkínálat, másik típus nem jut eszembe...[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Pezsó
Az emberke megmagyarázza, hogy miért nem sok a 410.000 kmrip and tear, until it is done
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Képzeljétek, megkértem anyámat, mossa már le a szart a kocsiról, nehogy beleégjen a metál fényezésbe... Hát lemosta! Ledörzsölte dörzsi szivacs durvább végével. Most 4 helyen a tetőm karcos... Nem mélyen, de sok kicsi, és látványos eléggé.
Mit tudok tenni, ami eltünteti, vagy legalább halványítja valamennyire? Kész vagyok teljesenÜdv. Yush
[ Szerkesztve ]
-
aphra2
senior tag
-
válasz Yushchenko #18879 üzenetére
1:Soha nőt kocsi közelébe ne engedj:
2: Ideiglenesen wax, de egy rendes polír ha nem túl mély a karc.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
lujó55
addikt
válasz Yushchenko #18879 üzenetére
általában én mosom anyámét, az ő dolga, hogy főzzön valami csodát a belembe...
szegény honnan tudta volna, hogy nem szabad dörzsölni. jól vagy? miért nem te mostad le?
na, semmi baj. ha zavar, flexeld ki a hibás részeket -
lujó55
addikt
válasz Yushchenko #18884 üzenetére
egy rutinos fényezősnek ez alap munka, simán felpolírozza, nem lesz vele baj
-
Clapaucius
tag
Sziasztok!
Most készülök megvenni az első, saját négykerekűmet...
Sikerült összeszednem rá egy 1.3 M keretet.
Főleg városban használnám a kocsit, nem őrült vezetőként, rövid 10km belüli távval. Persze néha Pest is bekerül a képbe, 90km oda-vissza.Az autógáz beszerelését a főleg rövid táv miatt és a jövő évben várható kétszer 50%-os adó emelés miatt (igaz még így is lassan, de visszahozná az árát) elvetettem, mivel alig alig indulna rá az lpg ilyen rövidebb távokon. Addig meg tudtommal zabálja keményen a benzint.
Nem nagyon vagyok a témában jártas, ezért is kérdezek itt.
A köv. kocsikat néztem ki és érdekelne a véleményetek/tapasztalataitok a javíttatás, megbízhatóság illetve a fogyasztás terén.
HONDA ACCORD 1.8i LS 135 LE (2002)
MAZDA 3 Sport 1.4 TE 84 LE (2004) Vagy 1.6 TE 105 LE (2005)
MAZDA 6 Sport 2.0 TE 141 LE (2004)Igen, a mazdák borzalmasan bejönnek ...
Esetleg, ha ebben az árkategóriában, hasonló "kiállású kocsit tudtok ajánlani, szívesen veszem!
[ Szerkesztve ]
....
-
lujó55
addikt
válasz Clapaucius #18886 üzenetére
mindig az újabbat de az hogy mi számít újnak ne csak az évszám döntse el. szarrá lehet hatani egy kocsit egy év alatt is aztán megy a km óra pörgetés ezerrel, meg lehet újszerű állapotban találni öregnek mondott autókat is (pl. régen a nyugatnémet nyugdíjas orvos aki csak autópályán használta a mercit hétvégén) szvsz vidd el egy szervizbe ha beleegyezik az értékesítő. ott átnézik és megmondják ha gáz van vele.
-
tothm
őstag
Pajero Pinin vs. Freelander? 2000körüli széria!
Szerintetek? -
hdman
őstag
A fenti feltételek tükrében én az 1,6-os M3-at ajánlanám.
Parkolás könnyebb, kevesebbet eszik mint a másik 2, de attól függ, hogy hányan használnátok. Ha egyedül, vagy ketten, akkor tuti befutó a 3as, ha többen, és kell a több hely, akkor a 6os.
Sopron city :)
-
Clapaucius
tag
Ketten használnánk főleg. A 3-as nőtt a legjobban a szívemhez egyébként.
Városban reális elvárás tőle a 9 max 10 literes fogyasztás?
Mert mazda 6-nál olvasgattam, hogy 12 simán megvan.Az Accordnál nem tudom mennyi lehet, de ott is olyan 10re saccolom városban.
[ Szerkesztve ]
....
-
hdman
őstag
válasz Clapaucius #18890 üzenetére
Ez ugye mind lábfüggő + ugye a klima, de szerintem 9-10ből simán megáll.
Egyszer vezettem kb 100km-t egy dizel csapottseggű 3ast, amig a 6os szervizben volt. Nem volt rossz
Sopron city :)
-
aero.
veterán
válasz Clapaucius #18890 üzenetére
Az 1.4 átlaga 7.74, az 1.6-é meg 8.01. Utóbbi városi értéke 9 liter felett van szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Szplöttyy
senior tag
válasz dragonfx #18894 üzenetére
Literes wagonr, mondjon bárki bármit, nem megy olyan szarul, meg nem olyan rossz. De miért annyira fontos a 8év? Mert 2002körül, ami 10éves, már nagyobb a választék. Pl Fiat Punto 1.2 60ló, vagy bármi. Albeába is volt ez az 1.2 60ló, gondolom abba sem esziksokat. De az 5-6liter hol kellene? Városba, Vidéken, stb? ÉS milyen használat mellett? Mert mi jártunk egy Matizal, városba, de 8alatt sosem evett, ki volt nyomva a szeme.
Smoke & Torque
-
Mr.Grincs
veterán
válasz bitpork #18852 üzenetére
Úristen, kb mint a hidraulika olaj a c5 be, ott 3 db pisztolyorrú mátyásba kerül 1 liter. De annak 200 000 kilóméterig még a betöltőnyílás kupakját sem kell levenni. A fokozatválasztásban is van olaj vagy az csak ektromos ?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
hobizoli
nagyúr
-
-
-v-
addikt
Se mazda 3, se mazda 6 nincs nagyon ennyiért - elvétve 1-2. Gondolom az a legalja. Vagy hitelre vennéd?
Bocs ha hülye kérdés, nem egyértelmű.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest